Επανέρχομαι γιατί έμπαξα
Οι φώτο είναι από ένα παρακμιακό Nokia που έχω τώρα και θα βγάλω καλύτερες με την πρωτη ευκαιρία:
Τελικά οι ζάντες δεν ήταν όπως μου τα έλεγε ο τύπος.Οι δυο πλευρικές είχαν θέμα και τις πήγα για επισκευή.Δεν έπεσε μαχαίρι βέβαια, ήρθαν στην πρέσσα και έγιναν άριστες.Απλά με χάλασε που ο τύπος μου βεβαίωνε ότι ήταν ολόισιες...Τέσπα καλή καρδιά.Σημασία έχει που το αμάξι έγινε κούκλαΣτο τιμόνι έβαλα ένα ζευγάρι καινούργια Barum bravuris3 και πίσω ένα σετ μεταχείρο πάλι Barum αλλά τα 2άρια που βρήκα σε πάρα πολύ κατάσταση.Οι επιλογές έγιναν καθαρά με οικονομικά κρητήρια αλλά ελπίζω να βγω ασπροπρόσωπος με τα λάστιχα μιας και έχω ακούσει καλά σχόλια γενικώς.Τα λάστιχα 280 και ένα 50άρι η επισκευή των ζαντών, με 330 ευρώ βγήκα στο δρόμο!
Πρώτες εντυπώσεις φυσικά καλές, όλα τα λάστιχα καινούργια καλά σου φαίνονται.Θα φανούν μετά από 5000-10000 τι απίδια πιάνουν.Από άνεση επιβεβαιώνω ξανά την εντύπωση που έχω σχηματίσει σχετικά με τα coilover σετ αναρτήσεων.Δουλεύουν καλύτερα με μεγάλους τροχούς. Πράγματι με τα 16άρια που φοράω εδώ και καιρό καταλαβαίνω την ανάρτηση να "μπερδεύεται" σε κάποιες ανωμαλίες σαν να την εμποδίζει το προφίλ να αποροφήσει όλη την ανωμαλία και αυτό μεταφράζεται σε ελαφρά αναπήδηση.Με τα 17 και 18 δουλεύει ρολόι.Θυμάμαι τον Κυρλαγγίτση που έλεγε σε ένα τύπο με 997: δεν θέλω μεγάλα προφίλ,θέλω να τα κάνει όλα η ανάρτηση.Κατα τ'άλλα το τιμόνι έγινε τούβλο στην ευθεία και δεν βρήκα ευκαιρία να το στρίψω για να δω και εκεί τι γίνεται.Φυσικά έκοψε τα αναμενόμενα σε επιδόσεις αλλά όχι περισσότερο απ'ότι τα 17άρια.Νομίζω αυτό είναι το σκαλοπάτι στα 46άρια, ή 16άρες ή μετά 17-18-19 δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου,θα επανέλθω με φώτο της προκοπήςΕυχαριστώ για τις συμβουλές-παρατηρήσεις!
edit -Τελικά είναι όντως μπροστά 8 και πίσω 8,5
-Το 225 κάθεται καλύτερα σε 8,5x18 παρά σε 8,5x17