RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Θα κανονισω να το παω και σε συνεργειο,αλλα σαν πρωτη γευση....
Παιδια θελω ειλικρινα....ομως γιατι ειναι μια επενδυση...ρωτησα οσους ειχαν BMW στο δρομο,να δω ποσοστα,βλαβες....και μου ειπαν για τα εξης... πολλαπλασιαστές,μπεκ, αντλίες,και μακρια απο αυτοματα.....συνεχιζουν να εχουν τις ασθενειες,των Γερμανων,οπως ειχα το skoda octavia...???
Ptboul (03-04-14)
οσον αφορα τα αυτοματα καλυτερα να τα αποφυγεις γιατι δεν ξερεις αν θα σου τυχει η ζημια και αν σου τυχει το κοστος ειναι πολυ μεγαλο η δουλεια λιγο περιπλοκη(η εργασια
αυτη πρεπει να γινεται εντος αντιπροσωπειας)
τα 6κυλινδρα δεν βγαζουν ζημιες(μονο φυσιολογικα πραγματα) ειναι καλες κατασκευες για
πολλα χιλιομετρα οι πιο συνηθισμενες ειναι σινεμπλοκ και πολλαπλασιαστες
Α,οκ...ευχαριστω...περιμενα και εγω μια απαντηση.....τι κοστος εχουν αυτα...αν τυχει...???
τα σινεμπλοκ ψαλιδιων τα πηρα με ενα 30αρι τα δυο
για τους πολλαπλασιαστες θα σε γελασω
Καλώς ήρθες!Αυτοκίνητο 10ετιας θα πάρεις, όλο και κάτι θα ζητήσει, τώρα αν βρεις στην επαρχία πήγαινε να το τσεκάρεις σε κάποιο BMW service εκεί και καλό θα ήταν να έχεις μαζί και κάποιον δικό σου, αν όχι μηχανικό, τουλάχιστον να ξέρει καλά τα αυτοκίνητα ( μια γνώμη ακόμα πάντα είναι χρήσιμη).Στη θέση σου θα κοιταγα μόνο την 5αρα, ένας βασικός λόγος είναι η πρακτικότητα με το παιδί,αλλά και σαν σκάφος ακόμα και τώρα δείχνει πολύ πιο σύγχρονο σε σχέση με τη ci (γνώμη μου καθαρά)
Ptboul (04-04-14)
Εννοείται, εδώ καινούργιο παίρνεις και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ( ρωτά προς VAG μεριά με κάτι 1.4. 150 και 180 ίππων).Μου βάζεις όμως και σα μέτρο σύγκρισης το Toyota και θα γίνει το thread αμερικαν μπαρ![]()
Πάντως αν σου έχει κάνει κλικ η 5αρα μην παρεκκλίνεις, ψάξε με υπομονή και σίγουρα θα βρεις κάτι αξιόλογο, μόλις δε πας και ταξιδάκι ή την γυρίσεις σε κανα τσακιρ κέφι θα καταλάβεις πόσο σωστή είναι η επιλογή σου!![]()