Παρηγγειλα Febi Bilstein!
Και τωρα παμε στο επομενο σετ σερβις !
Δισκοπαλκες- τακακια, φιλτρα, λαδια, μπουζια!
Παρηγγειλα Febi Bilstein!
Και τωρα παμε στο επομενο σετ σερβις !
Δισκοπαλκες- τακακια, φιλτρα, λαδια, μπουζια!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Σας κουραζω αλλα πιστευω αντεχετε!
Λοιπον επειδη δεν μπορω να κατσω στα αυγα μου και θελω το αμαξι να ναι αψογο!
Το λιωσα μια γρηγορη τωρα, ξεκαμπνισε οτι λαδια ειχε η πολλαπλη και σπρευ απο την επισκευη και το καθαρισμα και οντως τωρα ρολλαρει μια χαρα εκτος απο το γεγονος οτι περναει τρεμουλο στην καμπινα στο ρελαντι λογω του οτι εχω ρελαντι χαμηλο και λιγο (λιγο ομως) παιχνιδιαρικο!
Κατεβηκα κατω και πρωτα απο ολα εβαλα στο διαγνωστικο μου να κανει ενα τσεκ ! Βλαβη καμια ουτε ο αισθητηρας εκεντροφορου που παρουσιαστηκε στο συνεργειο ως παροδικη και βεβαια την σβησαμε!
Οποτε θεωρω πως ο αισθητηρας δεν εχει κατι και απλα μπορει με το ανοιγμα του κινητηρα σημερα να εβγαλε κατι προσωρινο αλλωστε ουτε ckeck engine δεν αναψε ποτε!
Μετρησα ρελαντι και παιζει κοντα στις 700 +/- .......δεν φαινεται τραγικα χαμηλο αλλα στο καθισμα το νιωθω! Βασεις κινητηρα ελεγχθηκαν και ειναι τελειες!
Τι παιζει ρε πεμβεδοπαιδα?![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Dermatis (05-05-14)
Bazil Van Sinner (05-05-14)
Το ρελαντί αυτό είναι αλλά δεν έπρεπε να τρέμει.Εμένα έτρεμε κάποια στιγμή από την αριστερή βάση μηχανής και φυσικά την άλλαξα.Αέρα μου τράβηξε από εισαγωγή όταν τρύπησε από κακή τοποθέτηση κάποιου συνεργείου του αντηχείου που είναι κάτω από την πεταλούδα.Ένα ατσούμπαλο μαύρο κουτί που περνάει σύριζα από τον εξωτερικό ιμάντα και αν στην αλλαγή φίλτρου αέρα δεν το κουμπώσεις σωστά βρίσκει στον ιμάντα και το τρυπάει.Όμως δεν είχα τρέμουλο τότε...το σύμπτωμα ήταν ότι έσβηνε στο ρολλ με νεκρά.
Bazil Van Sinner (05-05-14), Dermatis (05-05-14)
Dermatis (05-05-14)
Dermatis (06-05-14)
Μπορει να μου πει καποιος συμπτωματα για μεσαια τριβη???