Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 52 από 52

Θέμα: E30 M10 CARBURETOR

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θα παθει τπτ αλλα εχω την εντυπωση οτι το καυσιμο του ρελαντι θα το ψεκασει κ απλα θα το διωξει ακαυστο.
    Δεν ειμαι σιγουρος. Εχει να κανει κ με τις υποπιεσεις.
    Εχω καρμπυρατερατο. Το εχω κανει το πειραμα(ειχα κ εγω την απορια) αλλα δεν καταφερα να βγαλω ακρη σιγουρα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω μια απορια που θα ηθελα να μου τη λυσει καποιος αν γνωριζει!!!δυο βασικα
    σε αμαξι με καρμπυρατερ αν κατεβαινεις μια κατηφορα με σβηστη μηχανη αλλα με ταχυητα στο κιβωτιο δλδ εχεις φρενα κλπ κλπ τι μπορει να παθει η μηχανη ειναι κακο να το κανεις?
    γτ σκεφτομαι στο δικο μου ειναι καρμπ μ10 οταν κατεβαινω κατηφορα με ταχυτητα μεσα κοβεται η παροχη καυσιμου τελειως(εξακριβωμενο) οταν ειναι πανω απο 1500 στροφες
    αρα αν σε αλλο καρμπυρατερατο σβησεις που ειναι το κακο για τη μηχανη(με ταχυτητα στο σζμαν) πρωτον και δευτερον καυσιμο θα περναει οταν εχουμε μηχανικη αντλια?

Με σβηστή μηχανή εννοείς με κλειστό το γκάζι ή με τον διακόπτη στην πρώτη σκάλα;

Σε καμία περίπτωση από τις δύο δεν θα πάθει τίποτα, γιατί το λάδι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί.

Στην περίπτωση που έχεις κλειστή μίζα όμως, έχει κόψει το ρεύμα από τα μπουζί, άρα λόγω υποπίεσης θα συνεχίσει να τραβάει καύσιμο το οποίο δεν θα καίγεται και μόλις γυρίσεις τον διακόπτη και δώσουν τα μπουζί ρεύμα ίσως ακούσεις κάποια σκασίματα από την εξάτμιση.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

3. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

BILL007 (22-04-14), skaros (22-04-14)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP