Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα αλλαξα διακοπτη μιζας κοστος ανταλλακτικου 54 ευρω. Τα συμπτωματα που ειχε ηταν οτι δεν εδινε ρευμα σχεδον στις μισες ασφαλειες ενω επαιρνε μπρος κανονικα. Επισης δεν επαιζε το ραδιο δεν ανοιγε η κουκουλα αναβε το σηματακι οτι εχω ενεργοποιησει το cruise control, αναβοσβηνε η ενδειξη οτι δεν φοραω ζωνη αν και την εχω απενεργοποιημενη και αναβαν μονιμα τα στοπ.
    Πωωω ειχα δει που το εγραψες .....Χριστουγεννιατικο δεντρο το ταμπλο! θα ειχα παθει αμοκ !
    Φτηνα την γλυτωσες ομως .....περιμενα να ναι καμια νοσος τρελαμενων εγκεφαλων!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωωω ειχα δει που το εγραψες .....Χριστουγεννιατικο δεντρο το ταμπλο! θα ειχα παθει αμοκ !
    Φτηνα την γλυτωσες ομως .....περιμενα να ναι καμια νοσος τρελαμενων εγκεφαλων!
    φτηνα την γλιτωσα...
    quattro ist fur sissies

3. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Dermatis (16-04-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερες!
    Λοιπον την Δευτερα θα παω να φτιαξω την γαμωντλια κενου!
    Μετα απο ψαξιμο η Pierburg παιζει απο 200-250 και η OEM που ειναι pierburg απο 270-320 ευρω!
    Πηγαινα για καινουριο αλλα μετα απο επικοινωνια με δυο πολυ γνωστα Πενβεδοσυνεργεια κατεληξα στο να την επισκευασω! Και οι δυο μου μιλησαν για 80% επιτυχια και κοστος επισκευης 50 ευρω με το βαλε - βγαλε!
    Οποτε θα δοκιμασω αλλωστε το ποσο ειναι μικρο σε σχεση με καινουρια.....τι να πω ελπιζω να μην ειμαι τοσο ατυχος και τους 3 μηνες να ειναι off παλι!

Eπισης και οι 2 μου προτειναν να αλλαχτει τσιμουχα βαλβιδων (ψευτοκαπακου) εφοσον ειναι σχεδον σιγουρο οτι το μοτερ γλυφει λαδι και απο εκει, οπως υποστηριξαν!
    Εν ολιγοις συνολο 130 ευρω κομπλε επισκευη αντλιας και φλαντζα ψευτοκαπακου! Κοστος φλαντας περιπου 100 ευρω!
    Τι λετε ? Προχωραω?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

5. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

andreas_R (03-05-14)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP