τζαμπα δεν βρισκεις τιποτα Βασιλη σ'αυτη τη ζωη... για αγορα παω! να κοιταξω μεταχειρισμενο ή δεν αξιζει; εχει καποια με 150¤ και δωρο δυο χειριστηρια και αρκετα παιχνιδια
τζαμπα δεν βρισκεις τιποτα Βασιλη σ'αυτη τη ζωη... για αγορα παω! να κοιταξω μεταχειρισμενο ή δεν αξιζει; εχει καποια με 150¤ και δωρο δυο χειριστηρια και αρκετα παιχνιδια
Μη τα συζητας αδερφε...
αυτο χρειαζεσαι εσυ, ειναι το δευτερο της σειρας 3 !! το πρωτο ηταν τεραστιο με κουμπια touch τα οποια χαλουσαν. αυτο που βλεπεις τωρα ειναι το πρωτο slim με χωρητικοτητα 320gb και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω. το super slim που λες δεν το ξερω αλλα με 12 gb δεν μου πολυγεμιζει το ματι.. ψωφιμι μοιαζει
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Bazil Van Sinner (18-04-14), Tsakirakos (18-04-14)
και εγω εχω το "δευτερης γενιας" το σλιμ 320Gb, το ειχα πετυχει απο Πλαισιο στα 249e με gt5 και god of war 3 και 1 χειριστηριο.
το τελευταιας γενιας σουπερ σλιμ προφανως ειναι τωρα αυτο με τα "λιγα" gb.
εγω θα ελεγα Στεφανε, εφοσον τα χαρακτηριστικα του ειναι ιδια, εκτος απο τη χωρητικοτητα, χτυπα το.
απο οτι εχω καταλαβει, μονο αν κατεβαζεις/αγοραζεις παιχνιδια απο το PS net θα σου χρειαστει η χωρητικοτητα. ισως αν του φορτωνεις και φωτος κλπ.
αλλιως αν το θες μονο για να παιζεις τα παιχνιδια, δε νομιζω να σου χρειαστει ο σκληρος ο μεγαλος.
με επιφυλαξη γιατι δεν το εχω ψαξει !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Επειδη εμπαξα PS4 μολις επιστρεψω τη Κυριακη θα κανω μια λιστα με PS3 παιχνιδια original προς πωληση, και μαλλον και το PS3. Οποιος θελει στελνει πμ![]()
bill_m3 (19-04-14), deepBLUE (30-04-14), katsaraios (19-04-14), nikos1400 (19-04-14), Tsakirakos (19-04-14)
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Nino (01-05-14)
Φανη τι παιχνιδια εχεις για πουλημα??
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Δεν ξερω δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Εχει σουπερ γραφικα σε σχεση με το 3 και πολυ πιο βολικο χειριστηριο. Αρκετα προχωρημενα features. Εχει πολλα αρνητικα ομως. Δεν υποστηριζει ακομα DLNA (δεν παιζει το "PS3 Media Server" δηλαδη για stream ταινιων απο το PC), καθε χειριστηριο εχει 70¤ (οσο θυμαμαι ποσες φορες πεταξα του 3 απο τα νευρα μου) καμερα αλλα 60¤, και δεν παιζει τιποτα απο τα οργανα του 3. Ξεχαστε guitar hero, dj hero κλπ. Μονο τα ακουστικα ειναι συμβατα. Οποτε κιθαρα, μικροφωνο, ντραμς, μικτης, buzzers δεν παιζουν και τα εχω να τα κοιταω.
Επειδη φετος τελειωνει ο αδερφος μου και θα επιστρεψει (εχει και αυτος PS3) σκεφτομαι να πουλησω το δικο μου PS3 και να κρατησουμε το δικο του για παιχνιδια τυπου buzz, guitar/dj hero κλπ. Για αυτο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τα παιχνιδια που θελω να δωσω, μερικα που ειχα στη λιστα σκεφτομαι να τα κρατησω γιατι θα αγορασω την αναβαθμιση για 4.
Επισης εχω το γνωστο τελικα προβλημα με τον ηχο. Για καποιο λογο το HDMI του PS4 μπερδευει την TV και αν δεν το ανοιξω (ή δεν τραβηξω το HDMI) δεν εχω ηχο στη τηλεοραση, Nova κλπ. Λενε πως θα διορθωθει με firmware που ΘΑ βγει.
Το PS4 στα 400¤ ειναι καλη αγορα, αν καποιος πουλησει συντομα το PS3 του. Αν περιμενει 1-2 χρονια θα εχει πατωσει τοσο πολυ η τιμη του 3 που δεν θα αξιζει το κοπο.
Λενε πως μετα το καλοκαιρι η εταιρια που εβγαζε τα καθε λογης Hero θα ξαναξεκινησει (βαρεσε κανονι αφου σε ενα χειμωνα τα εβγαλε ολα και δεν ειχαν κατι αλλο να βγαλουν) τιτλους για το 4. Επισης η Sony ειπε πως σε επομενο update θα υποστηριζει DLNA αφου δεν τους βγηκε το αντιπειρατικο τρικ. Αν γινει αυτο θα πουλησουμε και τα 2 PS3 αφου δεν θα χρειαζονται.