Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tassos Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW, ουδέν μεμπτό μηχανολογικά, τα χιλιόμετρα σε κοντέρ και στο διαγνωστικό συμφωνούν και προχώρησε στην αγορά.
Πριν μερικές ημέρες το πηγαίνει για σέρβις. Ο μηχανικός μπαίνει στο online service book (δεν ξέρω αν λέγεται έτσι, κι εγώ πρώτη φορά το άκουσα) να δηλώσει το σέρβις και βλέπει ότι πριν δυο χρόνια στο αυτοκίνητο είχε περαστεί σέρβις στα 110.000χιλιόμετρα σε αντιπροσωπεία.
Συγνώμη, δεν μπορούσε το εξουσιοδοτημένο την πρώτη φορά να κάνει τον έλεγχο που έκανε ο άλλος αργότερα;
Τι μαγικό δηλαδή έκανε ο δεύτερος;

Είναι πάντως και να μην τύχεις σε βαριεστημένους υπαλλήλους.

Εννοείται ότι ΠΑΝΤΑ δίνεις μπουρμπουάρ και σε δυο και σε τρεις μάλιστα σε αυτούς που θα το τσεκάρουν ΠΡΙΝ το τσεκάρουν. ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ. Ειδικά όταν μιλάμε για καλό/ακριβό αυτοκίνητο. Και να το βγάλουν χάλια, καλύτερα να χάσεις 100-150 ευρώ, παρά να τρέχεις μετά από ένα χρόνο...

Αν περιμένεις να κάνεις δουλειά με τα πενήντα ευρώ που θα τα πάρει η αντιπροσωπεία, σώθηκες....

και μην μου πει κανένας ότι θα πρέπε να κάνουν την δουλειά τους.....στην Ελλάδα ζούμε. Οποιος θέλει να το παίξει νόμιμος ας το ρισκάρει.