Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 115

Θέμα: m3 e46...σταθεροτητα στην εθνικη..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχαμε μια κουβεντα με ενα φιλο και γνωστη αυτοκινητων τις προηγουμενες ημερες γενικα και το θεμα που τεθηκε επι ταπητος ηταν η συμπεριφορα του αγαπημενου μας αυτοκινητου (m3 e46) στα πολλα χιλιομετρα παντα με "μαμα" set up αναρτησης και παντα καλα λαστιχα..

αυτο που υποστηριξα εγω ειναι οτι μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με το αμαξι παρατηρω οτι το αμαξι οταν προσπαθεις να το στριψεις στην εθνικη με ταχυτητες κοντα στην εργοστασιακη τελικη (250) το αμαξι πραγματικα ειναι ασταθες και σε πολλα σημεια επικυνδινο..πραγμα που μου εκανε τρομερα κακη εντυπωση οταν το πρωτο αγορασα...

δηλαδη μια ανασφαλεια στα πολλα-του κωλου..που δεν τον νιωθεις ποτε βιδωμενο κατω
    Πραγματι και γω σε απειρες δοκιμες που εκανα με το m3 του αδερφου μου διαπιστωσα το ιδιο ακριβως πραμα, δηλ ασταθεια της ουρας οταν το στριβεις με πολλα..(θα τη χαρακτηριζα υπερστροφικη). Ακομα και το (πρωην) 330 μου σου εδινε καλυτερη αισθηση και περισσοτερη σιγουρια στο οριο. Αρχικα μου εκανε εντυπωση και θεωρησα οτι ισως να εφταιγε το (λιγο) λαθος offset ζαντων που φοραγε, αλλα μαλλον ειναι γενικο το προβλημα..

2. The Following 2 Users Say Thank You to psilos2010 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (21-03-14), nik200 (21-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP