Σελίδα 6 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    σταματα να κανεις αυτές τις μαλακιες στο δρόμο και πήγαινε κάπου πιο συγκροτημένα να μάθεις το αυτοκινητο σου(ενα φίλος ανέφερε πίστα καρτ, πολυ καλη ιδέα!)

... να σημειώσω φίλε Ηλία ότι στις πρώτες φωτό φαίνονται αμάξια παρκαρισμένα...

...θα μπορούσες να πάρεις τη ζωή από κανά τετράποδο....

...θα μπορούσες να είχες προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στο αμάξι σου, όπως είδες και κατάλαβες πολύ φθηνά τη γλύτωσες...

...είμαι ο μόνος που δεν με ενθουσιάζουν καθόλου μα καθόλου τα πέρα-δώθε στις ευθείες;;;
    Ε36 M44Β19

2. The Following User Says Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

zungui (27-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λιακο πραγματικα χαιρομαι που ηταν μονο υλικες ζημιες,και με μικρο κοστολογιο.
    Συνεχισε φιλε με λιγο περισσοτερη προσοχη και σε ερημους δρομους..
    Ηλια 42 ειμαι και παιρνω ενα Hilux 4χ4 του 1985 που εχω, με αξονες μπρος πισω και σουστοφυλα,φιλε ..
    Με 2700cc μοτερ 170 αλογακια.Ψηλωμενο δεν ειναι,εεχει υψος απο την μανα του..Κουτσουρο ειναι απο αναρτηση και με φαρδος 1,85. και285/75/16Λαστιχο..Παω σε χωματοδρομους εξω απο το χωριο και το γωνιαζω καργα..Μαζευω στον χαλικοδρομο απο 80 εως και 130 χαω και το παω διπλωμενο..Εχω μαζεψει απο πατατες αμπελια και οτι φυτευουν οι αγροτες δεξια αριστερα του δρομου..
    Παντα φωραω κρανος και εχω και rolbar κλουβι.Και οταν το κανω φροντιζω να ειναι αγροτες στα χωραφια για να φυλανε τις διασταυρωσεις,,παρολο που εχω ορατοτητα..Με προσοχη Λιακο,παντα με προσοχη οτι κανεις..
    Συμπερασμα το χούι δεν κοβετε,οσα χρονια και αν περασουν..

4. The Following 5 Users Say Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-05-14), diosak (27-05-14), doctore (28-05-14), HLIAS - E36 (27-05-14), nik200 (27-05-14)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιακο πραγματικα χαιρομαι που ηταν μονο υλικες ζημιες,και με μικρο κοστολογιο.
    Συνεχισε φιλε με λιγο περισσοτερη προσοχη και σε ερημους δρομους..
    Ηλια 42 ειμαι και παιρνω ενα Hilux 4χ4 του 1985 που εχω, με αξονες μπρος πισω και σουστοφυλα,φιλε ..
    Με 2700cc μοτερ 170 αλογακια.Ψηλωμενο δεν ειναι,εεχει υψος απο την μανα του..Κουτσουρο ειναι απο αναρτηση και με φαρδος 1,85. και285/75/16Λαστιχο..Παω σε χωματοδρομους εξω απο το χωριο και το γωνιαζω καργα..Μαζευω στον χαλικοδρομο απο 80 εως και 130 χαω και το παω διπλωμενο..Εχω μαζεψει απο πατατες αμπελια και οτι φυτευουν οι αγροτες δεξια αριστερα του δρομου..
    Παντα φωραω κρανος και εχω και rolbar κλουβι.Και οταν το κανω φροντιζω να ειναι αγροτες στα χωραφια για να φυλανε τις διασταυρωσεις,,παρολο που εχω ορατοτητα..Με προσοχη Λιακο,παντα με προσοχη οτι κανεις..
    εισαι μερακλης bill...respect

6. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

Βασιλης (27-05-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό το πιστεύω κι εγώ... Σκέψου χθές που πήρα το αμάξι από το συνεργείο στην πρώτη στροφή φεύγοντας το δίπλωσα πάλι...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

8. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Βασιλης (28-05-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό το πιστεύω κι εγώ... Σκέψου χθές που πήρα το αμάξι από το συνεργείο στην πρώτη στροφή φεύγοντας το δίπλωσα πάλι...
    Το παθημα δεν εγινε μαθημα βλεπω. Ωραιος

10. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

HLIAS - E36 (28-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σε βλέπω καλά... Στην ερημιά παίξε όσο θέλεις στούς δρόμους πρόσεχε λίγο...

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηλία διπλώνει καλά?

* fb page flickr

......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

13. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

tokiko (28-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω πάλι θα πω κάτι άλλο και λάβε το υπ' όψιν σου, αν θες: σε ενδεχόμενη στραβή με εμπλοκή τρίτου (ας ελπίσουμε μόνο με υλικές ζημιές), ΑΝ σπάσει ο διαόλος το ποδάρι του κι αυτά που γράφεις σε συνδυασμό με τις φωτό που έχεις αναρτήσει (οπότε όλοι ξέρουν το αυτοκίνητο και τον οδηγό), πέσουν στα χέρια του ασφαλιστή, δικηγόρου, δικαστή κλπ ποιά τύχη νομίζεις οτι θα έχεις, ακόμα κι αν δεν φταίς?

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω πάλι θα πω κάτι άλλο και λάβε το υπ' όψιν σου, αν θες: σε ενδεχόμενη στραβή με εμπλοκή τρίτου (ας ελπίσουμε μόνο με υλικές ζημιές), ΑΝ σπάσει ο διαόλος το ποδάρι του κι αυτά που γράφεις σε συνδυασμό με τις φωτό που έχεις αναρτήσει (οπότε όλοι ξέρουν το αυτοκίνητο και τον οδηγό), πέσουν στα χέρια του ασφαλιστή, δικηγόρου, δικαστή κλπ ποιά τύχη νομίζεις οτι θα έχεις, ακόμα κι αν δεν φταίς?

Α να γειάσου!

* fb page flickr

......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις απολυτη σιγουρια νομιζω οτι φωτογραφιες δεν περνανε στο δικαστηριο.. Αρα τι σκοπο εχει να τον τραβολογανε ;; Και παλι το ξαναλεω οτι ειναι σκεψη που μολις εκανα ..
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

17. The Following User Says Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

giannis_compact (28-05-14)

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP