φανη καλοριζικο ρε φιλε,μη μασας με αναποδιες τετοιου τυπου-συμβαινουν,παντως σε καταλαβαινω απολυτα-αντε κ μερικες φωτο να παρουμε ματι.
φανη καλοριζικο ρε φιλε,μη μασας με αναποδιες τετοιου τυπου-συμβαινουν,παντως σε καταλαβαινω απολυτα-αντε κ μερικες φωτο να παρουμε ματι.
M3 THE FORCE OF HABIT
Ανδρεα ριξε μια ματια εδω, προχειροδουλεια βεβαια αλλα αμα δεις και την ωρα του post..
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...2&postcount=11
Σημερα το απογευμα λεω να βγαλω καμια σοβαρη!
Φάνη όλα καλά αλλά για καλό και για κακό μπάξε και ένα τέτοιο
![]()
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?
Χαρη στο compact ειχα 1 ματοχαντρο και 1 γουρι απο την αλλη μου γιαγια, η οποια δεν ξερει ακομα οτι αλλαξα αμαξι, θα το μαθει το Σ/Κ που θα ερθουν επειδη εχουμε τραπεζιΟ παππους θα ξενερωσει σιγουρα, 2 θεσεις, δεν εχει χωρους, μπλα μπλα μπλα..χαχαχα.
Και επειδη με το compact δεν ειχα ποτε τιποτα σοβαρο, τα ξεμπαξα απο αυτο και τα εμπαξα στο Ζ4 προσωρινα μεχρι να το δει η "γουρλου" γιαγια και να μου φερει τα νεα.. γουρια![]()