Μολις μπηκα σπιτι..του δωσα και καταλαβε στο δρομο χαχαχα.
Ο 4ος πολλαπλασιαστης μας αφησε, τους αλλαξα ολους για να μη ξανα τραβιεμαι αργοτερα. Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!
Μολις μπηκα σπιτι..του δωσα και καταλαβε στο δρομο χαχαχα.
Ο 4ος πολλαπλασιαστης μας αφησε, τους αλλαξα ολους για να μη ξανα τραβιεμαι αργοτερα. Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!
Mικρο το κακο λοιπον απλα σε χαλασε γιατι συνεβη την πρωτη μερα!! Καλοταξιδο και παλι Φανη και μην αφηνεις τετοιες "μικρες" ιστοριες να σου χαλουν το κεφι. Κοιτα να το χαρεις οσο παει... Απλα το οχημα σου εχει "χαρακτηρα" και στην πρωτη σας επαφη ειπε σαν μια κυρια που σεβεται τον εαυτο της να σου κανει τα κολπα της για να σου παρει τον αερα...
Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Το πηρα και εφυγα με συνοπτικες διαδικασιες, τους αφησαν στον παγκο διπλα στο αμαξι σου και νομιζα πως δεν θα μου ειναι χρησιμοι ουτε ως spare (αφου με τους νεους λεει ο Χρηστος ειμαι οκ για πολλα χρονια ακομα). Αν πας για το Ζ και τους δεις, βαλτους στο πορτπαγκαζ σου να βρεθουμε καποια στιγμη![]()
φανη καλοριζικο ρε φιλε,μη μασας με αναποδιες τετοιου τυπου-συμβαινουν,παντως σε καταλαβαινω απολυτα-αντε κ μερικες φωτο να παρουμε ματι.
M3 THE FORCE OF HABIT
Ανδρεα ριξε μια ματια εδω, προχειροδουλεια βεβαια αλλα αμα δεις και την ωρα του post..
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...2&postcount=11
Σημερα το απογευμα λεω να βγαλω καμια σοβαρη!
Φάνη όλα καλά αλλά για καλό και για κακό μπάξε και ένα τέτοιο
![]()
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?
Χαρη στο compact ειχα 1 ματοχαντρο και 1 γουρι απο την αλλη μου γιαγια, η οποια δεν ξερει ακομα οτι αλλαξα αμαξι, θα το μαθει το Σ/Κ που θα ερθουν επειδη εχουμε τραπεζιΟ παππους θα ξενερωσει σιγουρα, 2 θεσεις, δεν εχει χωρους, μπλα μπλα μπλα..χαχαχα.
Και επειδη με το compact δεν ειχα ποτε τιποτα σοβαρο, τα ξεμπαξα απο αυτο και τα εμπαξα στο Ζ4 προσωρινα μεχρι να το δει η "γουρλου" γιαγια και να μου φερει τα νεα.. γουρια![]()