Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχήν ο φόρος πολυτελείας είναι για να πληρωθεί τώρα, μιας και στην αρχή του χρόνου πληρώσαμε τον αναδρομικά του 12. Για να καλύψουν το κενό της αναδρομικής χρονιάς, καλούν τον κόσμο να πληρώσουν τώρα τη χρήση του 13, έτσι ώστε μόλις μπει το 15 να εισπράξουν του 14.

Αυτό είναι στάνταρ και διπλοτσεκαρισμενο από όταν δοκιμαστικά κάναμε υποβολή της δήλωσης χωρίς να την οριστικοποιησαμε. Μετά την αλλαγή, τουλάχιστο στο δικό μου, έχει αφαιρεθεί ο ΦΠ για τη χρήση του 13...

Να έχει γίνει Καταλανός, το βλέπω πολύ χλωμό...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

EVERGET (28-06-14), Konstantinos E60 (27-06-14), Nino (27-06-14)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχήν ο φόρος πολυτελείας είναι για να πληρωθεί τώρα, μιας και στην αρχή του χρόνου πληρώσαμε τον αναδρομικά του 12. Για να καλύψουν το κενό της αναδρομικής χρονιάς, καλούν τον κόσμο να πληρώσουν τώρα τη χρήση του 13, έτσι ώστε μόλις μπει το 15 να εισπράξουν του 14.

Αυτό είναι στάνταρ και διπλοτσεκαρισμενο από όταν δοκιμαστικά κάναμε υποβολή της δήλωσης χωρίς να την οριστικοποιησαμε. Μετά την αλλαγή, τουλάχιστο στο δικό μου, έχει αφαιρεθεί ο ΦΠ για τη χρήση του 13...
    Να έχει γίνει Καταλανός, το βλέπω πολύ χλωμό...

Ετσι ειναι, εκανα εγω δηλωση και εβγαλε εκτος απο τα αλλα και 308 ευρω φορο πολυτελειας!!!
    Αν σκεφτεις οτι τον ιανουαριο πληρωσαμε τον προηγουμενο, μια χαρα πουστιτσα δυο φορες σε μια χρονια...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP