Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 75

Θέμα: 420d sport και ανάρτηση

Rides
    1

Προεπιλογή

Μήπως έχεις ελαστικά με χαμηλό προφίλ και ταυτόχρονα πολύ υψηλές πιέσεις? Όλα παιζουν ρόλο στην καταπόνηση της μέσης...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως έχεις ελαστικά με χαμηλό προφίλ και ταυτόχρονα πολύ υψηλές πιέσεις? Όλα παιζουν ρόλο στην καταπόνηση της μέσης...
    Η πίεση είναι περίπου στο 30 που δεν την θεωρώ υψηλή, το προφίλ είναι 45άρι....
    που επίσης δεν το θεωρώ φοβερό....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αδερφέ ,συγγνώμη πάλι,κάπου διάβασα οτι οδηγούσες χρόνια Ε46,αν ναι ποιό.
    Και κάτι ακόμη,ηλικία,ύψος και κιλά.
    Το 318 του 2004 μοντέλο, με την 17άρα που τότε έβαινε το σπορ πακέτο Μ με mixed μεγέθους ζάντες.
    29 ετών, 1,82 , 90 κιλά , 18,5 % λίπος (LOL...)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θεωρείς το Ε46 ποιό άνετο απο αυτό που έχεις τώρα?

Μικρός είσαι για να ταλαιπωριέσαι τόσο εύκολα και δέν είσαι και κανα νταμάρι,

τι να πώ,μήπως να δείς για κανένα audi?

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρείς το Ε46 ποιό άνετο απο αυτό που έχεις τώρα?

Μικρός είσαι για να ταλαιπωριέσαι τόσο εύκολα και δέν είσαι και κανα νταμάρι,

τι να πώ,μήπως να δείς για κανένα audi?
    Μια χαρά είναι το αμάξι κατά τα άλλα, με ικανοποιεί σε όλες τις άλλες πλευρές του. Αν είναι να μιλάμε για αλλαγη καήκαμε....

Το ζήτημα είναι να βελτιωθεί αυτό το πράγμα...
    Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο όλο αυτό που λέω, αλλά ο πόνος στην μέση υφίσταται , άρα κάτι τρέχει...

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τότε,χωρίς να είμαι ειδικός,αλλά επειδή έω πολύ ταλαιπωρημένη μέση,δοκίμασε σπορ καθίσματα και μήν σφάζεις τα δικά σου.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sem27gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ταξίδι ήταν Αθήνα Κατερίνη, Κατερίνη Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Καβάλα, Καβάλα Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Σέρρες....
    Όλα τα χιλιόμετρα από Εθνική και Εγνατία...
    Το ίδιο ταξίδι το έχω κάνει με 523 με απλά καθίσματα χωρίς πρόβλημα....

Κούραση δεν υπήρχε.... Το κάθισμα δεν είναι ιδιαίτερα bucket αλλά παρατηρώ ότι είναι εντελώς flat η πλάτη, δεν έχει καθόλου οσφυική υποστήριξη...
    Έκανα διάφορες πατέντες με μια μπλούζα πίσω από την πλάτη για να στηρίζω την οσφυική περιοχή, βελτίωνε τα πράγματα αλλά όχι και εντελώς....

Μόλις κατέβω Αθήνα θα επισκευτώ τον Σπανό μπας και με τον ταπετσέρη τους λύσουμε το πρόβλημα... μήπως όμως υπάρχουν και εξωτερικοί ταπετσέριδες που αναλαμβάνουν τέτοιους "καλλωπισμούς".

Σκέφτομαι ότι φταίει μάλλον το κάθισμα, αλλά δεν μαρέσει η ιδέα του μαξιλαριού να περιφέρεται μέσα στο αμάξι λες και είμαστε παππούδες...
    ολο το ταξιδι που περιγραφεις ειναι σε αυτοκινητοδρομο με αριστο οδοστρωμα. σιγουρα το αυτοκινητο δε φταιει ψαξου λιγο με το καθισμα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Είναι σωστά ρυθμισμένο το κάθισμά σου;
    Γενικά, τόσο εργονομικά όσο και από θέμα ασφάλειας, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ρύθμιση του καθίσματος, ειδικά σε αυτοκίνητα με χαμηλή θέση οδήγησης όπως τα BMW.
    Κατ' εμέ, ο πόνος στη μέση συνηγορεί σε λανθασμένη ρύθμιση του καθίσματος.Ίσως εάν έφερνες σε πιο όρθια θέση την πλάτη να σε βοηθούσε. Μιλάω ως παθών στο παρελθόν.
    Γνώμη μου, μη χαλάσεις το κάθισμα με πατέντες.
    Δύο βίντεο για το πώς ρυθμίζουμε το κάθισμα.

9. The Following 4 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (26-08-14), Eleni (26-08-14), Moufas E46 (26-08-14), nikos1400 (26-08-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα πω και εγω κατιτις, μπορειτε να πειτε οτι ειναι ανοησια....

Το "μυστικο" κρυβεται στο αφρωδες υλικο (και γενικως τα εντοσθια του καθισματος) που υπαρχει κατω απο την ταπετσαρια

Εχω βασιμες υποψιες οτι ανεξαρτητα αν ειναι σπορ ή μη τα καθισματα στα bmw, το καθισμα ειναι του κωλου...

Δεν ξερω αν ο δικος μου κ.λος ειχε συνηθίσει στην καρεκλα του κορσα, αλλα μετα απο μιας βδομαδας χρησης αποκλειστικα του bmw (με σπορ καθισματα), ερεθιστικε ο κόκκυγας μου... Δεν το θεωρω τυχαιο...

Για τον φιλο που τον επιαση η μεση του, εκτιμω πως καθοταν σε λαθος σταση
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 26-08-14 στις 12:23

11. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Eleni (26-08-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και εγώ την δικιά μου άποψη μια που έχω καθήσει σε διάφορα αμάξια σαν οδηγός ή συνοδηγός. Την χειρότερη καταπόνηση και άβολη θέση γενικά για μένα έχει η e60 m pack του φίλου μου (συγνώμη Άρη, αλλά δεν του βρίσκω και κάποιο άλλο ελάττωμα) και η 116 m pack και την καλύτερη όσο και αν φαίνεται περίεργο, έχει η e36 318is όχι με σπορ, αλλά με τα απλά δερμάτινα καθίσματα.
    Στα m pack μοντέλα της και ειδικά στα τελευταία (αναλόγως και το σωματότυπο του καθενός βέβαια), η BMW έχει μικρά περιθώρια αριστερά και δεξιά με αποτέλεσμα όταν κινείσαι σε στροφές ειδικά να <<σκαρφαλώνει>> το σώμα στις άκρες του καθίσματος και να μην κάθεσαι καλά με αποτέλεσμα να πιάνεσαι σε πολύωρα ταξίδια. Είναι και προσανατολισμένα στη σπορ οδήγηση τα αυτοκίνητά της δεν έχουν και πολύ επένδυση εσωτερικά όπως λέει και ο Nτίνος, ε δεν θέλει και πολύ.
    Γενικά πιστεύω τα πολυριθμιζόμενα σπορ καθίσματα της BMW δεν είναι ότι καλύτερο, προτιμώ τα απλά. Παρεπιπτόντως, περιέργως τα καθίσματα της m3 δεν μου αφήνουν κανένα παράπονο, όπως και η ανάρτησή της σε θέματα άνεσης!

13. The Following User Says Thank You to micz For This Useful Post:

chrisgiapz3 (28-08-14)

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP