Οχι Κωστα, αστο παιδι να παρει 318 να καιει την ασφαλτοή να φυγει απο το οικογενειακο E46 για να παρει E36. Εμπρος για πισω που ελεγε και μια ελληνικη σειρα καποτε.
Και το S2000 τον ανεβαζει στη κατηγορια "κατσεμ@λακανασεαρμεγουμ ε".
Βαλτε μυαλο και μη τους χαριζετε λεφτα. Οποιος θελει φτηνα αλογα ας παρει VAG. Οσοι την πατησαμε, την πατησαμε. Πρεπει να φανε και αλλοι το κεφαλι τους? Σε 3 μηνες που θα σας τσουξουν τα τελη για ακομα μια φορα, σκεφτειτε που αλλου θα τρωγατε το χιλιαρικο. Ξαναδιαβαστε το θεμα οσοι γραφετε τα δικα σας! Ψαχνει αμαξι 8000¤, "γρηγορο" και κατω απο 1927cc αλλιως δεν θα ανεφερε στο πρωτο ποστ οτι του προτειναν αδηλωτο για να γλυτωσει εξοδα. Τα 3 αυτα κριτηρια μονο VAG τα καλυπτουν σημερα. Οταν και αν αλλαξουν τελη/τεκμηρια 2015 (θα σας τα φανε απο αλλου μη χαιρεστε) βλεπουμε..
Azurius (17-08-14), chrisgiapz3 (19-08-14), Kostas_1 (17-08-14), sheriff (17-08-14), Stunt Mike (18-08-14)
Αντιθέτως! Σε καμμια περίπτωση δεν εννοούσα αυτό. Απλά συμφώνησα πως στην ανηφόρα φαίνεται η ανάγκη.
Αλλωστε τι να λέω εγώ, που με τον Μπέμπη τον Μικρό τον Ε36 316i και τα 105 αλογάκια του έχω γυρίσει όλη την Αγγλία και τώρα εδώ στην Ελλάδα ο καημενούλης ζορίζεται στις ανηφόρες, θέλει το κατέβασμα σε 3η για να πάει και τελικά παέι μετά και από 303.000 χλμ που έχει κάνει, αλλά φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει φυσικά
Αν πούμε για τον Αλπίνο στην Αγγλία που έχει 200 άλογα και 41 κιλά ροπή...ναι καλά, ευχαριστώ πολύ..."με ξένα κόλυβα..." που λένε.
Ας μην είχε η Ελλάδα αυτο το φορολογικό σύστημα και τότε αντι να συζητάμε, θα οδηγούσαμε
Τώρα όπως το είπα για τα όσο γίνεται λιγότερα χρήματα το Ε36 318iS coupé με τα 140 αλογα είναι μια χαρά. Οτιδήποτε παραπάνω τόσο το καλύτερο.
Πάντως εδώ που τα λέμε, δεν είμαι σίγουρη οτι ο φίλος takis95 χρειάζεται άλλο αυτοκίνητο, αφού έχει γίνει ήδη καπνός!!!Δεν μας απάντησε καθόλου, μας άναψε φωτιές το αγόρι το καλό και
μαλλιοτραβιόμαστε...και ενώ εγώ έχω μπόλικα μαλλιά, εσείς που είστε κοντοκουρεμένοι...τι να κάνω η άμοιρη....
Λέτε να τον τρομάξαμε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 17-08-14 στις 15:45
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Mε τα λεφτά αυτά που λες μπορείς άνετα να αγοράσεις ένα Α4 quattro μέχρι και το Β5 σκάφος και με ένα κόστος της τάξης των +350 ευρώ να το κάνεις 200-230 άλογα αξιόπιστα...
skaros (18-08-14)
Δεν παρεξηγήθηκα με κάτι ειλικρινά, απλά στις μέρες μας επικρατεί να είναι καλό αυτοκίνητο μόνο το τούρμπο που οργώνει τις ευθείες.
Σαφέστατα και ένα τούρμπο έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα ατμοσφαρικό στα ίδια κυβικά, έχει όμως και κάποια μειονεκτήματα που τα ξέρουν καλύτερα οι ιδιοκτήτες τούρμπο αυτοκινήτων.
Μάρκο ίσως ένα 316 τούρμπο να πάει καλύτερα από ένα 320 .
Όπως και το 335 υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι μπροστά από Μ3 , Μ3 δεν θα γίνει ποτέ όμως.
Δεν νομίζω όμως να μιλάμε μόνο για κόντρες και ευθείες εδώ, εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι εγώ καλά.
tokiko (17-08-14)
Τελικά takis95, θα μας πεις τι σκέφτεσαι να πάρεις?
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Alex_ (17-08-14)