Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    21-01-10
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Μηνύματα
    7.711
    Thanked
    22530
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    30 χρόνια που διαβάζω τον Καββαθά, για νισαν, φορντ, πιρέλι και τις υπόλοιπες ξένες εταιρείες, ποτέ δεν είπε πως εφταιγε το κράτος και η ανταγωνιστικότητα.
    Τόνιζε πάντα πως τα συνδικάτα της ξύλινης γλώσσας, που έβλεπαν σε κάθε ξενόφερτη επιχείρηση εκμεταλλευτές, δυνάστες και βρυκόλακες που ροφούν το αίμα των εργαζομένων, πρωτοστατούσαν για να φύγουν οι πολυεθνικές απ την χώρα, να κλείσουν τα εργοστάσια τους, να απαλλαγή η χώρα απ την δυναστεία τους.
    Αντί λοιπόν να προτείνουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερη ασφάλιση, μεγαλύτερους μισθούς, παρέσυραν σε συνεχόμενες απεργίες τα κομματικά υποχείρια τους, οι οποίοι εμπόδιζαν με την σειρά τους και τους λοιπούς εργαζόμενους.
    Είδαν αποείδαν λοιπόν οι κακοί ξένοι, πήγαν στην γείτονα χώρα, έφτιαξαν εκεί επιχειρήσεις και εργοστάσια έδωσαν δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους, αφήνοντας τους δικούς μας να βρίζουν τους ξένους σε διαφορετικό τέμπο, ότι δηλαδή αφού πλούτισαν εις βάρος του έλληνα εργαζόμενου, την κοπάνησαν για αλλού.
    Εμείς είμαστε λοιπόν οι εργατικοί. Δεν αφήνουμε δουλειά για δουλειά που να μη την κυνηγάμε, πλην όμως δεν υπάρχει τίποτα, αφού παντού δουλεύουν οι βλάκες Αλβανοί, Πακιστανοί, Βούλγαροι και όποιοι άλλοι οικονομικοί μετανάστες.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

    DIMITr|S (01-05-10), YAz (28-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP