-
Να πω και εγώ την δικιά μου άποψη μια που έχω καθήσει σε διάφορα αμάξια σαν οδηγός ή συνοδηγός. Την χειρότερη καταπόνηση και άβολη θέση γενικά για μένα έχει η e60 m pack του φίλου μου (συγνώμη Άρη, αλλά δεν του βρίσκω και κάποιο άλλο ελάττωμα) και η 116 m pack και την καλύτερη όσο και αν φαίνεται περίεργο, έχει η e36 318is όχι με σπορ, αλλά με τα απλά δερμάτινα καθίσματα.
Στα m pack μοντέλα της και ειδικά στα τελευταία (αναλόγως και το σωματότυπο του καθενός βέβαια), η BMW έχει μικρά περιθώρια αριστερά και δεξιά με αποτέλεσμα όταν κινείσαι σε στροφές ειδικά να <<σκαρφαλώνει>> το σώμα στις άκρες του καθίσματος και να μην κάθεσαι καλά με αποτέλεσμα να πιάνεσαι σε πολύωρα ταξίδια. Είναι και προσανατολισμένα στη σπορ οδήγηση τα αυτοκίνητά της δεν έχουν και πολύ επένδυση εσωτερικά όπως λέει και ο Nτίνος, ε δεν θέλει και πολύ.
Γενικά πιστεύω τα πολυριθμιζόμενα σπορ καθίσματα της BMW δεν είναι ότι καλύτερο, προτιμώ τα απλά. Παρεπιπτόντως, περιέργως τα καθίσματα της m3 δεν μου αφήνουν κανένα παράπονο, όπως και η ανάρτησή της σε θέματα άνεσης!
-
The Following User Says Thank You to micz For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP