Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 69

Θέμα: Μ6 Dyno Maha

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

παλιοτερα μεταγραμε μοτοσικλετες σε dynojet.
    ηταν αρκετα πιο αισιοδοξο (στην ιπποδυναμη στον τροχο), αλλα πολυ πιο ευκολο στη μετρηση απο ενα maha που υπηρχε τοτε.

θα ειχε ενδιαφερον να δουμε τι κανει το dynojet μιας και ηταν αρκετα διαδεδομενο απο την αλλα πλευρα του ατλαντικου...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το δικο μου λοιπον εβγαλε 502,8 BHP και 396,3 τροχο (θα ποσταρω το γραφημα οταν μπορεσω).Δεν εχω φοβερες γνωσεις περι του θεματος,ο Τασος μας εξηγησε οτι ειναι παρα πολλοι οι παραγοντες που παιζουν ρολο στη μετρηση και οτι υπαρχουν αποκλισεις....

Παιζει ρολο το καυσιμο,ποσο ''πατημενο'' ειναι το αυτοκινητο,θερμοκρασιες,κα ι αλλα πολλα.Με δευτερη μετρηση μπορει και να δειξει παραπανω.Με το υποτιθεμενο ''προγραμμα'' που εχω και την εισαγωγη του X-Pipe δεν ξερω αν εχει το κατι παραπανω το αυτοκινητο,αλλα μαλλον οχι...

Οπως μου ειχε πει ο Alexm ειχε και αυτος τοποθετησει X-pipe αλλα δεν προσφερει τιποτα και συνεστησε επανατοποθετηση του αρχικου,πραγμα που θα γινει.....Θα με κατατοπισει και ο Βommer

Οπως ειπε ο Τασος, ''σαν να ψαχνεις ψυλλους στ'αχυρα''.Ευχαριστω για τη παρεα Σταθη

3. The Following 2 Users Say Thank You to GM6 For This Useful Post:

alexm (25-04-10), Stathis (25-04-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP