Εγώ έχω ένα από τα γερμανικά πριν πουληθεί η εταιρία, στους Τούρκους? νομίζω. Φυσάει αλλά είναι και μεγάλο επαγγελματικό.
Φίλε Γιώργο νομίζω βιάστηκες λίγο και το έστειλες αμέσως, καταλαβαίνω ότι είναι καινούργιο και απαιτείς το service για το οποίο και πλήρωσες, αλλά ήμαστε πολλά χρόνια ακόμα πίσω σε αυτά τα θέματα. Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα είναι στο ρεγουλατόρο της πίεσης επάνω στην αντλία βρίσκεται. Αναγκαστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να περιμένεις να σου το φτιάξουν που χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω αμφιβάλω αν θα σου το φτιάξουν χωρίς να χαλάσει ξανά.
Έχω και εγώ παρόμοια εμπειρία με ένα φαλτσοπρίονο μάρκας Metabo άξια εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, το είχα δανείσει σε ένα 'φίλο' μου και...και...και...έπαθε ρουλεμάν με αποτέλεσμα τα θραύσματα του ρουλεμάν να κουρέψουν τα γρανάζια. Τους το στέλνω μέσο του μαγαζιού που το αγόρασα και όταν πήγα από εκεί να το παραλάβω το άνοιξα και το έβαλα στην πρίζα μπροστά του γιατί κάτι μου έλεγε εκείνη τη μέρα ότι θα γινόμασταν μπίλιες ομαδικός και πράγματι το μηχάνημα έκανε σαν τρακτέρ. Με τα πολλά αφού είδα και τις βίδες που τις είχαν χαλάσει με τα λάθος εργαλεία τα άκουσαν και μερικοί που δεν έφταιγαν. Τους έστειλα mail μαζί με φωτογραφίες από το γρανάζι και τα γρέζια.Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να τους το ξαναστείλω, του απάντησα με ωραίο τρόπο ότι ή θα μου στέλνανε αυτοί το ανταλλακτικό σε μένα ή θα απευθυνόμουνα στα κεντρικά της εταιρίας, έτσι και έγινε!!
Συγνώμη και για το δικό μου κατεβατό αλλά όπως είπα ήμαστε αρκετά χρόνια πίσω, δυστυχώς.