Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν επειδή τώρα αρχίζουμε και ακούμε τρελά πράγματα, αν και προσωπικά δεν παίρνω τίποτα απ'όλα αυτά τοις μετρητοίς, απλά όσοι δεν με ξέρουν ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο που λειτουργώ ειδικά μέσα απ' όλα αυτά τα σχόλια...

Κατ' αρχήν να πω ένα μπράβο σε όλους εσάς που δεν έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας καμία παρανομία και έχετε το δικαίωμα να είστε ένα κλικ παραπάνω σε αυτή τη συζήτηση από όλους εμάς που η τρέλα μας κυβερνάει και γουστάρουμε να χαιρόμαστε (καθένας με τον τρόπο του) το αυτοκίνητό μας και δικαίως είστε οι εξυπνότεροι... Δεν μιλάω για τις συμβουλές ορισμένων αλλά στην κριτική επιτροπή αναφέρομαι...

Επιπλέον το αυτοκίνητο δεν το πήρα για να κάνω τη δουλειά μου αλλά για να μου χαρίζει χαμόγελα και στιγμές ευτυχίας... Αν ήθελα μέσο μετακίνησης όπως έχω ξαναπεί δεν θα "πετούσα" τα λεφτά μου σε έναν "κουβά" του '95 αλλά θα έπαιρνα ένα μικρό dieselάκι και θα είχα σωθεί... Δεν είμαι φιγουρατζής και ούτε έχω BMW απλά για να κάνω εντύπωση στις γκόμενες... Αυτό είναι το ενδιαφέρον μου, το μεράκι μου, η κ@ύλα μου και δεν θα το σταματήσω μέχρι να μου φύγει (αν φύγει) αυτή η αγάπη...

Δεν είναι ανάγκη να ακούσω από κανέναν ότι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνω, παράνομο, κλπ κλπ... Ναι το ξέρω! Ε, και? Δεν το βρίσκω σαν αιτία για να σταματήσω όμως... Ίσως χρειαστεί να την πάθω χοντρά για να μάθω αλλά όσο έχω αυτή την τρέλα δεν θα την φρενάρω...

Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι πάω γυρεύοντας συνεχώς ή κυνηγάω την τύχη μου... Και αν δεν πρόσεχα θα ήμουν κάθε βδομάδα στα συνεργεία... Πιστεύω ότι μπορώ να εκτιμήσω μία κατάσταση και ξέρω πού με παίρνει και που όχι... Ισως καμια φορά ξεπεραστούν τα όρια και φυσικό είναι κάποια στιγμή να γίνει και το λάθος... "Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα" και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα...

Τώρα, αν μπλέξω.....ΕΜΠΛΕΞΑ! Τα λάθη πληρώνονται και αυτό το ξέρουμε όλοι........εκτός βέβαια από τους "νόμιμους"...!

Δεν θέλω ούτε να προσβάλλω κάποιον ούτε να δημιουργήσω εντάσεις! Έτσι σκέφτομαι και είτε είναι επιπόλαιο, είτε ανώριμο, εμένα μου αρέσει... Δεν λέω ότι είναι σωστό, ούτε το προωθώ... Ίσως κι εγώ στα 30-40 μου χρόνια αλλάξω τρόπο σκέψης, ίσως ηρεμήσω.....ισως και όχι...

Φιλικά πάντα!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηλία διπλώνει καλά?
    Εμένα με ευχαριστεί... Βέβαια μπορώ και καλύτερα ίσως με λίγη παραπάνω δυναμη και ένα μπλοκέ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 29-05-14 στις 00:56
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

2. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

nikos1400 (29-05-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP