ΘειαφιΤι να κανω,εχω καιρο να ανεβω σε ΒΜW...
![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
dafidack (22-03-14)
Μεγειες το εργαλειο Ηλια.Πολυ ωραιο εδειξε.Το ψηνω και εγω για αλλαγη σε 17αρες style24 αλλα δεν ξερω ακομα.Εχω βρει ενα σετ γνησιες απο φιλο, σε πολυ καλη τιμη, αλλα δεν ξερω αμα θελω να αλλαξω την 18αρα ακομα ρε γαμωτο.Φοβαμαι μηπως φαινεται αδειος ο θολος μετα.![]()
HLIAS - E36 (22-03-14)
Σε βεβαιώνω Δημήτρη ότι οι 17άρες ασύμετρες γεμίζουν τρομερά τον θόλο από το 36άρι...
Στο δικό σου φαίνονται "ξένες" ειδικά οι πίσω... Πολύ ωραίο σχέδιο αλλά η διασταση είναι υπερβολική...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
Θα δειξει.Θα ψησω τον φιλο μου να τις πουλησει.Ξερεις ειναι στο σταδιο ακομα που λεει θα τις δωσει και μετα το μετανιωνει.
Παντως φαινεται ωραιο απο πισω οπως ειναι τωρα ρε συ.Φαρδυ καργα.
Ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι για ολα αυτα που εγραψαν πιο πανω οι συμφορουμητες για τις 17αρες σε σχεση με τις 18αρες.Επισης παιζει σημαντικο παραγοντα και το οικονομικο, για εμενα που ειμαι φοιτητης τουλαχιστον.Αλλο να θες 900 ευρω για μια τετραδα λαστιχα και αλλο να θες 600.Με 300 ευρω που ειναι η διαφορα, παιρναω ενα μηνα εγω.
Υ.Γ. Ειναι και αυτα τα ρουλεμαν πισω που δεν προλαβαινω να τα αλλαζω.Περισυ το πισω αριστερο τωρα το πισω δεξι και παει λεγοντας.![]()
Και το σκέφτεσαι ακόμα???
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
Θα δουμε.Ειπαμε θα τον ψησω![]()
Δεν θελω να το γκαντεμευω αλλα δεν μπορω να κρατηθω αλλο και θελω να το μοιραστω μαζι σας.....Μαλλον αυριο θα εχω στην κατοχη μου style 24 ασυμμετρες σε εξοχη κατασταση αλλα και τιμη...
Αυριο το πρωι θα ξερω στα σιγουρα
wish me luck![]()
BILL007 (24-03-14), HLIAS - E36 (25-03-14), Panos 316T (24-03-14)
JimE36 (24-03-14)