Mε 'γεια Νικολα!!!!
κουκλα εγινε!!!![]()
Mε 'γεια Νικολα!!!!
κουκλα εγινε!!!![]()
nikos valvetronic (11-05-14)
Μεγειες φιλε..!!
Τωρα βαλε προσθηκες..!!![]()
![]()
Οσον αφορα το 225 σε 8,5Χ17 & 8,5Χ18 μαλλον παιζει ρολο και το προφιλ (45 στις 17 και 40 στις 18), αλλα μαλλον παιζει περισσοτερο ρολο πως καθεται το ΚΑΘΕ λαστιχο (διαφορετικα καθε εταιρεια)..
ΧΙΟΣ-CHIOS
nikos valvetronic (11-05-14), Panos 316T (13-05-14)
Έτσι είναι Ζάχο όπως το λές.Προσθήκες ε....? Λες για πίσω μόνο? γιατί μπροστά δεν θέλω αλλά πίσω ναι είναι κάπως μέσα ο τροχός και δεν είναι πλούσιο το λάστιχο στην ζάντα και κάπου χάνει![]()
Το λιγοτερο 1 ποντο (10mm).. αν εχει καποιος απο την παρεα εκει να σου τις δανεισει να κανεις μια δοκιμη, διοτι εσυ το φορτωνεις κιολας με αποσκευες, τα ζουζουνια κτλ, να μην εχεις φοβο να βρεις ή να χρειαζεται να ρολλαρεις χειλακια..
Αν παρεις επωνυμη προσθηκη και μακρυτερα μπουλονια, δεν θα χεις θεμα με τρεμουλο κτλ..
ΧΙΟΣ-CHIOS
nikos valvetronic (11-05-14)
Σωστά αν βρω θα κάνω μια δοκιμή.Μπορώ και ανέξοδα να φτιάξω στην δουλειά 2 κομμάτια (έχουμε καλό τόρνο-τορναδόρο) και αν μείνω ικανοποιημένος να αγοράσω έτοιμα αλουμινίου![]()
zaharias (12-05-14)
nikos valvetronic (12-05-14)
Χρήστο και Σάββα ευχαριστώ πάρα πολύ για την διάθεση!
Σάββα μάλλον του Χρήστου θα πάρω μιας και εσύ τις φοράς ήδη.Στον επόμενο καφέ ΧρηστάραΣήμερα το πάτησα και μια 200άρα και δεν τρέμει τίποτα ευτυχώς, το έστριψα και με πολλά στην εξωτερική περιφεριακή και η αίσθηση που μου δίνει το τιμόνι είναι ότι ναι μεν μπες αλλά στο όριο θα έχεις μούτρα.Την ίδια αίσθηση είχα και με τις πρώτες μου style51 8x17 ΕΤ 47.Αυτό το φαινόμενο εξαφανίστηκε με τις m-pack τις 68άρες και το μπροστινό ηταν εξαιρετικά ευέλικτο, ίσως να έπαιζε το ρόλο του το 245 πίσω.Τεσπα λεπτομέρειες και θέμα συνήθειας είναι στην τελική.Σημασία για την ώρα έχει που το βλέπω και φτιάχνομαι!
![]()
BILL007 (14-05-14), HLIAS - E36 (13-05-14), Leonidas_E39 (12-05-14), Panos 316T (13-05-14), pilot (13-05-14)