Σελίδα 7 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω πάλι θα πω κάτι άλλο και λάβε το υπ' όψιν σου, αν θες: σε ενδεχόμενη στραβή με εμπλοκή τρίτου (ας ελπίσουμε μόνο με υλικές ζημιές), ΑΝ σπάσει ο διαόλος το ποδάρι του κι αυτά που γράφεις σε συνδυασμό με τις φωτό που έχεις αναρτήσει (οπότε όλοι ξέρουν το αυτοκίνητο και τον οδηγό), πέσουν στα χέρια του ασφαλιστή, δικηγόρου, δικαστή κλπ ποιά τύχη νομίζεις οτι θα έχεις, ακόμα κι αν δεν φταίς?
    Η δικαιοσυνη ποτε δεν μεροληπτει.Καταδικαζει με βαση τα υπαρχοντα στοιχεια της εκαστοτε υποθεσης κι οχι με βαση γεγονοτων και στοιχειων μιας αλλης περιπτωσης...Μην λετε οτι να'ναι....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

Ok, τη γνώμη μου την είπα, όσοι θέλουν ας την θεωρήσουν κατηγορίας "ο,τι να'ναι"... μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, ο καθένας μπορεί να πράξει όπως καταλαβαίνει

3. The Following 4 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-05-14), mark e92 (28-05-14), tokiko (28-05-14), Ε91 (28-05-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιχάλη δέν λέει κάτι παράλογο το κογιότ,
    στην περίπτωση που υπάρχει τρόπος να
    γλυτώσει η ασφαλιστική τα κερατιάτικα,
    δυστυχώς όλα είναι πιθανά.

Βέβαια αρκετοί,μεταξύ αυτών και γώ,μετά απο τόσα πόστ
    φαινόμαστε γραφίκοι και "παρθένες" αλλά δεν είναι καθόλου
    έτσι.

Φαντάσου την περίπτωση ,κάποιος απο μάς να μιλάει απο πέιρα ....

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    0

Προεπιλογή

Ενταξει ρε παιδια το χοντρυναμε πολυ..Σιγα μην ασχοληθει το δικαστηριο με το αν το παιδι εχει αναρτησει φωτο η βιντεο..
    Επαθε ενα ατυχημα ο Ηλιας που ολοι θα μπορουσαμε να ειχαμε παθει.
    Και μην πει κανενας οτι στην ηλικια του δεν ειχαμε κανει παντες μεσα σε πολη..
    Να πουμε και το αλλο..Ποις απο εμας δεν ξεπερνα τα ορια ταχυτητος..
    Ορισμενοι κατα αρκετες δεκαδες μαλιστα..
    Στους δρομους ειμαι ολη μερα και βλεπω την νοοτροπια και την παιδια του Ελληνα οδηγου,απο επαγκελματια εως και ερασιτεχνη..
    Το θεμα ειναι να καταλαβει οχι μονο ο Ηλιας αλλα ολοι μας οτι οι δρομοι ειναι δημοσιοι και για ολους..Συν οτι το αυτοκινητο ειναι μεσο εξυπηρετησης καθως και διασκεδασης και οχι νομιμο φονικο οπλο...

6. The Following 5 Users Say Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

Alex_ (28-05-14), Bazil Van Sinner (28-05-14), HLIAS - E36 (28-05-14), mark e92 (28-05-14), nikos1400 (28-05-14)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αμα είναι δικαστήριο να παει στα κομματια στο στρατοδικείο να δείτε τι κ@λους κόβουν.

Στάλθηκε απο τον Χειριστή Σχοινοσυρμού

8. The Following 3 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-05-14), fanisk (28-05-14), Βασιλης (28-05-14)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ok, τη γνώμη μου την είπα, όσοι θέλουν ας την θεωρήσουν κατηγορίας "ο,τι να'ναι"... μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, ο καθένας μπορεί να πράξει όπως καταλαβαίνει
    Και πολυ καλα κανεις και την λες,αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα...........Αλλο πραγμα η γνωμη σου κι αλλο η λειτουργια ενος πολυπλοκου νομικου συστηματος που στηριζεται πανω σε κανονισμους και νομοθεσιες κι οχι στην απλη σκεψη του μεσου πολιτη.....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιχάλη δέν λέει κάτι παράλογο το κογιότ,
    στην περίπτωση που υπάρχει τρόπος να
    γλυτώσει η ασφαλιστική τα κερατιάτικα,
    δυστυχώς όλα είναι πιθανά.

Βέβαια αρκετοί,μεταξύ αυτών και γώ,μετά απο τόσα πόστ
    φαινόμαστε γραφίκοι και "παρθένες" αλλά δεν είναι καθόλου
    έτσι.

Φαντάσου την περίπτωση ,κάποιος απο μάς να μιλάει απο πέιρα ....
    Δεν ειναι παραλογος απλως δεν ισχυει.....δεν γινεται να ισχυει,η δικαιοσυνη δεν σκεφτεται και δεν λειτουργει ''λαικιστικα'',αν μου επιτραπει η εκφραση.....Κι ενας δικηγορος μπορει να σας το επιβεβαιωσει.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

10. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-05-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν επειδή τώρα αρχίζουμε και ακούμε τρελά πράγματα, αν και προσωπικά δεν παίρνω τίποτα απ'όλα αυτά τοις μετρητοίς, απλά όσοι δεν με ξέρουν ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο που λειτουργώ ειδικά μέσα απ' όλα αυτά τα σχόλια...

Κατ' αρχήν να πω ένα μπράβο σε όλους εσάς που δεν έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας καμία παρανομία και έχετε το δικαίωμα να είστε ένα κλικ παραπάνω σε αυτή τη συζήτηση από όλους εμάς που η τρέλα μας κυβερνάει και γουστάρουμε να χαιρόμαστε (καθένας με τον τρόπο του) το αυτοκίνητό μας και δικαίως είστε οι εξυπνότεροι... Δεν μιλάω για τις συμβουλές ορισμένων αλλά στην κριτική επιτροπή αναφέρομαι...

Επιπλέον το αυτοκίνητο δεν το πήρα για να κάνω τη δουλειά μου αλλά για να μου χαρίζει χαμόγελα και στιγμές ευτυχίας... Αν ήθελα μέσο μετακίνησης όπως έχω ξαναπεί δεν θα "πετούσα" τα λεφτά μου σε έναν "κουβά" του '95 αλλά θα έπαιρνα ένα μικρό dieselάκι και θα είχα σωθεί... Δεν είμαι φιγουρατζής και ούτε έχω BMW απλά για να κάνω εντύπωση στις γκόμενες... Αυτό είναι το ενδιαφέρον μου, το μεράκι μου, η κ@ύλα μου και δεν θα το σταματήσω μέχρι να μου φύγει (αν φύγει) αυτή η αγάπη...

Δεν είναι ανάγκη να ακούσω από κανέναν ότι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνω, παράνομο, κλπ κλπ... Ναι το ξέρω! Ε, και? Δεν το βρίσκω σαν αιτία για να σταματήσω όμως... Ίσως χρειαστεί να την πάθω χοντρά για να μάθω αλλά όσο έχω αυτή την τρέλα δεν θα την φρενάρω...

Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι πάω γυρεύοντας συνεχώς ή κυνηγάω την τύχη μου... Και αν δεν πρόσεχα θα ήμουν κάθε βδομάδα στα συνεργεία... Πιστεύω ότι μπορώ να εκτιμήσω μία κατάσταση και ξέρω πού με παίρνει και που όχι... Ισως καμια φορά ξεπεραστούν τα όρια και φυσικό είναι κάποια στιγμή να γίνει και το λάθος... "Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα" και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα...

Τώρα, αν μπλέξω.....ΕΜΠΛΕΞΑ! Τα λάθη πληρώνονται και αυτό το ξέρουμε όλοι........εκτός βέβαια από τους "νόμιμους"...!

Δεν θέλω ούτε να προσβάλλω κάποιον ούτε να δημιουργήσω εντάσεις! Έτσι σκέφτομαι και είτε είναι επιπόλαιο, είτε ανώριμο, εμένα μου αρέσει... Δεν λέω ότι είναι σωστό, ούτε το προωθώ... Ίσως κι εγώ στα 30-40 μου χρόνια αλλάξω τρόπο σκέψης, ίσως ηρεμήσω.....ισως και όχι...

Φιλικά πάντα!

Ηλία διπλώνει καλά?
    Εμένα με ευχαριστεί... Βέβαια μπορώ και καλύτερα ίσως με λίγη παραπάνω δυναμη και ένα μπλοκέ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 28-05-14 στις 23:56
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

12. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

nikos1400 (29-05-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως χρειαστεί να την πάθω χοντρά για να μάθω αλλά όσο έχω αυτή την τρέλα δεν θα την φρενάρω...
    πλάκα με κάνεις?

* fb page flickr

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

πλάκα με κάνεις?
    Καθόλου Bazil... Αν και πάλι δεν πιστεύω ότι θα "μάθω" απλά μπορεί να μου πάρει καιρό να το ξανακάνω...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εν βρασμό...

* fb page flickr

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP