Εμένα πάλι γιατί όλα τα κάμπριο μου μοιάζουν με μπανιερες?
Εμένα πάλι γιατί όλα τα κάμπριο μου μοιάζουν με μπανιερες?
sympether with chiefτης
Το πραγματικό, το αυθεντικό Μ3, που διαθέτει ολα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εχουν καταξιώσει τη σειρά Μ3 στον κοσμο της αυτοκίνησης, ηταν και ειναι πάντοτε το coupe. Όλοι όσοι εχουν μια παραπάνω τριβή με τα Μ, ξέρουν πως τα Μ3 cabriolet λέγονται Μ3 επειδη βασίζονται στα ίδια μηχανικά μέρη με το coupe και οχι επειδή ειναι καθεαυτού Μ3. Φυσικα δεν μιλάμε για κακο αυτοκινητο, αντιθέτως....απλα αγοράζεις λιγότερο Μ εμπειρία ή καλύτερα αραιώνεις την εμπειρία Μ με εμπειρία cabriolet. Υπάρχουν πολλοί γνωστες που συνειδητά επιλέγουν το cabrio γιατι θέλουν οπωσδήποτε ανοιχτό αμαξι, όλοι όμως παραδέχονται πως τα επίπεδα της οδηγικης αρτιοτητας αλλα και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του coupe ενα cabrio ποτε δεν μπορει να επιτύχει.
Επίσης πρεπει να θυμόμαστε πως τα πραγματικά cabrio εχουν μονο πάνινες κουκούλες! Η Ε93 οπως και η νεα 4αρα cabrio δυστυχώς εχουν υιοθετήσει τη μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή που ειναι ημίμετρο ή συμβιβασμος γι' αυτούς που θα θέλανε 2 αυτοκινητα ενα coupe και ενα cabrio αλλα μπορούν να πάρουν μονο ενα. Θεωρώ η μεταλλική οροφή ταιριάζει σε πιο φθηνα μοντέλα ή μάλλον καλύτερα φθηναίνει το Ε93 M3.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Και εμένα μου αρέσει να βολτάρω με cabrio διότι είναι ωραία η αίσθηση!Συμφωνώ μαζί σου και για το ότι τραβάει βλέμματα αλλά μέχρι στιγμής m3 e93 λευκό χρώμα μέχρι 40.000ευρό δεν έχω βρει ούτε 1 στο car.gr.Από site εξωτερικού αν βρω κάποιο με ποιον τρόπο μπορώ να το φέρω στη χώρα μας και ποιο θα είναι το ελάχιστο κόστος?
Νομίζω απο Γερμανία θα χρειαστείς +10000 ...
Παιδιά βάψιμο και αλλαγή χρώματος δέρματος πόσο μπορεί να κοστίσει?
Τάξη μεγέθους για αλλαγή σαλονιού και όχι βαψίματος είναι (δεν είναι ανάγκη να πας κ connolly) στα 1.000 με 1.200 για τα πάντα μέσα. (πλην ταμπλό) Σίγουρα μπορείς να βρεις κ φθηνότερα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Βάψιμο εξωτερικό όλο θα χρειάζομαι κανένα 3000?Σε bmw εννοείτε.
Για εμένα μην μπεις σε τέτοια χωράφια. Γιατί χρειάζεται βάψιμο ολικό;; Με μια μεμβράνη δεν κάνεις δουλειά;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 12-08-14 στις 15:40
Ptboul (13-08-14)