δεν εχω καποια συγκεκριμενα δημητρη.
εσυ τι προτεινεις?
Το Mustang του Δημητριαδη μετραει τροχο και θεωρηται αρκετα αξιοπιστο και 'σφιχτο'. Απο το συγκεκριμενο εχουν περασει αρκετα δυνατα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στους δρομους μας. Δεν πιστευω οτι ειναι τυχαιο. Και εγω απο κει περασα, για τους παραπανω λογους, αλλα και γιατι ειχα περασει απο εκει οταν ημουν Ν/Α.
Τα dynapack απο οτι ξερω μετρανε μουαγιε, βγαζοντας τους τροχους. Αυτο εμενα με μπερδευει λιγο για το πως τελικα μπορει να υπολογισει τις συνολικες απωλειες καθως δεν εχει τροχους. Δεν εχει τις ιδιες απωλειες ενα 325/30/19 με ενα 165/80/14. Αυτο πως το υπολογιζει?
Αν ειχα κατι να σου προτεινω θα ελεγα Mustang. MAHA vs Mustang θα εχει ενδιαφερον
οκ να γινει το Mustang.
dynojet ποιος εχει?
Νομιζω οτι εχει το περιοδικο Power (Αν θυμαμαι καλα, λεγεται Dynomet kai oxi Dynojet-δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα).
Υπηρχε παλια ενα DynoJet στην Ν. Χαλκηδονα (εκει που ειχε εδρα η KingDragon-εκει δηλαδη που ξεκινησε ο Δημητριαδης πριν παει Πειραια. Οι παλιοι του σπορ ισως να το θυμουνται) Δεν ξερω αν λειτουργει ακομα. Αν σε ενδιαφερει μπορω να μαθω για το συγκεκριμενο DynoJet
παλιοτερα μεταγραμε μοτοσικλετες σε dynojet.
ηταν αρκετα πιο αισιοδοξο (στην ιπποδυναμη στον τροχο), αλλα πολυ πιο ευκολο στη μετρηση απο ενα maha που υπηρχε τοτε.
θα ειχε ενδιαφερον να δουμε τι κανει το dynojet μιας και ηταν αρκετα διαδεδομενο απο την αλλα πλευρα του ατλαντικου...
Το δικο μου λοιπον εβγαλε 502,8 BHP και 396,3 τροχο (θα ποσταρω το γραφημα οταν μπορεσω).Δεν εχω φοβερες γνωσεις περι του θεματος,ο Τασος μας εξηγησε οτι ειναι παρα πολλοι οι παραγοντες που παιζουν ρολο στη μετρηση και οτι υπαρχουν αποκλισεις....
Παιζει ρολο το καυσιμο,ποσο ''πατημενο'' ειναι το αυτοκινητο,θερμοκρασιες,κα ι αλλα πολλα.Με δευτερη μετρηση μπορει και να δειξει παραπανω.Με το υποτιθεμενο ''προγραμμα'' που εχω και την εισαγωγη του X-Pipe δεν ξερω αν εχει το κατι παραπανω το αυτοκινητο,αλλα μαλλον οχι...
Οπως μου ειχε πει ο Alexm ειχε και αυτος τοποθετησει X-pipe αλλα δεν προσφερει τιποτα και συνεστησε επανατοποθετηση του αρχικου,πραγμα που θα γινει.....Θα με κατατοπισει και ο Βommer
Οπως ειπε ο Τασος, ''σαν να ψαχνεις ψυλλους στ'αχυρα''.Ευχαριστω για τη παρεα Σταθη
Άσχετο αλλά ο στράτος που είχε μετρήσει το 335? (μήπως θα πρέπει να περάσεις και από κει?)
Καλησπέρα και απο μένα. Στάθη και Γιώργο μην στεναχωριέστε για το νούμερο που έδειξε η δυναμομέτρηση. Ειλικρινά, είναι απίστευτα χαμηλό νούμερο για τα δύο θηρία σας και φυσικα δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματιότητα.
Ως μηχανικός και έχωντας το δεί και στην πράξη τα γρανάζια εμφανίζουν εξαιρετικά μεγάλες τριβές κατά την εμπλοκή και απεμπλοκή της οδόντωσης τους. Σε συνδιασμό με την αδράνεια των υπόλοιπων μηχανικών μερών (που κανονικά δεν είναι τριβές οι αδράνειες) και τις τριβές τους με άλλα σώματα όπως τα ρουλμάν στα άκρα δίνουν αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Για μένα δεν έχει νόημα το νούμερο αλλά πως πάει το αυτοκίνητο στο δρόμο. Οπότε χαρείτε το όπως είναι
Οσο αφορά την δικιά μου δυναμομέτρηση που ανέφερε πιο πάνω ο Yodas έγινε στο περιοδικό Power και στο ιδιόκτηκτο δυναμόμετρο που έχει το οποίο είναι Dynomet και δεν ξέρω αν έχει σχέση με το Dynojet. Η δυναμομέτρηση μου έγινε στα πλαίσια της στήλης dynofighters του περιοδικού οπότε δεν νομίζω οτι μπορώ να το επισκευτώ εγώ τουλάχιστον για ακόμα μια φορά, έστω και με αμοιβή.
Η επόμενη μου δυναμομέτρηση μου μάλλον θα είναι στον Δημητριάδη που ακούγεται οτι είναι αρκετά αξιόπιστος ως προς τα αποτελέσματα δίνοντας την πραγματική δύναμη στον τροχό και όχι κάποια βελτιωμένη με κάποιον συντελεστή απώλειας στον στρόφαλο. Αν και οι τιμές που ζητάει είναι λίγο τσουχτερές, τουλάχιστον για μένα που θέλω να κάνω 2-3 δοκιμάζοντας κάποιες ρυθμίσεις και βελτιωτικά προϊόντα σο αυτοκίνητο μου