Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εντάξει ρε Θωμά κουβέντα κάνουμε, δεν είπαμε ότι είμαστε οι αναλυτές της αγοράς ώστε να πούμε/έχουμε μια άποψη. Anyway,

Πως συνδέεις την τρομοκρατία με την κατανάλωση; Η υπερκατανάλωση δεν μας έφερε σε αυτό που φτάσαμε σήμερα;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει ρε Θωμά κουβέντα κάνουμε, δεν είπαμε ότι είμαστε οι αναλυτές της αγοράς ώστε να πούμε/έχουμε μια άποψη. Anyway,

Πως συνδέεις την τρομοκρατία με την κατανάλωση; Η υπερκατανάλωση δεν μας έφερε σε αυτό που φτάσαμε σήμερα;
    εεεεεε μη αν αλλάζετε θέμα... θα χαθούμε

3. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Ptboul (18-03-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολύ παραγωγικός είμαι ...
    όλη μέρα φιλοσοφίες γράφω σήμερα...
    Πολύ δουλειά.

5. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bill_m3 (18-03-14), chrisgiapz3 (18-03-14), doctore (20-03-14), gant (18-03-14), pilot (18-03-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολύ παραγωγικός είμαι ...
    όλη μέρα φιλοσοφίες γράφω σήμερα...
    Πολύ δουλειά.
    Ουφ....αντε βαρέθηκα κι εγώ.
    Ας αναλάβει ο ψηλός που μπήκε σαν σίφουνας!
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eχω μια απορια εδω και 2-3 χρονια και θα την εκφρασω χωρις ιχνος ειρωνειας.
    Καποτε απασχολουσα 3-5 υπαλληλους και με την ανεργια στο 12-13% και σχεδον καθημερινα περνουσαν νεα παιδια Ελληνες και αλλοδαποι και ζητουσαν δουλεια.Τα τελευταια χρονια με την ανεργια στο 28+ δουλεια μου ζηταει κανενας ξενος που και που... Ελληνας κα-νε-νας.
    Δουλεια δεν εχω να τους δωσω αλλα αυτο δεν θα το μαθουν αν δεν ρωτησουν ουτε καριερα θα κανουν στο μαγαζι μου...ελα ρε παιδι μου δουλεψε 2-3-5-10 μηνες να παρεις κανενα φραγκο και οταν βρεις κατι καλυτερο φυγε,εχω λαθος;;
    Καλυτερα ειναι να ειναι η τσεπη σου αδεια και να περιμενεις την ελεημοσυνη του πατερα για να πας για καφε;;ναι ισως σου αξιζει μια καλυτερη δουλεια με περισσοτερα χρηματα και συμφωνα με αυτο που εχεις σπουδασει αλλα αυτη δεν υπαρχει αυτη την στιγμη.... τι να κανουμε τωρα;; Εγω κατι σαν αυτο θα ελεγα στο παιδι μου αν ηταν χωρις δουλεια,και επαναλαμβανω δεν μου ζηταει κανενας Ελληνας χρονια τωρα πως το εξηγειται αυτο;;

8. The Following 10 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

A8hnaios (18-03-14), chrisgiapz3 (18-03-14), doctore (18-03-14), gant (18-03-14), m_power_lunatic (19-03-14), nuovo.. (18-03-14), pilot (18-03-14), Ptboul (18-03-14), vagmag (18-03-14), Vassilis ///M (18-03-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποτε απασχολουσα 3-5 υπαλληλους και με την ανεργια στο 12-13% και σχεδον καθημερινα περνουσαν νεα παιδια Ελληνες και αλλοδαποι και ζητουσαν δουλεια.Τα τελευταια χρονια με την ανεργια στο 28+ δουλεια μου ζηταει κανενας ξενος που και που... Ελληνας κα-νε-νας.
    Δουλεια δεν εχω να τους δωσω αλλα αυτο δεν θα το μαθουν αν δεν ρωτησουν ουτε καριερα θα κανουν στο μαγαζι μου...ελα ρε παιδι μου δουλεψε 2-3-5-10 μηνες να παρεις κανενα φραγκο και οταν βρεις κατι καλυτερο φυγε,εχω λαθος;;
    Καλυτερα ειναι να ειναι η τσεπη σου αδεια και να περιμενεις την ελεημοσυνη του πατερα για να πας για καφε;;ναι ισως σου αξιζει μια καλυτερη δουλεια με περισσοτερα χρηματα και συμφωνα με αυτο που εχεις σπουδασει αλλα αυτη δεν υπαρχει αυτη την στιγμη.... τι να κανουμε τωρα;; Εγω κατι σαν αυτο θα ελεγα στο παιδι μου αν ηταν χωρις δουλεια,και επαναλαμβανω δεν μου ζηταει κανενας Ελληνας χρονια τωρα πως το εξηγειται αυτο;;
    +1

Πόσο δίκιο έχεις.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θελω απαντησεις κυριως απο τους πιτσιρικαδες του φορουμ....θελω να δω πως σκεφτεται ενας νεος 20-30 ετων μπας και βγαλω ακρη.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Την απάντηση την έδωσες μόνος Μιχάλη.
    Αφού βολεύονται από φαί, ύπνο, ένδυση και χαρτζιλίκι, έστω και ελάχιστο, ενώ ο αλλοδαπός μη έχοντας που την κεφαλή κλίναι, βγαίνει και ψάχνει για δουλειά από πόρτα σε πόρτα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

12. The Following 7 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

A8hnaios (19-03-14), Bitz (18-03-14), pilot (18-03-14), Ptboul (18-03-14), Thomelef (18-03-14), vagmag (18-03-14), Vassilis ///M (18-03-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω κ. Γιώργο να δώσω απάντηση και λύση.
    Δεν ξέρω τι προσπαθεί να βρει για δουλειά, τι έχει σπουδάσει. Δε θέλω να το παίρνετε προσωπικά. Βλέπω ότι παιδιά που τα έχουμε όλα από τους γονείς μας, σπίτι να μείνουμε, αυτοκίνητο, χαρτζιλίκι κλπ, βρίσκουμε μεγαλύτερες δυσκολίες να προσαρμοστούμε γιατί έχουμε την ασφάλεια των γονιών μας. Αυτοί που δημιουργούν κάτι, δεν το κάνουν για να βγάλουν χρήματα. Ξεκινάν από ανάγκη για επιβίωση και η τύχη, η δουλειά, οι συγκυρίες , η ικανότητα κλπ τους πηγαίνουν μπροστά.
    Δεν έχει σημασία τι έχει σπουδάσει, δυστυχώς αλλά το τι βρίσκει. Ναι είναι μια πισινή το ότι οι δικοί μας έχουν τουλάχιστον μια σύνταξη και ένα σπίτι.

Δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση με άλλες εποχές γιατί ήδη ακούω τους παππούδες από τα καφενεία που σέρβιρα να λένε ότι στην ηλικία μου είχαν 25 γκόμενες ταυτόχρονα και δούλευαν 29 ώρες τη μέρα. Τότε ήταν αλλιώς τα πράματα και δεν μπαίνω καν σε σύγκριση.

Θελω απαντησεις κυριως απο τους πιτσιρικαδες του φορουμ....θελω να δω πως σκεφτεται ενας νεος 20-30 ετων μπας και βγαλω ακρη.
    Προσωπικά είμαι 30 οπότε είμαι legit να απαντήσω. Είχα περάσει σε μια σχολή την οποία για κάποιους λόγους την παράτησα. Το 10 μετά το στρατό πήρα την απόφαση να στρώσω κ@@@ και να τελειώνω. Είχα κάποια χρήματα στην άκρη και γύρισα πίσω στα πάτρια εδάφη ώστε να μην πληρώνω νοίκι. Χαρτζηλίκια κτλ ευτυχώς δεν είχα ανάγκηνα ζητήσω, ούτε μεταφορικά για την σχολή (κοζάνη). Τρία χρόνια όμως δε με είδε το φως της ημέρας.

Τελειώνοντας (το 13) είχα βρει και μια part time δουλειά με 244 το μήνα καθαρά (244 παίδες, διανοήστε λίγο; 45¤ κάνει μόνο η κάρτα απεριορίστων διαδρομών...) αλλά το είχα βάλει πείσμα να βρω δουλειά στο αντικείμενο.

Εξωτερικό δεν γίνεται όπως το βλέπω να την κάνω γιατί δεν έχω κανένα να με στηρίξει σε περίπτωση στραβής και είναι και λίγο ακόμα το ηθικό χαμηλό για να ψάξω έξω.

Οπότε από το καλοκαίρι μέχρι και 20 φλεβάρη είχα στείλε περίπου 160 (εκατόν εξήντα) βιογραφικά με μόνο όρο να πάω σε κάτι καλύτερο, όχι απαραίτητα πάνω στο αντικείμενο.

Ταυτόχρονα χτυπούσα και face to face πόρτες ζητώντας για δουλειά. Βρίστηκα με πολλούς (ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥΣ και το πως αντιμετώπιζαν κάποιον που ψάχνει για δουλειά. Εν τέλει το τηλέφωνο έσκασε πριν κανά δι βδόμαδο. Η δουλειά είναι στο αντικείμενο, είναι σε κλάδο που δε θα πεθάνει ποτέ και η εταιρεία που εν τέλει με πήρε ήταν από τις 4 (Τέσσερεις από τις 60...) που μου είχε αρέσει το κλίμα και η συμπεριφορά,με το που μπαίνεις στο γραφείο.

Δεν προσπαθώ να μειώσω κανενός την αποτελεσματικότητα να βρει δουλειά, είναι πιστεύω κ α θ α ρ α θέμα τύχης, ειδικά αν ξεκινάς τώρα και δεν έχει κάποια προυπηρεσία να δείξεις.

Δεν θέλω να πω κάτι με αυτό το μακρόσυρτο σεντόνι. απλά να απαντήσω στην ερώτηση του πως τα σκέφτομαι εγώ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

14. The Following 17 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

A8hnaios (19-03-14), alexm (19-03-14), aristent (18-03-14), bill_m3 (19-03-14), Bitz (19-03-14), chrisgiapz3 (19-03-14), gant (18-03-14), Leonidas_E39 (02-04-14), m_power_lunatic (19-03-14), nikos1400 (19-03-14), PANOS-E60 (19-03-14), Ptboul (18-03-14), scania124 (19-03-14), strof (23-03-14), Thomelef (19-03-14), vagmag (18-03-14), Vassilis ///M (19-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP