Υπαρχει & αυτο ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4922543/
Υπαρχει & αυτο ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4922543/
mastro (30-07-14)
αυτο σημαινει, πως καποια στιγμη κατι λυθηκε για φανοβαφη.
ελενξε καλα τι εχει αλλαχθει και μην δινεις σημασια σε μικροατυχηματα...συμβαινου .(καλο ειναι να μην υπαρχουν...αλλα αν εχει βαψει και κατι, μικρο το κακο)
το συγκεκριμενο εχει αρκετα εξτρα, ειναι ομορφο(αν και το μαυρο δεν την κολακευει) , εχει δυνατο μοτερ καπου στα 260 αλογα πρεπει να ειναι(υπεραρκετα για ζετα)...θα ελενχα ομως πατωμα-θολους-σινεμπλοκ-διαφορικο μιας και το συγκεκριμενο εμπαινε πιστα ,συχνα πυκνα....
mastro (30-07-14)
Για ρίξτε μια ματιά. Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι του Νίκου που συζητάμε.
Rock Simplicity
www.hdforum.gr
Γενικά είμαι αρκετά μαμούνι και βρήκα τον φίλο Νίκο και επιβεβαίωσα ότι δεν είναι το δικό του αμάξι. Επίσης επιβεβαίωσα ότι το κενό στους αρμούς σε σχέση με ένα εργοστασιακό Z3 είναι διότι έχει μπει η γρίλια του M Roadster η οποία είναι ελάχιστα πιο στενή.
"The M roadsterΆs side grill design is pretty neat (pictured on top), but I prefer the less flashy shark gill style of the Z3 design (pictured on bottom). Its funny how this picture makes the M roadster one look smaller than the Z3 one, but the Z3 gills are actually ~1/16 inch shorter in length than the M ones? This slight difference will leave a larger gap between the gill and the body panel but not enough to really be noticeable."
Οπότε προχωράω στην συνεννόηση για το συγκεκριμένο μιας και οι 6 κύλινδροι είναι πειρασμός.
Επίσης από ό,τι μαθαίνω είναι όντως αρκετά αξιόπιστη μετατροπή του supercharger με 0,35 πίεση. Το αμάξι προορίζεται για βόλτες και όχι για καθημερινή μετακίνηση μιας και κινούμαι με τα μέσα για τη δουλειά. Επίσης ελπίζω να μείνει για πάντα στην κατοχή μου και να μην πουληθεί ποτέ όπως και η μηχανή μου. Αυτά που πρέπει να αλλαχτούν στο προσεχές μέλλον είναι η κουκούλα η οποία είναι σε μέτρια κατάσταση και οι δισκόπλακες. Δεν βλέπω κάτι άλλο μεμπτό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mastro : 02-08-14 στις 20:01
Rock Simplicity
www.hdforum.gr
Bazil Van Sinner (07-08-14), BILL007 (29-04-16), dark knight (02-08-14), deepBLUE (05-08-14), Ptboul (11-08-14), wheelman (02-08-14)
Σήμερα έπεσε η προκαταβολή και αύριο περνάει στα χέρια μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι το αμάξι όπως μου έχουν υποσχεθεί. Δεν μπήκα σε διαδικασίες να το πάω σε μηχανικό. Εμπιστεύτηκα τον κ.Σπανό με κλειστά τα μάτια....για να δούμε.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει ρίξει πάααρα πολλά χρήματα τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να τα έριχνα ποτέ, γι' αυτό και επέλεξα το συγκεκριμένο.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν! Θα επανέλθω με review "Poor man's Z3"
Rock Simplicity
www.hdforum.gr
aristent (06-08-14), Bazil Van Sinner (07-08-14), chrisgiapz3 (06-08-14), dark knight (05-08-14), deepBLUE (05-08-14), KalpasM3 (06-08-14), mark e92 (05-08-14), Ptboul (11-08-14), wheelman (05-08-14)
mastro (05-08-14)
Καλοτάξιδο το τερατάκι !!!
Ελπίζω να γνωριστούμε και απο κοντά σε κάποια απο τις συναντήσεις του φόρουμ μας !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
mastro (05-08-14)
mastro (05-08-14)
Kαλορίζικο καλοτάξιδο!!!
mastro (05-08-14)
καλοταξιδο το εργαλειο...να το χαρεις και να το εχεις μια ζωη.
mastro (05-08-14)