Καλησπερα και απο εμενα...δεν θελω να σχολιασω τα απολυτα νουμερα των μετρησεων,καθως δεν εχω ασχοληθει με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα και την βελτιωση τους,οποτε δεν γνωριζω τι επρεπε να δειξουν...το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται 100αρα βενζινη παντως,εφοσον ενα αμαξι φοραει aggresive χαρτη αβανς,για να αποδωσει τα αναμενομενα...(και καλο ειναι να μετρηθει στο 2ο γεμισμα...)Απο τα λογκ που ειδα,-10 μοιρες αβανς καταλαβα...οποτε...θα εχουμε καποιες διαφορες με πολλα οκτανια...
Περνα τουτου παντως θα ηθελα να επισημανω 2 θεματα...
1)ειναι λαθος να βλεπουμε τις μετρησεις σαν απολυτα νουμερα...Το σωστο ειναι να μετραμε στοκ ενα αμαξι...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ...και μετα τις μετατροπες μας να ξαναμετραμε για να δουμε διαφορες...Το απολυτο νουμερο ειναι μοστρα...η διαφορα ειναι για το δρομο...τωρα βεβαια αντε πες σε πελατη...οτι...ε....φιλε ξερεις...το Μ3 μαμα δεν βγαζει τοσα αλλα λιγοτερα...αποτε τωρα με εξατμιση+προγραμμα εισαι στα μαμα αλογα...Δεν βγαινει ακρη...αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...απο το 1997 που ειχα κανει την πρωτη μου μετρηση σε VTi στο dynojet στην techno moto και ειχα δει μαμα 146αλογα...εκλαιγα...με προγραμμα,χταποδια supersprint και εξω καταλυτες πηγα 164...Και πετυχαινα στο δρομο αλλα που λεγανε...φιλε ειμαι 180+προγραμμα,φιλτρο εξατμιση...164 εγω...αλλα τρωγανε την αρτα με τα γιαννενα...
τις πολλες μετρησεις ομως τις εκανα με τα διαφορα Ε36 μ3 που περασαν απο τα χερια μου...εχω μετρησει σε ολα τα δυν τα Ε36 και καθε ενα δειχνει τα δικα του...Το 321Μ3 εβγαζε απο 298 μεχρι 312...και απωλειες απο 25 μεχρι 70!!!
2)η μονη διαφωνια που εχω ειναι σε σχεση με τις απωλειες...Τοσο μεγαλο νουμερο απλα δεν παιζει...Δεν εχω διαθεση να ερθω σε αντιθεση με κανεναν,απλα λεω την γνωμη μου...Το Μ6 δλδ με καποια πραγματα δεν βγαζει ουτε 400ροδα...?Αυτα ομως τα αλογα πατανε στο δρομο...και με τοσα λιγα,απλα δεν θα μπορουσε ενα τετοιο μ6 να παει 330 στο κοντερ...και οπως γνωριζουν οσοι εχουν Μ6 με προγραμμα,παει...σκεφτειτε το...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.