Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 89

Θέμα: BMW ή audi;

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς σε μια ανηφόρα που θα θέλεις να προσπεράσεις τον φορτηγατζή που είναι άδειος εκεί θα χρειαστείς ροπή που δεν έχεις...
    Τα έζησα...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    σ'αυτό που είπες mark e92 περί ροπής στην ανηφόρα
    Εντάξει παιδιά δεν είναι και για πέταμα 4κύλινδρο με 170hp ,δεν το υποστηρίζω επειδή το έχω αλλά μην θεωρούμε αυτοκίνητα μόνο όσα είναι 2??+ hp ατμοσφαιρικά ή τούρμπο.
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν ας πω και γω την άποψη μου.Συμφωνώ με Φάνη εως και 325 βαριούνται να κουνηθούν,το παιδί απ'ότι κατάλαβα θέλει να το ''γυρνάει'' με την σκέψη οπότε με το 320 το πολύ πολύ να κάνει καμιά μπάντα με 1η σε γυαλάδα.Εγώ θα του πρότεινα ένα s2000 αν θέλει πισωκούνα ή s3-ibiza-polo αν θέλει ''κόντρες''.bmw και γρήγορο μόνο m3 e46-e92 ή 335,κακά τα ψέμματα έτσι είναι τα πράγματα τώρα πλέον..
    Οχι Κωστα, αστο παιδι να παρει 318 να καιει την ασφαλτο ή να φυγει απο το οικογενειακο E46 για να παρει E36. Εμπρος για πισω που ελεγε και μια ελληνικη σειρα καποτε.
    Και το S2000 τον ανεβαζει στη κατηγορια "κατσεμ@λακανασεαρμεγουμ ε".

Βαλτε μυαλο και μη τους χαριζετε λεφτα. Οποιος θελει φτηνα αλογα ας παρει VAG. Οσοι την πατησαμε, την πατησαμε. Πρεπει να φανε και αλλοι το κεφαλι τους? Σε 3 μηνες που θα σας τσουξουν τα τελη για ακομα μια φορα, σκεφτειτε που αλλου θα τρωγατε το χιλιαρικο. Ξαναδιαβαστε το θεμα οσοι γραφετε τα δικα σας! Ψαχνει αμαξι 8000¤, "γρηγορο" και κατω απο 1927cc αλλιως δεν θα ανεφερε στο πρωτο ποστ οτι του προτειναν αδηλωτο για να γλυτωσει εξοδα. Τα 3 αυτα κριτηρια μονο VAG τα καλυπτουν σημερα. Οταν και αν αλλαξουν τελη/τεκμηρια 2015 (θα σας τα φανε απο αλλου μη χαιρεστε) βλεπουμε..

3. The Following 5 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Azurius (17-08-14), chrisgiapz3 (19-08-14), Kostas_1 (17-08-14), sheriff (17-08-14), Stunt Mike (18-08-14)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει παιδιά δεν είναι και για πέταμα 4κύλινδρο με 170hp ,δεν το υποστηρίζω επειδή το έχω αλλά μην θεωρούμε αυτοκίνητα μόνο όσα είναι 2??+ hp ατμοσφαιρικά ή τούρμπο.
    Αντιθέτως! Σε καμμια περίπτωση δεν εννοούσα αυτό. Απλά συμφώνησα πως στην ανηφόρα φαίνεται η ανάγκη.

Αλλωστε τι να λέω εγώ, που με τον Μπέμπη τον Μικρό τον Ε36 316i και τα 105 αλογάκια του έχω γυρίσει όλη την Αγγλία και τώρα εδώ στην Ελλάδα ο καημενούλης ζορίζεται στις ανηφόρες, θέλει το κατέβασμα σε 3η για να πάει και τελικά παέι μετά και από 303.000 χλμ που έχει κάνει, αλλά φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει φυσικά

Αν πούμε για τον Αλπίνο στην Αγγλία που έχει 200 άλογα και 41 κιλά ροπή...ναι καλά, ευχαριστώ πολύ..."με ξένα κόλυβα..." που λένε.
    Ας μην είχε η Ελλάδα αυτο το φορολογικό σύστημα και τότε αντι να συζητάμε, θα οδηγούσαμε

Τώρα όπως το είπα για τα όσο γίνεται λιγότερα χρήματα το Ε36 318iS coupé με τα 140 αλογα είναι μια χαρά. Οτιδήποτε παραπάνω τόσο το καλύτερο.

Πάντως εδώ που τα λέμε, δεν είμαι σίγουρη οτι ο φίλος takis95 χρειάζεται άλλο αυτοκίνητο, αφού έχει γίνει ήδη καπνός!!! Δεν μας απάντησε καθόλου, μας άναψε φωτιές το αγόρι το καλό και μαλλιοτραβιόμαστε...και ενώ εγώ έχω μπόλικα μαλλιά, εσείς που είστε κοντοκουρεμένοι...τι να κάνω η άμοιρη....
    Λέτε να τον τρομάξαμε?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 17-08-14 στις 15:45
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Mε τα λεφτά αυτά που λες μπορείς άνετα να αγοράσεις ένα Α4 quattro μέχρι και το Β5 σκάφος και με ένα κόστος της τάξης των +350 ευρώ να το κάνεις 200-230 άλογα αξιόπιστα...

6. The Following User Says Thank You to Azurius For This Useful Post:

skaros (18-08-14)

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψαχνει αμαξι 8000¤, "γρηγορο" και κατω απο 1927cc αλλιως δεν θα ανεφερε στο πρωτο ποστ οτι του προτειναν αδηλωτο για να γλυτωσει εξοδα. Τα 3 αυτα κριτηρια μονο VAG τα καλυπτουν σημερα. Οταν και αν αλλαξουν τελη/τεκμηρια 2015 (θα σας τα φανε απο αλλου μη χαιρεστε) βλεπουμε..
    Aκριβώς αυτό...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά είναι,αλλά αν είχε turbo θα ήταν πολύ καλύτερα.
    Πιστεύω ότι ένα 316 turbo πάει καλύτερα από το 320 σωστά;

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τάκη πήγαινε πάρε ένα mx-5 nb ή nc 1.8 με 4 χιλιάρικα βρίσκεις πένα...πετατου ενα κομπρεσέρ πανω με χαμηλή πίεση και δεν θες κάτι άλλο κατα την γνώμη μου..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

120ie87 (17-08-14), Andri (17-08-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τάκη πήγαινε πάρε ένα mx-5 nb ή nc 1.8 με 4 χιλιάρικα βρίσκεις πένα...πετατου ενα κομπρεσέρ πανω με χαμηλή πίεση και δεν θες κάτι άλλο κατα την γνώμη μου..
    Έτσι!! και όταν το βαρεθείς με το καλό το έπιπλο...

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντιθέτως! Σε καμμια περίπτωση δεν εννοούσα αυτό. Απλά συμφώνησα πως στην ανηφόρα φαίνεται η ανάγκη.

Αλλωστε τι να λέω εγώ, που με τον Μπέμπη τον Μικρό τον Ε36 316i και τα 105 αλογάκια του έχω γυρίσει όλη την Αγγλία και τώρα εδώ στην Ελλάδα ο καημενούλης ζορίζεται στις ανηφόρες, θέλει το κατέβασμα σε 3η για να πάει και τελικά παέι μετά και από 303.000 χλμ που έχει κάνει, αλλά φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει φυσικά

Αν πούμε για τον Αλπίνο στην Αγγλία που έχει 200 άλογα και 41 κιλά ροπή...ναι καλά, ευχαριστώ πολύ..."με ξένα κόλυβα..." που λένε.
    Ας μην είχε η Ελλάδα αυτο το φορολογικό σύστημα και τότε αντι να συζητάμε, θα οδηγούσαμε
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά είναι,αλλά αν είχε turbo θα ήταν πολύ καλύτερα.
    Πιστεύω ότι ένα 316 turbo πάει καλύτερα από το 320 σωστά;
    Δεν παρεξηγήθηκα με κάτι ειλικρινά, απλά στις μέρες μας επικρατεί να είναι καλό αυτοκίνητο μόνο το τούρμπο που οργώνει τις ευθείες.

Σαφέστατα και ένα τούρμπο έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα ατμοσφαρικό στα ίδια κυβικά, έχει όμως και κάποια μειονεκτήματα που τα ξέρουν καλύτερα οι ιδιοκτήτες τούρμπο αυτοκινήτων.

Μάρκο ίσως ένα 316 τούρμπο να πάει καλύτερα από ένα 320 .
    Όπως και το 335 υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι μπροστά από Μ3 , Μ3 δεν θα γίνει ποτέ όμως.

Δεν νομίζω όμως να μιλάμε μόνο για κόντρες και ευθείες εδώ, εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι εγώ καλά.
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

13. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

tokiko (17-08-14)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τελικά takis95, θα μας πεις τι σκέφτεσαι να πάρεις?
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

15. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

Alex_ (17-08-14)

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP