Περι ορεξεως τραχανοπιτα (εφαγα προσφατα και επαθα πλακα να δοκιμασετε αν βρειτε χωρις πλακα).
Σιγουρα ειναι τελειο-καταπληκτικο αυτοκινητο οπως ολα τα Μ3 καθε γενιας αλλα πραγματικα ειναι τι ζηταει ο καθενας απο το αμαξι του.
ΕΓΩ για παραδειγμα ηθελα παντα και ακομα θελω καθαροαιμη αισθηση,αγωνιστικη,motοrsport αισθηση για αυτο επιλεγω αυτοκινητα πλεον με βαση μονο αυτο και αυτο το προσφερουνε ελαχιστα αμαξια ειτε λεγονται Μ3 Ε30,ειτε λεγονται TYPE-R EP3 ειτε λεγονται 205 RALLYE,CLIO RS, ειτε λεγονται FOCUS RS MK1 ειτε λεγονται 911 GT3 καθε γενιας κτλ.
Το απολυτο για την επιλογη τετοιων αυτοκινητων ηταν και θα ειναι ενα καθαροαιμο αγωνιστικο αυτοκινητο,ξερο,γυμνο,με μυρωδιες,δυστροπιες.
Αυτος ειμαι ομως εγω και πλεον η συγχρονη αυτοκινηση ΔΕΝ παραγει τετοια αυτοκινητα εκτος απο ελαχιστες εταιρειες με απλησιαστα μοντελα (PORSCHE).Που και που μπορει να βγει καποιο μοντελο αλλα και παλι οι επιλογες ειναι περιορισμενες.Δεν θα επρεπε να ειναι τα αμαξια οπως τα θελω εγω με τα παραπανω κριτηρια αλλα οχι και αυτο το χαλι να μην μπορεις να βρεις κατι της προκοπης πλεον.
Toyota gt-86 ??
sorry για το οφφ, θα μπορουσε να ξεκινησει νεο θρεντ με τιτλο
"Modern-day pure motoring"