Σελίδα 8 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και εγω στα 20 τα ιδια εκανα, αλλαζα 2-3 καινουριες τετραδες λαστιχα το χρονο. Μετα το χοντρο τετακε στα λιμανακια και το 1.5 μετρο απο το γκρεμο και αρκετα τροχαια που ειδα νεκρους/αναπηρους και ποταμι το αιμα μπροστα μου σταματησα να κανω τον μ@λακα του δρομου. Πηγαινε σε μια αλανα αδεια ή τυπου Σεσι, σε μια πιστα με το αμαξι, νοικιασε ενα διχρονο καρτ (θα χεστεις πανω σου), πηδα με αλεξιπτωτο, πηδα με το πατερα της κοπελας σου στο διπλα δωματιο..γενικα οτιδηποτε σου ανεβαζει την αδρεναλινη αλλα πραγματικα ειναι κριμα Ηλια να κλεισεις το σπιτι σου ή κανενος αλλου με τετοια καγκουριλικια. Το τελευταιο χρονο ολο για θεματα που σου "εφυγε" το αμαξι διαβαζουμε. Αρα ή δεν εισαι προσεκτικος, ή ατυχος, ή ειναι παντα αυτο το κατι που δεν υπολογισες. "Αμα μπλεξω εμπλεξα" λες. Περνα μια μερα απο το ΚΑΤ ή κανα νεκροταφειο και μολις δεις ηλικιες ξανα πες το.

Το αν σε παιρνει ή δεν σε παιρνει δεν το οριζεις εσυ. Ενα σκυλι, ενα παιδι, μια μπαλα, λαδια, μια γρια στην ακρη του δρομου τα αλλαζουν ολα για πλακα.
    Και το επαγγελμα σου εχει στρατοδικειο, καλα κρασια δηλαδη.

Τα γραπτα μενουν, διαβασε τα ποστ σου σε 5-6 χρονια και θα τραβας τα μαλλια σου. Δεν στα λεω για να σε κραξω, θα το καταλαβεις μονος σου οσο μεγαλωνεις.
    Και οσοι λετε πως "μπορει να συμβει στο καθενα, τα ιδια καναμε και εμεις κλπ" ε ενταξει. Και αν καμια φορα πιτσιρικαδες ηπιατε κανα χαπι σε παρτυ με πριονια, θα δωσετε και στο παιδι σας να δοκιμασει "επειδη το ιδιο κανατε και εσεις"? Ζουμε στο 2014, υπαρχει ενημερωση, δεν υπαρχει δικαιολογια. Αμα το κανατε και ειστε τυχεροι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.

2. The Following 13 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-05-14), chrisgiapz3 (29-05-14), Civileng (29-05-14), gant (29-05-14), giannis_compact (29-05-14), giorgos1965 (29-05-14), I_MNL (29-05-14), Leonidas_E39 (29-05-14), Loukas (29-05-14), nikos1400 (29-05-14), skaros (29-05-14), tokiko (29-05-14), vasilis e46 (30-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν επειδή τώρα αρχίζουμε και ακούμε τρελά πράγματα
    Το ίδιο θα γίνει και αν πεις ότι τα 46αρια είναι πατάτα γιατί κόβουν πατώματα.
    Όταν εκφράζεις μια άποψη στο φόρουμ ο καθένας είναι ελεύθερος να απαντήσει όπως θέλει πέρα από προσβλητικά. Αυτό που λένε τα παιδιά είναι να μάθεις το αμάξι σου σε μια αλάνα (βάλε και κώνους άμα θες) και έτσι θα δεις και εσύ ότι θα περιορίσεις την επιθυμία να γλιστράς σε κάθε στροφή .
    Οι περισσότεροι εδώ μέσα θες λόγο εμπειρίας θες λόγο τρέλας έχουνε δει ατυχήματα θεάματα και βάλε.... Για να μη μακρολογώ (έτσι και αλλιώς εμείς θα τα πούμε τον Ιούλιο) ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να μας διαφθείρει γιαυτό και αυτά τα σχόλια. Σαν λάτρες της αυτοκίνησης δημιουργούμε εμμεσα πλην σαφώς μια παιδεία την οποία δεν την παρέχουν τα Ελληνικά εκπαιδευτήρια και παράλληλα προστατεύουμε δικούς μας ανθρώπους που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ορίστε και ένα πρόσφατο θα έλεγα παράδειγμα. Τι έγινε...κατέληξε σε ένα δέντρο ενώ οδηγούσε ο φίλος του

να ο Φάνης με πρόλαβε!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 29-05-14 στις 00:39

4. The Following 3 Users Say Thank You to tokiko For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-05-14), chrisgiapz3 (29-05-14), nikos1400 (29-05-14)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

οπως καλα λες Ηλια ο πρωτος το λιθω βαλετω.
    και πολυ εχει τραβηξει το κηρυγμα.
    εφοσον καταλαβαινεις (και ολοι μας) την ευθυνη του 1,5 τονου φονικη μηχανη που οδηγαμε...

αλλα
    ας ξαναδουμε ενα βιντεακι που προσωπικα με συγκλονιζει καθε φορα (σαν νεος σχετικα πατερας)

δεν κανουμε μονο εμεις λαθη...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bassakos (29-05-14), chrisgiapz3 (29-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβασα αυτα που εγραψες και δεν συμφωνω,Θα σταθω εδω..

{{{{Τώρα, αν μπλέξω.....ΕΜΠΛΕΞΑ! Τα λάθη πληρώνονται και αυτό το ξέρουμε όλοι........εκτός βέβαια από τους "νόμιμους"...!)))))

Μπορεις να μπλεξεις εσυ οσο θελεις,δεν εχεις το δικαιωμα να προκαλεσεις εστω και ηλικες ζημιες,απο την στιγμη που πας γυρευοντας σε δημοσιους δρομους..
    Δεν θα εχεις κανενα δικιο αν προκαλεσεις ατυχημα με αναπηρια η θανατο σε τριτο που χρησιμοποιει τον δρομο για να εξυπηρετηθει και οχι για να εκτονωθει.
    Εστω Ηλια οτι αφησεις αναπηρο ανθρωπο..Πως νομιζεις οτι θα τιμωρηθεις?
    Αν παλι τον σκοτωσεις ποια θα ειναι η τιμωρια σου?
    Να σου πω εγω..ΚΑΜΙΑ..Σε λιγα χρονια θα ξεμπερδεψεις με τα δικαστηρια και θα εχεις αφαιρεσει ζωη..Θα εκανες το ιδιο αν ηξερες οτι θα προφυλακιζοσουν??
    Αν παλι χτυπησεις και τραυματισεις ζωο,στην μια περιπτωση 99% το παρατας αβοηθητο στην αλη δεν τρεχει τιποτα..Ετσι δεν ειναι??
    Αν θες να εκτονωθεις και γουσταρεις την εκτονωση με το BMW σου,υπαρχουν πιστες και αλανες οπως σωστα αναφεραν τα παιδια..

8. The Following User Says Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-05-14)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παντως εχω να σου πω οτι το μπλοκε ναι μεν θα σε βοηθησει στον ελεγχο αλλα θα σε παταει και καλυτερα και θα δυσκολευει τα καγκουριλικιαα με 102hp....Καλυτερα κολλα το διαφορικο να μπορεις να ερχεσαι με φορα διπλωμενος,ενω με τις υπερδιορθωσεις που κανεις,ουτε καν θα σκεφτεται να ισιωσει το εργαλειο!!Επισης μπορεις να πας στον ευθυγραμμισα και να του πεις να σου κανει αποκλιση πισω!!Η χαρα του Ντριφτ θα'σαι μετα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

10. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-05-14), chrisgiapz3 (29-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

