Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: [E36] cabrio???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλω να πιστέψω ποιά είναι η πραγματική κατάσταση του ως άνω αυτοκινήτου....

1) Πιο πιθανό είναι να έχει 298,000λχμ παρά 98,000
    2) Για να δίνει τέτοιο αμάξι και καλά "individual" (με καδένα, τ' είπες τώρα!!!!) με 98,000χλμ μόνο!!!, με τέτοια άριστη εξωτερικά και υπεράριστη εσωτερικά κατάσταση, 3700, πρέπει το αυτοκίνητο να είναι πολύ χάλι...

Έτσι πιστεύω...
    Το αμαξι ειναι οντως individual εκδοση χρωμα και σαλονι, αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με την καδενα. Δυσκολα να εχει 94.000χλμ , επισης εχει σαλονι απο m3 χωρις να εχει αλλαξει τα πλαινα. Το μαυρο στα 6.000 ειναι παρα πολλα, πλεον με 5000 5500 παιρνεις Ε46.
    quattro ist fur sissies

2. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (17-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμαξι ειναι οντως individual εκδοση χρωμα και σαλονι, αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με την καδενα. Δυσκολα να εχει 94.000χλμ , επισης εχει σαλονι απο m3 χωρις να εχει αλλαξει τα πλαινα. Το μαυρο στα 6.000 ειναι παρα πολλα, πλεον με 5000 5500 παιρνεις Ε46.
    Ποιό individual χρώμα;;; Montreal blue 297 χρώμα έχει...καμία σχέση με individual.
    Ε36 M44Β19

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιό individual χρώμα;;; Montreal blue 297 χρώμα έχει...καμία σχέση με individual.
    Οταν εψαχνα να παρω το 36αρι μου ειχα δει τουλαχιστον 3 με αυτο το χρωμα και το ανοιχτο μπλε σαλονι , τα οποια και στον θολο ακομα γραφανε individual.
    Το montreal blue 297 που λες εσυ ειναι αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4771063/, εχω την εντυπωση πως το individual μωβιζει λιγο.
    quattro ist fur sissies

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν εψαχνα να παρω το 36αρι μου ειχα δει τουλαχιστον 3 με αυτο το χρωμα και το ανοιχτο μπλε σαλονι , τα οποια και στον θολο ακομα γραφανε individual.
    Το montreal blue 297 που λες εσυ ειναι αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4771063/, εχω την εντυπωση πως το individual μωβιζει λιγο.
    Montreal blue είναι και το δικό μου. Αυτό που έβαλες στη φωτό βγαίνει λίγο διαφορετικο από το πραγματικό montreal blue λόγω φωτισμού/χρωμάτων της φωτογραφικής σίγουρα.

Αν δεν είναι montrel blue, τότε είναι Mauritius blue, που επίσης δεν είναι individual. Έτσι νομίζω.
    Ε36 M44Β19

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP