Αμφίδρομο συναγερμό , το αμάξι σε θέση που να μπορείς να το δεις άμεσα , Remington και far west ;-)
Αμφίδρομο συναγερμό , το αμάξι σε θέση που να μπορείς να το δεις άμεσα , Remington και far west ;-)
tokiko (08-05-14)
εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να το καταφέρεις αυτό πάντα. Πας κάπου, μια επίσκεψη τι θα κάνεις; θα πεις βγάλτε τ' αμάξια σας να βάλω το δικό μου να το βλέπω;
κάπου θ' αρχίσεις να γίνεσαι και δούλος της λαμαρίνας....
Προσωπικά θεωρώ ότι με μια καλή ασφάλεια είσαι ΟΚ. Μπορεί να περιμένεις, να τρέξεις κ.ο.κ. αλλά θα έχεις από κάπου λαμβάνειν.
Ενας χρυσός κανόνας για να μην γινόμαστε δούλοι του αυτοκινήτου και για να μην χάνουμε τον ύπνο μας τα βράδυα:
Δεν αγοράζουμε ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που αντέχουμε να χάσουμε.
υ.γ. κανόνας ο οποίος καταπατήθηκε κατά κόρον στις εποχές της φούσκας που έπαιρναν δάνεια για ν' αγοράζουν αυτοκίνητα για να πουλάνε μούρη στον γείτονα και στα σκυλάδικα.
Αμα το αμαξι ειναι ασφαλισμενο για κλοπη και ΟΕΜ σκασιλα σας. Ας το παρουν παρα να σας κατεβασουν ενοπλοι απο αυτο. Αμα εχει εξτρα και δεν ειναι ασφαλισμενα, θα κλαιτε μονο αυτα.
chrisgiapz3 (09-05-14), freddys (09-05-14), friendgr (12-05-14)
Δουλος του αυτοκινητου δεν πιστευω οτι γινεσαι εαν το προφυλασεις οσο περισσοτερο μπορεις .
Τωρα με το "αγοραζουμε αυτο μπορουμε να χασουμε " λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το καταλαβω . Δηλαδη εγω λεμε , το αμαξι μου το πηρα την χρυση εποχη που λες και εσυ με μετρητα , πρεπει να αντεχω οικονομικα να παρω και δευτερο για να το κατεχω το πρωτο ? Και εαν μογ φανε και το δευτερο ? Θα επρεπε να αντεχω να παρω και τριτο ;-)