Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    02-01-11
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    2.686
    Thanked
    6573
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πως θα γίνουμε ανταγωνιστικοί?
    Να το δώ απ την πλευρά του εργάτη του μισθωτού η του επιχειρηματία?
    Πασιφανές είναι ότι πλέον είμαστε αποικία για να μη κοροιδευόμαστε.
    Τα καραγκιοζιλίκια αντίστασης έναντι της τροικας και το πρωτογενές πλεόνασμα όταν σαν κράτος χρωστάς παντού, μόνο αφελείς τα δέχονται.
    Πρέπει να παράγουμε λοιπόν αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί.
    Προφανώς για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να δίνεις μισθό πείνας, να μειωθούν οι εργοδοτικές εισφορές σου σχεδόν στο μηδέν, να απολύεις όσους και όποτε θέλεις και να προσλαμβάνεις νέους με ακόμη χαμηλότερο μισθό.
    Ωραία και λαμπρά , το μόνο που μένει λοιπόν για την υγεία, την παιδεία και τις όποιες άλλες κοινωνικές παροχές είναι τα λεφτά απ την φορολογία που το κύριο βάρος της δεκαετίες ολόκληρες το σηκώνει ο εργαζόμενος.
    Οδηγούμαστε νομοτελειακά σε μια νεα κοινωνία πατρικίων και πληβείων.
    Και τελικά όσοι φουκαράδες εργοστασιάρχες και μεγαλοεπιχειρηματίες πτώχευσαν, αφού φρόντισαν πρώτα να βγάλουν έξω κάτι εκατομμύρια, επειδή κόπηκαν τα δάνεια των τραπεζών, τους βλέπω καθημερινά σε κοινωνικά συσσίτια η να ψάχνουν τους κάδους.
    Είναι να τους λυπάται δηλαδή κανείς που τους κατέστρεψε το ψηλό μεροκάματο των 1000 -1200ε και οι εισφορές.
    Βέβαια ο εργαζόμενος των 400ε πρέπει να αγοράζει ελληνικά προιόντα, αλλά εγώ μεταφέρω το εργοστάσιο η την επιχείρηση μου στην Βουλγαρία, δίνω δουλειά στον Βούλγαρο με 150ε και φωνάζω για την ανάπτυξη εδώ.
    κύριε Γιώργο ελπίζω να τα λέτε ειρωνικά, και με πνεύμα αφύπνισης όλων!

    Δεν είναι η λύση ΄τα φτηνά μεροκάματα!

    Στη χώρα μας δόθηκαν επιδοτήσεις για εκσυγχρονισμό, και δίνονται ακόμα! Μπορούμε να γίνουμε παραγωγικοί ! Όχι σε πράγματα που φτιάχνονται στην Κίνα. Σε άλλους τομείς!

    Οι ασφαλιστικές εισφορές ναι , πρέπει να πέσουν ! Δεν παρέχουν τίποτε άλλωστε . Φτάσαμε στο σημείο τα έσοδα του κράτους από τις εισφορές να μην φτάνουν για το προσωπικό των ταμείων και τα έξοδα τους, πόσο μάλλον για συντάξεις!!!

    Ο καταναλωτής έχει μεγάλη δύναμη ! Εμείς δεν το έχουμε καταλάβει!

    Αν δεν αλλάξουμε εμείς την κοινωνία μας για εμάς, δεν θα την αλλάξει κανένας! Αν δεν βγάλουμε εμείς τα προς το ζην ... κανένας δε θα μας το παρέχει.
    Πέρασε ο καιρός που το κράτος έπρεπε, να μας βρει δουλειά, να μας νταντέψει!

  2. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

    Konstantinos E60 (18-03-14), Ptboul (18-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP