Σελίδα 85 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 35758384858687 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 841 έως 850 από 902

Θέμα: PS3..!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

#Φιλε Τσακιρακο Mε την καμμια μη παρεις το 12gb....ενα καινουργιο παιχνιδι μπορει να εχει και 8gb install....βαλτα κατω και μετρα....

Edit:Αν θες τη γνωμη μου παρε μεταχειρισμενο ψαξτο πρωτα φυσικα...και ενα τσιπαρισμα και εισαι οκ.....αν εισαι Θεσσαλονικη περνα να δεις διαφορες μεταξυ σπασμενου και οχι...

Σταλθηκε απ'τον Οpto
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη optostyle : 18-04-14 στις 16:34

2. The Following 2 Users Say Thank You to optostyle For This Useful Post:

nikos1400 (19-04-14), Tsakirakos (18-04-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

πλακα πλακα τι παιζει με τα σπασμενα ?? ξεχναμε το online game μετα ηυπαρχει τροπος να το παρακαμψουμε και αυτο ??
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδη εμπαξα PS4 μολις επιστρεψω τη Κυριακη θα κανω μια λιστα με PS3 παιχνιδια original προς πωληση, και μαλλον και το PS3. Οποιος θελει στελνει πμ

5. The Following 5 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

bill_m3 (19-04-14), deepBLUE (30-04-14), katsaraios (19-04-14), nikos1400 (19-04-14), Tsakirakos (19-04-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    πλακα πλακα τι παιζει με τα σπασμενα ?? ξεχναμε το online game μετα ηυπαρχει τροπος να το παρακαμψουμε και αυτο ??
    Παιζει τα παντα....απλα μπορει να φας μπαν στο ονλαιν...το θεμα ειναι οτι ενα καλο παιχνιδι κοστιζει 60ε...κι εγω εχω ενα δισκο 1Tb γεματο παιχνιδια...λογαριασε ποσο θα ηθελα να τα αγορασω... δε ξερω τι να πρωτοπαιξω....συγκρινετε με το ονλαιν που σε τελικη το βαρεθηκα σε 1 μηνα???

Σταλθηκε απ'τον Οpto

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη εμπαξα PS4 μολις επιστρεψω τη Κυριακη θα κανω μια λιστα με PS3 παιχνιδια original προς πωληση, και μαλλον και το PS3. Οποιος θελει στελνει πμ
    για ριξε τιτλους και τιμες με ενα πμ να εχω τον νου μου... οσο για το ps4 καλο εχει πολλες διαφορες με το 3 ? το εχω στα σχεδια μου σε κανα χρονο αφου περασουν οι μπορες με την πρωτη κονσολα και κυκλοφορησει η δευτερη που δεν ειναι τοσο πειραματικη..

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο optostyle Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιζει τα παντα....απλα μπορει να φας μπαν στο ονλαιν...το θεμα ειναι οτι ενα καλο παιχνιδι κοστιζει 60ε...κι εγω εχω ενα δισκο 1Tb γεματο παιχνιδια...λογαριασε ποσο θα ηθελα να τα αγορασω... δε ξερω τι να πρωτοπαιξω....συγκρινετε με το ονλαιν που σε τελικη το βαρεθηκα σε 1 μηνα???

Σταλθηκε απ'τον Οpto
    μπορω οταν θελω πχ να παιξω το moto gp να το παιζω με γνησιο παιχνιδι online? δηλαδη να επιλεγω πως θα παιξει η κονσολα? γιατι αμα παιζω παιχνιδια που δεν εχουν online οκ, αλλα αμα θελω να κοντραριστω με κανεναν φιλο τι γινεται ? επισης κατι ειχε ειπωθει περι αξιοπιστιας, τι παιζει ? και τελος πως γινεται το ''σπασιμο'' ? σορρυ αν σε κουραζω απλα ζυγιζω υπερ και κατα..

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορω οταν θελω πχ να παιξω το moto gp να το παιζω με γνησιο παιχνιδι online? δηλαδη να επιλεγω πως θα παιξει η κονσολα? γιατι αμα παιζω παιχνιδια που δεν εχουν online οκ, αλλα αμα θελω να κοντραριστω με κανεναν φιλο τι γινεται ? επισης κατι ειχε ειπωθει περι αξιοπιστιας, τι παιζει ? και τελος πως γινεται το ''σπασιμο'' ? σορρυ αν σε κουραζω απλα ζυγιζω υπερ και κατα..
    Κοιτα ....μπορεις να παιξεις τα παντα αλλα αν σε "μυριστει"ο σερβερ θα φας μπαν...το θεμα ειναι αυτο που ειπα πριν επειδη δεν γινετε 2 καρπουζια σε μια μασχαλη..εγω τα εβαλα στη ζυγαρια και ειπα.. τσιπ και ΑΠΕΙΡΑ ΤΖΑΜΠΑ παιχνιδια απο τη μια μερια,η ατσιπαριστο και 3-4 online και οποτε βγει κανα καλο game να χαλαλιζω κανα 60αρι ευρω....και κατεληξα στο πρωτο....
    Τωρα οσο αναφορα το σπασιμο ειναι πολυ απλο...ενα firmware που το περνας σε 3 λεπτα,αρκει να το υποστηριζει η κονσολα σου

Edit:Το συγκεκριμενο play το εχω πανω απο χρονο σπασμενο ΚΑΝΕΝΑ προβλημα....δουλευει ρολοι...ποτε δεν ζεσταθηκε κτλ....

Σταλθηκε απ'τον Οpto
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη optostyle : 19-04-14 στις 18:00

10. The Following User Says Thank You to optostyle For This Useful Post:

Tsakirakos (19-04-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κοιτα ....μπορεις να παιξεις τα παντα αλλα αν σε "μυριστει"ο σερβερ θα φας μπαν...το θεμα ειναι αυτο που ειπα πριν επειδη δεν γινετε 2 καρπουζια σε μια μασχαλη..εγω τα εβαλα στη ζυγαρια και ειπα.. τσιπ και ΑΠΕΙΡΑ ΤΖΑΜΠΑ παιχνιδια απο τη μια μερια,η ατσιπαριστο και 3-4 online και οποτε βγει κανα καλο game να χαλαλιζω κανα 60αρι ευρω....και κατεληξα στο πρωτο....
    Τωρα οσο αναφορα το σπασιμο ειναι πολυ απλο...ενα firmware που το περνας σε 3 λεπτα,αρκει να το υποστηριζει η κονσολα σου

Edit:Το συγκεκριμενο play το εχω πανω απο χρονο σπασμενο ΚΑΝΕΝΑ προβλημα....δουλευει ρολοι...ποτε δεν ζεσταθηκε κτλ....

Σταλθηκε απ'τον Οpto
    επομενως αφου το ''σπασω'' και μετα μπορω να παιζω κατεβασμενα παιχνιδια κανονικα, αλλα εαν αγορασω και ενα γνησιο το παιζω επισης και online εαν θελω ? εσυ γνωριζεις πως σπαει το ps3? απο θεσσαλονικη εισαι? ρωταω επειδη μυριζομαι αγγαρεια ..

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ετσι ακριβως....
    Ναι γνωριζω τον τροπο για να βαλουμε custom firmware ...ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι ...απλα καλυτερα να σου δωσω τηλ να μιλησεις με ατομο που ασχολειται ΜΟΝΟ με play.....μη γινει τιποτα και με κυνηγας με το πενβε σου

Σταλθηκε απ'τον Οpto

13. The Following User Says Thank You to optostyle For This Useful Post:

Tsik.D. (19-04-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ετσι ακριβως....
    Ναι γνωριζω τον τροπο για να βαλουμε custom firmware ...ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι ...απλα καλυτερα να σου δωσω τηλ να μιλησεις με ατομο που ασχολειται ΜΟΝΟ με play.....μη γινει τιποτα και με κυνηγας με το πενβε σου

Σταλθηκε απ'τον Οpto
    αμα θελεις στειλε μου το τηλεφωνο του παιδιου με ενα πμ να επικοινωνησω απο βδομαδα. και να σε κυνηγησω με το πενβε που να σε πιασω, αφου ειναι ψοφιο..

Σελίδα 85 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 35758384858687 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP