Αριστουργήματα!!
Αριστουργήματα!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Alex_ (03-05-14), Eleni (14-05-14), Prevezanos (14-05-14)
Classic Rock
Eleni (14-05-14)
Ενα κομάτι για τους λίγο παλαιότερους περιδιαβάτες της Rock σκηνής σε μία εκτέλεση έκλπληξη...με μία κιθάρα χωρίς πέννα...
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
2Chellos είναι δύο "τρελοί" Κροάτες με ένα τσέλο ο καθένας, οι οποίοι διασκευάζουν γνωστά κομάτια και παίζουν "παπάδες"!!!!
Εγω διάλεξα στην τυχη το smooth criminal από Μ.Jackson.
Οι musicmaniacs ψάξτε τους στο youtube διότι παίζουν τα πάντα, από Thunderstruck μεχρι U2...
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
Φίλε Pilot και για μας τους Rock fans, ο Ennio Morricone είναι αριστουργηματικός...με μία μικρή παρέμβαση από Metallica βέβαια...
[/URL]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 14-05-14 στις 12:28
Xθες, αργά το βράδυ σε χαλαρή βολτούλα με την BMW έπαιξε στο ράδιο 2-3 υπέροχα κομματάκια που ταίριαξαν πολύ με την ήρεμη διάθεση και την χαλαρότητα της βόλτας...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Prevezanos (15-05-14)
Aπολαυστε με ακουστικα ή σε καλο ηχητικο συστημα(κατα προτιμηση High end.........), μια συναυλια του μοναδικου ντραμερ-τραγουδιστη με τοσο μεγαλη παγκοσμια καριερα:
YΣ....για τους νεαροτερους της παρεας,ισως δεν λενε κατι τα τραγουδια του,ομως για εμας τους "μεσηλικες"θυμιζουν πολλα.
![]()
pilot (15-05-14), Prevezanos (15-05-14)
Patti Smith live στο Soul Kitchen από Doors
Γαμάτο τραγούδι, γαμάτη εκτέλεση...
Λίγο σιτεμένη η Patti αλλά παραμένει κορυφή!
και αν το παραπάνω δεν σας έπεισε ή δεν σας έφτασε ορίστε και encore που τα σπάει...Patti Smith - Gloria Live!!!!!!!!!
pilot (15-05-14)