επειδη με τον Ηλια ειμαστε ξαδερφια και οσο νανε τον ξερω περισοτερο ξερω οτι το παιδι εχει την καυλα του και περνει αρκετα ρισκα πανω στην οδηγηση οπως λεω και εγω ειναι η κ@υλα τις στιγμης που σε κανει να σταματας να σκεφτεσαι λογικα.
    Ο Ηλιας προσεχει παρα πολυ στον δρομο και ειναι καλος οδηγος εγω θα πω πως αυτο που εγινε ητανε μια ατυχη στιγμη αλλα δεν τον δικαιολογο σε καποια πραγματα που ειπε γιατι αυριο μεθαυριο χτυπα ξυλο μπορει να γινει κατι πολυ χειροτερο και να τραβαμε τα μαλλια μας απλα πρεπει σιγα σιγα να περιοριστει σε καποια θεματα και να μην ρισκαρει τοσο πολυ σε δημοσιους δρομους
    εγω που ξεκηνισα περυσι να κανω μπαντες ξεκηνισα με το αγροτικο μεσα σε χωματοδρομους ωστε να μην κινδινευει κανεις ουτε καν 1 ζωο οπως λετε και εσεις αλλα ουτε και εγω να κινδινευω γιατι και απο τον δρομο να φυγω θα παω μεσα σε 1 χωραφι και θα ξανα βγω και πιστευω πως με αυτο που ειχα παθει πριν λιγο καιρο εβαλα λιγο μυαλο και δεν θα ρισκαρω ετσι πανω σε δημοσιους δρομους

Rides
    0

Προεπιλογή

Νομοτελειακά αν "μαθαίνεις" στον δρόμο θα την πάθεις. Όσο περισσότερο πιέζεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες.

Από μία απλή σβούρα μέχρι ό,τι γουστάρεις. Όσοι τα κάναμε, πιστεύω Ο-Λ-Ο-Ι κάποια φορά την πατήσαμε. Έστω και σβούρα, έστω και υπερδιόρθωση...σημαίνει ότι έχασες τον έλεγχο του αμαξιού σου.-

Πάντα σκεφτόμουν πόσο άτυχος είμαι που δεν έχω τη δυνατότητα, να πάω Αφίδνες με λιωμένα λάστιχα, να μπω Μέγαρα, να τρέξω σε ανάβαση μόνο και μόνο για drift...στο δημόσιο δρόμο θα είμαι πάντα εκτεθημένος...

Και όπως λέει Ηλία και ο ξάδελφός σου, από τη στιγμή που παίρνεις και αρκετά ρίσκα, είσαι και μικρός στην ηλικία με μικρή εμπειρία στην οδήγηση (μην ακούσω οδηγώ από τα 10 μου με το αγροτικό...), σκέφτεσαι εν μέρει επιπόλαια (αν μπλέξω έμπλεξα....), αυξάνεις τις πιθανότητες να την πάθεις αρκετά.

Εϊναι η αλήθεια και ήταν η αλήθεια για όλους μας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 29-05-14 στις 09:00
    Ε36 M44Β19

13. The Following 4 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14), Βασιλης (29-05-14), Στέφανος (29-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πολυ καλα κανεις και την λες,αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα...........Αλλο πραγμα η γνωμη σου κι αλλο η λειτουργια ενος πολυπλοκου νομικου συστηματος που στηριζεται πανω σε κανονισμους και νομοθεσιες κι οχι στην απλη σκεψη του μεσου πολιτη.....

Δεν ειναι παραλογος απλως δεν ισχυει.....δεν γινεται να ισχυει,η δικαιοσυνη δεν σκεφτεται και δεν λειτουργει ''λαικιστικα'',αν μου επιτραπει η εκφραση.....Κι ενας δικηγορος μπορει να σας το επιβεβαιωσει.....
    Να σε πληροφορήσω λοιπόν φίλε μου, οτι αυτός που γνωρίζει οτι η πράξη που κάνει ενδέχεται να προκαλέσει αξιόποινο αποτέλεσμα και εντούτοις το αποδέχεται διώκεται και μπορεί να καταδικαστεί για ενδεχόμενο δόλο και οχι για βαριά αμέλεια, όπου βαριά αμέλεια υπάρχει όταν ξέρει οτι η πράξη του μπορεί να παράγει αξιόποινα αποτελέσματα αλλά πιστεύει οτι μπορεί να τα αποφύγει. Να στο πω πιο απλά, ο Ηλίας που λέει οτι "αν μπλέξω, έμπλεξα" εφόσων τα γραπτά του πέσουν σε "λάθος χέρια" θα διωχθεί για ενδεχόμενο δόλο, αν πχ τραυματιστεί κάποιος, κάτι που επισύρει βαρύτερη ποινή. Περαιτέρω, αν κάποιος καταδικαστεί για την επιμέτρηση της ποινής ο νόμος (άρθρο 79 ΠΚ) προβλέπει οτι: 1. Κατά την επιμέτρηση της ποινής στα όρια που διαγράφει ο νόμος το δικαστήριο λάμβάνει υπόψη:α) τη βαρύτητα του εγκλήματος που έχει τελεστεί και β) την προσωπικότητα του εγκληματία 2)..... 3) Κατά την εκτίμηση της προσωπικότητας του εγκληματία το δικαστήριο σταθμίζει ιδίως το βαθμό της εγκληματικής διάθεσης που εκδήλωσε ο υπάιτιος κατά την πράξη. Για να τον διαγνώσει με ακρίβεια εξετάζει: α) τα αίτια που τον ώθησαν στην εκτέλεση του εγκλήματος, την αφορμή που του δόθηκε και το σκοπό που επιδίωξε, β) το χαρακτήρα του και τον βαθμό ανάπτυξής του, γ) τις ατομικές και κοινωνικές περιστάσεις και την προηγούμενη ζωή του, δ) τη διαγωγή του κατά τη διάρκεια της πράξης κι μετά την πράξη, ιδίως τη μετάνοια που επέδειξε και την προθυμία να επανορθώσει τις συνέπειες της πράξεις του ....
    Σου φαίνονται και τώρα"λαϊκίστικα"? Αυτά και καλημέρα σας....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδιά, ξεφύγαμε.

ο Ηλίας μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία-απερισκεψία του, ενώ μπορούσε να μην γράψει ούτε λέξη στο φόρουμ. Ας μην το κάνουμε αφορμή γιά να στήσουμε δικαστήριο εδώ, παρακαλω πολύ.

Διαβάσαμε τις απόψεις όσων θέλησαν να σταθούν επικριτικά απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές, σεβαστές ασφαλώς, αλλά νομίζω αρκεί ως εδώ. Ολα τα επιχειρήματα έγιναν κατανοητά από τον Ηλία και από όλους μας.

Θέλω να μείνει το θέμα ανοιχτό, να δούμε σε φωτογραφίες το αυτοκίνητο ξανά όπως ήταν και να χαρούμε με την χαρά του φίλου μας.

16. The Following 12 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Alex_ (29-05-14), aristent (29-05-14), Bazil Van Sinner (29-05-14), Bitz (30-05-14), doctore (29-05-14), ghost-rider (29-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14), nikos1400 (29-05-14), Ptboul (29-05-14), strof (30-05-14), wheelman (29-05-14), Βασιλης (29-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ok, ο Ηλίας μου είναι συμπαθής, του το έχω ξαναγράψει παλιότερα, αν και δεν τον γνωρίζω απο κοντά και αυτός ήταν ο λόγος που θέλησα να τον "προφυλάξω", λέγοντας του κάποια πράγματα. Απο εμένα τέρμα εδώ, Ηλία να χαίρεσαι την κούκλα σου και να την απολαμβάνεις πάντα με ασφάλεια

18. The Following 3 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-05-14), PANOS-E60 (29-05-14), Βασιλης (29-05-14)

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP