Σελίδα 38 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 28363738394048 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Rides
    1

Προεπιλογή

Διπλης μαζας ειναι το βολαν.
    Τα κιτ συμπλεκτη εχουν δισκο-πλατω-ρουλεμαν.

Το μονο που μπορει να αλλαξει απο το ενα κιτ στο αλλο ειναι το φερμουι του δισκου κ η δυναμη που εχουν τα χτενια του πλατω.

Κατα την αποψη μου ο zachs ειναι πιο ποιοτικος απο τον luk.

2. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

BILL007 (04-04-14), Vassilis ///M (04-04-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διπλης μαζας ειναι το βολαν.
    Τα κιτ συμπλεκτη εχουν δισκο-πλατω-ρουλεμαν.

Το μονο που μπορει να αλλαξει απο το ενα κιτ στο αλλο ειναι το φερμουι του δισκου κ η δυναμη που εχουν τα χτενια του πλατω.

Κατα την αποψη μου ο zachs ειναι πιο ποιοτικος απο τον luk.
    Ναι εχεις δικιο δεν το διατυπωσα σωστα

Οποτε για νορμαλ παντα συνθηκες δεν υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα σε bmw Luk Sachs !
    Και εγω εχω ιδιαιτερη εκτιμηση στην Sachs απο το Polo που εχω αλλαξει!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερες! Πηγα σημερα για να κανω τον προκαθορισμενο ελεγχο και να παρω και προσφορα για σερβις!
    Επισκευτηκα την Alimos Motors ......και επειδη τα καλα πρεπει να λεγονται, εχω να πω ενα Μπραβο να παιδια εκει οπως παντα ευγενικοι ανεβασαν το αμαξι πανω ελεγχθηκαν πραγματικα τα παντα χωρις να τονισω κατι εγω μπηκε διαγνωστικο και εννοειται χωρις χρεωση

Λοιπον περα απο το σερβις ακουσα και 2 πραγματα που φοβομουν και ειχα στο μυαλο μου πριν παω!
    1) Συμπλεκτης !
    2) Αντλια κενου!

Για το 1ο ΟΚ θα αλλαχτει καποια στιγμη στο αμεσο μελλον!

Για το 2ο τωρα:
    Μου συστησαν να μην γινει επεισκευη αφου τις περισσοτερες φορες αποτυγχανει
    Οποτε αντικατασταση με τι εξης επιλογες:
    1) Bmw 317 Ευρω 2 χρονια εγγυηση
    2) Pierburg 254 ευρω 1 χρονο
    3) Δεν θυμαμαι μαρκα 376 Ευρω 2 χρονια

Τι προτεινετε?

Να μην δοκιμασω κατι τετοιο ρε παιδια!
    https://www.ebay.com/itm/BMW-318i-N4...b5a8cc&vxp=mtr

Ρωταω γιατι δεν ξερω και γιατι τωρα το αμαξι θελει 800 + σε μαζεματα σερβις,
    σε αλλη περιπτωση θα την αλλαζα χωρις σκεψη!
    Απο την στιγμη που φταιει η στεγανοποιηση κατι τετοιο δεν θα την διορθωσει?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάρη κι εγώ το επιχείρησα.Κάνε μια δοκιμή με τα o-ring αλλά στην καλύτερη θα πάρεις λίγη παράταση.Την άλλαξα τελικά περίπου 220-240 πλήρωσα για πιρμπουργκ.Μετά από λίγο καιρό άλλαξα και το σεβρό που την είχε ακούσει από την βακουμ.Για μένα καινούργια και γρήγορα μπας και γλυτώσεις το σεβρό! Η βάκουμ χάνει από το αξονάκι της και περνάει τα λάδια που την λιπαίνουν στην εξαγωγή της που καταλήγει φυσικά στο σεβρό και με τον καιρό τρώει τα στεγανά του.

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16829

6. The Following 5 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-04-14), BILL007 (07-04-14), Dermatis (07-04-14), wheelman (07-04-14), zaharias (06-05-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρη κι εγώ το επιχείρησα.Κάνε μια δοκιμή με τα o-ring αλλά στην καλύτερη θα πάρεις λίγη παράταση.Την άλλαξα τελικά περίπου 220-240 πλήρωσα για πιρμπουργκ.Μετά από λίγο καιρό άλλαξα και το σεβρό που την είχε ακούσει από την βακουμ.Για μένα καινούργια και γρήγορα μπας και γλυτώσεις το σεβρό! Η βάκουμ χάνει από το αξονάκι της και περνάει τα λάδια που την λιπαίνουν στην εξαγωγή της που καταλήγει φυσικά στο σεβρό και με τον καιρό τρώει τα στεγανά του.

