Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: ΒΟΉΘΕΙΑ με καλωδίωση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    26-08-12
    Περιοχή
    Αθηνα
    Μηνύματα
    198
    Thanked
    143
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Δοκιμασες να το πας σε κανέναν ηλεκτρολόγο?? Επειδή εχεις άδεια κρίμα είναι να χάσεις χρονο με το ψαχνεις το έχει το αυτοκίνητο σου. Καλύτερα να το πας σε κάποιον που ξέρει για να χαρείς τις διακοπές σου. Ακόμα και να μην πάρεις το αυτοκίνητο στις διακοπές και να πας με άλλο μέσο θα σκέφτεσαι συνέχεια το αυτοκίνητο σου.
    H ζωη ειναι μικρη......
    Driftare περισσοτερο!!!

  2. The Following User Says Thank You to harris For This Useful Post:

    BILL007 (03-08-14)

  3. #2
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    6.094
    Thanked
    8507
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Επρεπε να το εχεις ψαξει καλυτερα.

    α. Δεν κανουμε τετοιες δουλειες λιγο πριν την αδεια, αν κατι παει στραβα αντιο αδεια.
    β. Αφου τον πληρωσες για τη μετατροπη, και αυτο συνεβη ΜΕΤΑ τη μετατροπη, πες του να το γυρισει αναποδα να βρει τι εχει. Το να παρει φωτια δεν ειναι λιγο.

    Σε ποιον εβαλες το μοτερ?

  4. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

    BILL007 (03-08-14), harris (30-07-14)

  5. #3
    Εγγραφή
    19-04-10
    Περιοχή
    Πειραιας
    Μηνύματα
    718
    Thanked
    1240
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    ...απλα πραγματα, το λαθος εχει γινει απο την μετατροπη....
    πες του μηχανικου λοιπον που στο εφτιαξε/εκανε την μετατροπη να κοψει τον
    σβερκο του που λεν και στο χωριο μου να σου βρει πλεξουδα Λαμδα και στην περασει χωρις εσυ να πληρωσεις τιποτα!
    Παλι καλα που δεν πηρες καμια φωτια ή δεν εκαψες και τιποτε αλλο
    απο το βραχυκυκλωμα

    το αμαξι δουλεβει κανονικα γιατι σχεδον ολα τα αυτοκινητα δουλεβουν
    χωρις λαμδα, μονο οτι εχει μπει σε safe mode και καιει τον πατο του
    χωρις να πηγαινει σωστα κιολας

    επισης ΜΗΝ σε πιανει πανικος, δεν ειναι λογος να παθεις εγγεφαλικο για ενα αμαξι,
    χαλαρωσε με υπομονη και ψυχραιμια να φτιαξεις το αμαξι

  6. The Following User Says Thank You to Bassakos For This Useful Post:

    BILL007 (03-08-14)

  7. #4
    Εγγραφή
    11-07-14
    Μηνύματα
    10
    Thanked
    0
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    λοιπον επιδη ειχα και ένα ατύχημα λιγο πριν από αυτό (μια μερα πριν επεσε ενας από πισω μου) και το εχω παει στο φανοποιο φιλαρακι δηλαδή και με αφησε να κανω και λιγη δουλεια μονος μου μπας και βρω το βραχυκύκλωμα. εχω λυσει φιλτρο αερα-ανθρακα και ότι συμπρακαλα εχει μπροστα συν την εισαγωγή το κουτι που εχει επανω με την καλωδιωση και τους ρελεδες του μοτερ κοντα στην ασφαλειοθηκη εχω φερει και το καλωδιο του λαμδα μπροστα για να εχω πληρη εικονα.
    το μονο που μπορεσα να δω είναι πως κανενα καλωδιο δεν είναι γυμνο παρα μονο από αυτά που καηκαν.
    και κατι που μου εκανε εντυπωση είναι πως εχουν ραψει επανω στην φισα του τον λαμδα και δεν είναι μονοκοματο όπως είναι ολοι οι λαμδα δηλαδη εχει 4 καλωδια όπως ολοι αλλα είναι ενωμενα με τα χρωματα τους και ουτε καν μια στοιχειώδη μονωση παρα μονο ταινια που καθως την ελυνα ειδα την ταινια να είναι λιγο ζεσταμενη.

  8. #5
    Εγγραφή
    11-07-14
    Μηνύματα
    10
    Thanked
    0
    Rides
    0

    Προεπιλογή 2o προβλημα

    λοιπον το βραχυκυκλωμα το εφτιαξα μονος μου.
    δηλαδη εβαλα καινουργια καλωδια οπου ειχαν λιωσει καει και τα λοιπα αλλαξα λαμδα με εναν που ειχα απο το παλιο μοτερ μου οπου ειναι ιδιοι τυποι και αλλαξα και τον ρελε με λιγα λογια αλλαξα ολη την καλωδιωση του λαμδα και αλλα δυο καλωδια που ηταν πολυ κοντα και ειχαν καει επισης. το αμαξι πηρε μπροστα κανονικα.

    λοιπον το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι το αμαξι ρεταρει οταν παταω γκαζι. δηλαδη στο ρελαντι ειναι ενταξει αλλα οταν παταω γκαζι μου κανει σαν να ατρωφη απο καυσιμα η κατι σαν να δουλευουν λιγοτεροι κυλινδροι απο τι μπορει να οφειλεται?

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP