κοιταξτε ποσα χιλιομετρα εχουν τα μικρα ντιζελ στο mobile και ποσα αυτα που εχουν φερει απο γερμανια οι μαντραδες.......εστη γερμανια εχουν 200βαλε και αυτα που εχουν φερει στην ελλαδα εχουν 80-100
ΟΛΑ γυρισμενα.....
κοιταξτε ποσα χιλιομετρα εχουν τα μικρα ντιζελ στο mobile και ποσα αυτα που εχουν φερει απο γερμανια οι μαντραδες.......εστη γερμανια εχουν 200βαλε και αυτα που εχουν φερει στην ελλαδα εχουν 80-100
ΟΛΑ γυρισμενα.....
οτι αμαξι ειναι απο γερμανια το παιρνεις εις γνωση σου οτι εχει 100κ+ μινιμουμ και απλα αυτο που μενει ειναι να κοιταξειε την κατασταση του...δεν σκεφτεσαι αν ειναι γυρισμενα
ειδικα με τα χιλιομετρα με την ταξινομηση συμφερει τους μαντραδες να εχουν οσο περισσοτερα γινεται..γτ μειωνεται η τιμη στο τελωνειο.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 11-05-14 στις 21:44
Παρόμοια περιπτωση πελάτη σε δικηγορικό γραφείο συγγενή μου.
Ανακάλυψε μετα απο καιρό (όταν ξαναπήγε κτέο) οτι το αμαξι ειχε περάσει στο παρελθον κτεο με περισσοτερα χιλιομετρα απο οσα εγραφε οταν πουλήθηκε στον επόμενο ιδιοκτήτη και πελατη του δικηγορικου γραφείου.
Αγωγή αποζημιωσης με κύριο αποδεικτικό το χαρτί του ΚΤΕΟ και την αγγελία πώλησης που ανέφερε τα δήθεν χιλιομετρα (την είχε κρατήσει) .
Αποτέλεσμα μετα απο 3-4 χρόνια το δικαστήριο του επεδίκασε αποζημίωση όση ηταν η διαφορά τιμής του ιδιου αυτοκινητου ως μεταχειρισμένου αλλα με τα περισσοτερα χιλιομετρα (τα πραγματικά).Συνολικά του επεδικασε γύρω στα 2.000 και δεν ξέρω πόσα του έμειναν στην τσέπη μετα τα δικαστικα εξοδα.
Περισσοτερο εγινε η ιστορια για το γαμώτο και για να τρέξει τον μαντρά , παρά για τα χρήματα.
doctore (19-06-14), katsaraios (12-05-14), nikos valvetronic (11-05-14), Ptboul (12-05-14)
O πιο ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις στο περίπου τα χιλιομετρα του αυτοκινητου ειναι :
- Η κατασταση του τιμονιου
- Οι φθορες των καθισματων
- Η φθορά του λεβιέ ταχυτήτων
Αγορασα Ε92 από ιδιώτη με 29.000 και η κατασταση του αυτοκινητου εσωτερικα ήταν σαν να αγόραζες καινουριο...!
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο,γενικά στα Ε92 από την πολύ χρήση φθείρετε εύκολα το τιμόνι και ο μοχλός ταχυτήτων και τα χερούλια στις πόρτες και φαίνεται,εγώ το πείρα με 16.000 και επειδή φοβόμουν μην είναι γυρισμένα τα km εκτός από τον Ντακουνάκη που το πήγα,έψαξα μέχρι και τα τακάκια και τα λάστιχα τα οποία ήταν μαμίσια και ήταν σχεδόν καινούργια.
mark e92 (18-06-14)
Αλλαξες δέρματα, τιμόνι με αερόσακο και όλο το λεβιέ ταχυτητων (κομπλε).....
Εχω την εντύπωση πως είναι πολύ μεγάλο έξοδο, μόνο και μόνο για να το πουλήσεις με λιγότερα χιλιόμετρα!
Μπορεις πολύ ευκολα απο τις εσωτερικές φθορες και την γενική εσωτερική του εικόνα να καταλαβεις αν το αυτοκινητο ειναι 20,000χλμ ή 150.000χλμ!
Eleni (19-06-14)