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16829
    ΟΚ

Δεν γ@μ.....ται θα μπει καινουρια.....δν ειναι να ανησυχουμε και για το σερβο!

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

222.100klm σημερα πρωι πανω στην Autobahn για Wiesbaden τριπησε το δοχειο του ψηγειου νερου. ADAC τηλεφωνο και φόρτωμα.
    δευτερα τωρα επισκευή.

9. The Following 2 Users Say Thank You to andreas-d For This Useful Post:

katsaraios (16-04-14), zaharias (06-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα αλλαξα διακοπτη μιζας κοστος ανταλλακτικου 54 ευρω. Τα συμπτωματα που ειχε ηταν οτι δεν εδινε ρευμα σχεδον στις μισες ασφαλειες ενω επαιρνε μπρος κανονικα. Επισης δεν επαιζε το ραδιο δεν ανοιγε η κουκουλα αναβε το σηματακι οτι εχω ενεργοποιησει το cruise control, αναβοσβηνε η ενδειξη οτι δεν φοραω ζωνη αν και την εχω απενεργοποιημενη και αναβαν μονιμα τα στοπ.
    quattro ist fur sissies

11. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (16-04-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα αλλαξα διακοπτη μιζας κοστος ανταλλακτικου 54 ευρω. Τα συμπτωματα που ειχε ηταν οτι δεν εδινε ρευμα σχεδον στις μισες ασφαλειες ενω επαιρνε μπρος κανονικα. Επισης δεν επαιζε το ραδιο δεν ανοιγε η κουκουλα αναβε το σηματακι οτι εχω ενεργοποιησει το cruise control, αναβοσβηνε η ενδειξη οτι δεν φοραω ζωνη αν και την εχω απενεργοποιημενη και αναβαν μονιμα τα στοπ.
    Πωωω ειχα δει που το εγραψες .....Χριστουγεννιατικο δεντρο το ταμπλο! θα ειχα παθει αμοκ !
    Φτηνα την γλυτωσες ομως .....περιμενα να ναι καμια νοσος τρελαμενων εγκεφαλων!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωωω ειχα δει που το εγραψες .....Χριστουγεννιατικο δεντρο το ταμπλο! θα ειχα παθει αμοκ !
    Φτηνα την γλυτωσες ομως .....περιμενα να ναι καμια νοσος τρελαμενων εγκεφαλων!
    φτηνα την γλιτωσα...
    quattro ist fur sissies

14. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Dermatis (16-04-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερες!
    Λοιπον την Δευτερα θα παω να φτιαξω την γαμωντλια κενου!
    Μετα απο ψαξιμο η Pierburg παιζει απο 200-250 και η OEM που ειναι pierburg απο 270-320 ευρω!
    Πηγαινα για καινουριο αλλα μετα απο επικοινωνια με δυο πολυ γνωστα Πενβεδοσυνεργεια κατεληξα στο να την επισκευασω! Και οι δυο μου μιλησαν για 80% επιτυχια και κοστος επισκευης 50 ευρω με το βαλε - βγαλε!
    Οποτε θα δοκιμασω αλλωστε το ποσο ειναι μικρο σε σχεση με καινουρια.....τι να πω ελπιζω να μην ειμαι τοσο ατυχος και τους 3 μηνες να ειναι off παλι!

Eπισης και οι 2 μου προτειναν να αλλαχτει τσιμουχα βαλβιδων (ψευτοκαπακου) εφοσον ειναι σχεδον σιγουρο οτι το μοτερ γλυφει λαδι και απο εκει, οπως υποστηριξαν!
    Εν ολιγοις συνολο 130 ευρω κομπλε επισκευη αντλιας και φλαντζα ψευτοκαπακου! Κοστος φλαντας περιπου 100 ευρω!
    Τι λετε ? Προχωραω?

16. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

andreas_R (03-05-14)

Σελίδα 38 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 28363738394048 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP