Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 86

Θέμα: m για παντα.....

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το έχω αναφέρει και σε άλλα παρόμοια θέματα πως η αυτοκίνηση καταστρέφεται! Λυπάμαι πολύ όμως εγώ (αν και νέος ηλικιακά) δεν θα ακολουθήσω αυτό το δρόμο... Ήδη έχω σταματήσει να παρακολουθώ Formula 1 με τις εξελίξεις και αυτό το χάλι στους φετινούς αγώνες που ήμουν φανατικός ως το κόκκαλο...! Δεν δίνω δεκάρα πλέον για κάθε νέο μοντέλο που βγαίνει στην παραγωγή παραμόνο από τις μεγάλες φίρμες (Ferrari, Porsche, κλπ)... Ας με πείτε ότι θέλετε όμως τα σημερινά αυτοκίνητα, δήθεν σπορ, για μένα είναι λαμαρίνες με ρόδες... Έχουμε φτάσει σε σημείο ο οδηγός να υπάρχει πλέον για διακόσμηση μέσα στο αυτοκίνητο...

Επειδή όμως ξεφεύγω επί του θέματος ας μείνω απλά στο ότι είναι ωραία η νέα BMW και ναι, σύμφωνα με τον ανταγωνισμό έχει κρατήσει υψηλά στάνταρ και μπράβο για ακόμα μία φορά... Όσο για την ταυτότητα και τα μοντέλα ///Μ που είχαμε συνηθίσει ως τώρα μάλλον έφτασε ο καιρός να μην τα περιμένουμε πια...

"Οι καιροί αλλάζουν, κι εμείς με τους καιρούς"
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

2. The Following 5 Users Say Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Alex_ (20-04-14), micz (20-04-14), nik200 (19-04-14), stefm5 (19-04-14), Vassilis ///M (21-04-14)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ απλά θα πω ότι αν δεν μας αρέσουν πλέον όπως βγαίνουν τα πεμβε, υπάρχουν και αλλού περτικαλιες που βγάζουν περτικαλια...

Γιατί να μην προτιμήσει κάποιος πχ ένα C63 AMG από το Μ4? Ή ένα 991?

Αυτή τη στιγμή η πεμβε δεν προσφέρει τπτ παραπάνω από τις υπόλοιπες εταιρείες, όπου μηχανολογικά και μοτερικα βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος πλυν της πορσε?

Τες πα, είμαι περίεργος να δω τι θα παίζει όταν θα βγουν τα πρώτα ΦΠΕ. Όπως επίσης, για καμμια ιδιοκατασκευη καγκελομενη και γδυμενη για γούστα, όχι πλαγιολισθησης αλλά για χρονους.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (19-04-14)

Rides
    2

Προεπιλογή

Καλημέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Σίγουρα υπάρχουν και πάντα υπήρχαν καλύτερες φίρμες με επίσης motorsport προϊόν. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Δεν είναι πάντως διαφορετικά τα πράγματα στη Mercedes, όπως είναι πχ στις Porsche.

Σχετικά με τις νέες Μ και M-Performance, εγώ πάλι πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν πριν γίνουμε απόλυτοι να οδηγήσουμε αυτές τις νέες κατασκευές οι οποίες στα χαρτιά μας φαίνονται διαφορετικές ώστε να αποκτήσουμε συνολική άποψη.

Εγώ νομίζω ότι η νέες Μ είναι φανερά βελτιωμένες με νέες ενδιαφέρουσες τεχνολογίες, μοτέρ που μόνο turbo δε θυμίζει, πιο ελαφριές και χρήση carbon.

Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα αναπολούμε τις Μ4, όπως αναπολούμε τώρα τις Ε46. Θυμάμαι όταν είχαν βγει οι Ε46 μιλάγανε για εκτενή χρήση ηλεκτρονικών και πόσο πιο pure ήταν η Ε30.

Οπότε η συμβουλή μου είναι...υπομονή!
    Nikos

6. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Alex_ (20-04-14), Bazil Van Sinner (24-04-14), ghost-rider (20-04-14), Thomelef (20-04-14), zaharias (20-04-14)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι μάνατζερ νικ μπαίνουν για κάποιο λόγο σε μια εταιρεία. Και αυτός δεν είναι το τι αρέσει σε μένα και σενα, αλλά οι στόχοι που είναι τα νούμερα.

Όταν οι ρωσσοι και οι Αμερικάνοι σχολιάζουν αβέρτα κουβέρτα για το πόσο ξύλο τρώει στην ευθεία ένα αμάξι της πεμβε επειδή δεν μπορεί να φουσκώσει, παίρνουν κατευθείαν γραμμή για το τι πρέπει να κάνουν.

Overall βγάζουν ένα άριστο προϊόν, το οποίο στέκεται επάξια στον ανταγωνισμό. Αυτό και τα νούμερα τους ενδιαφερουν.
    φιλε θωμα...

ασφαλως και τα καταλαβαινω ολα αυτα..και εν μερει τα συμεριζομαι...ομως μονο εν μερει..

δηλαδη...οταν σε ενα παγκοσμιο εμποριο βλεπω οτι μια εταιρια..πχ..η bmw..πλεον παυει να με σεβεται...και να μου παρεχει ενα προιον, που για μενα προσωπικα και το τονιζω, ειναι ημιμετρο..και να το πω και αλλιως θεωρω οτι ειναι η ευκολη λυση και πολυ κατωτερο (μοτερικα παντα μιλω) του παρελθοντος, εε τοτε δεν μενει να κατευθυνθω προς καποιον αλλο παραγωγο, κατασκευαστη...πχ..porsche! που συνεχιζει να σεβεται τον εαυτο του και την εταιρικη του ταυτοτητα...

8. The Following 5 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

doctore (21-04-14), EVERGET (21-04-14), HLIAS - E36 (21-04-14), stefm5 (24-04-14), Vasilis M3 (21-04-14)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα ήδη πριν από 2 χρόνια το έχουμε πάρει γραμμή το τι παίζει, όταν διέρρευσε το τι έρχεται στις σειρές ///Μ.

Η πεμβε ακυρώνει τον εαυτό της μόνη της, ξευτιλιζοντας το ίδιο της το σλόγκαν. Απορώ με τον ανταγωνισμό που ακόμα δεν τους έχουν κράξει μέσα από επιθετική διαφήμιση.

Οι άνθρωποι πλέον είναι για ντομάτες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

stefm5 (24-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα ήδη πριν από 2 χρόνια το έχουμε πάρει γραμμή το τι παίζει, όταν διέρρευσε το τι έρχεται στις σειρές ///Μ.

Η πεμβε ακυρώνει τον εαυτό της μόνη της, ξευτιλιζοντας το ίδιο της το σλόγκαν. Απορώ με τον ανταγωνισμό που ακόμα δεν τους έχουν κράξει μέσα από επιθετική διαφήμιση.

Οι άνθρωποι πλέον είναι για ντομάτες.
    Θα συμφωνήσω, σειρές 2, 4, τουρμποκινητήρες κλπ. Μέχρι το Μ3 Ε92 ήταν η ουσία....
    Ε36 M44Β19

12. The Following User Says Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

nik200 (21-04-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω, σειρές 2, 4, τουρμποκινητήρες κλπ. Μέχρι το Μ3 Ε92 ήταν η ουσία....
    Τωρα όμως υπάρχει "κρίση"...

Rides
    3

Προεπιλογή

Η ατμοσφαιρα πεθανε,ειτε θελουμε να το παραδεχτούμε ειτε όχι πλεον όλα τα μοτερ της BMW είναι υπερτροφοδοτουμενα.Σκεφτε τε ότι μια Α45 AMG είναι μολις 2000κυβικα και εχει τα αλογα μιας Μ3 Ε46 και η Α είναι ταχυτερη από το Μ.Δεν γινοταν η BMW να παραμεινει στα βενζινοβορα παλια Μ με την ατμοσφαιρικη δυναμη οσο και να μας στεναχωρει! Η εξελιξη αυτό προτεινει.Καλα τα παλια Μ με τους κτηνωδεις κινητήρες αλλα η τουρμπινα είναι η ευκολη λυση αυτή τη στιγμη.

15. The Following User Says Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

Alex_ (22-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

εδώ μέχρι και η ferrari έβγαλε turbo!. Τι ψάχνετε να βρείτε.....ποιά Μ τώρα.....

και θέλετε να σας πω και την συνέχεια μετά τα turbo; :

".....αγάπη μου, έβαλες την porsche στην μπρίζα για το πρωϊ; "

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπρρρρρρρρρρ.... και μόνο στη σκέψη...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP