Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

επειδη με τον Ηλια ειμαστε ξαδερφια και οσο νανε τον ξερω περισοτερο ξερω οτι το παιδι εχει την καυλα του και περνει αρκετα ρισκα πανω στην οδηγηση οπως λεω και εγω ειναι η κ@υλα τις στιγμης που σε κανει να σταματας να σκεφτεσαι λογικα.
    Ο Ηλιας προσεχει παρα πολυ στον δρομο και ειναι καλος οδηγος εγω θα πω πως αυτο που εγινε ητανε μια ατυχη στιγμη αλλα δεν τον δικαιολογο σε καποια πραγματα που ειπε γιατι αυριο μεθαυριο χτυπα ξυλο μπορει να γινει κατι πολυ χειροτερο και να τραβαμε τα μαλλια μας απλα πρεπει σιγα σιγα να περιοριστει σε καποια θεματα και να μην ρισκαρει τοσο πολυ σε δημοσιους δρομους
    εγω που ξεκηνισα περυσι να κανω μπαντες ξεκηνισα με το αγροτικο μεσα σε χωματοδρομους ωστε να μην κινδινευει κανεις ουτε καν 1 ζωο οπως λετε και εσεις αλλα ουτε και εγω να κινδινευω γιατι και απο τον δρομο να φυγω θα παω μεσα σε 1 χωραφι και θα ξανα βγω και πιστευω πως με αυτο που ειχα παθει πριν λιγο καιρο εβαλα λιγο μυαλο και δεν θα ρισκαρω ετσι πανω σε δημοσιους δρομους

Rides
    0

Προεπιλογή

Νομοτελειακά αν "μαθαίνεις" στον δρόμο θα την πάθεις. Όσο περισσότερο πιέζεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες.

Από μία απλή σβούρα μέχρι ό,τι γουστάρεις. Όσοι τα κάναμε, πιστεύω Ο-Λ-Ο-Ι κάποια φορά την πατήσαμε. Έστω και σβούρα, έστω και υπερδιόρθωση...σημαίνει ότι έχασες τον έλεγχο του αμαξιού σου.-

Πάντα σκεφτόμουν πόσο άτυχος είμαι που δεν έχω τη δυνατότητα, να πάω Αφίδνες με λιωμένα λάστιχα, να μπω Μέγαρα, να τρέξω σε ανάβαση μόνο και μόνο για drift...στο δημόσιο δρόμο θα είμαι πάντα εκτεθημένος...

Και όπως λέει Ηλία και ο ξάδελφός σου, από τη στιγμή που παίρνεις και αρκετά ρίσκα, είσαι και μικρός στην ηλικία με μικρή εμπειρία στην οδήγηση (μην ακούσω οδηγώ από τα 10 μου με το αγροτικό...), σκέφτεσαι εν μέρει επιπόλαια (αν μπλέξω έμπλεξα....), αυξάνεις τις πιθανότητες να την πάθεις αρκετά.

Εϊναι η αλήθεια και ήταν η αλήθεια για όλους μας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 29-05-14 στις 09:00
    Ε36 M44Β19

3. The Following 4 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14), Βασιλης (29-05-14), Στέφανος (29-05-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP