Σελίδα 112 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 1262102110111112113114122162212 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.111 έως 1.120 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασφαλώς και θα ψωνίσεις απο το Σκλαβενίτη και νομίζω πια πως για τη βασική του διατροφή ο κόσμος απο εκεί ψωνίζει .
    Το lidl οπως και οποιαδήποτε ξενόφερτη αλυσίδα πληρώνει φόρους ,απασχολεί και ελληνικό δυναμικό
    Υπό αυτή την έννοια λοιπόν νομίζω πως αν θες να κάνεις εμπάργκο σε γερμανικά προϊόντα και γερμανικές εταιρίες ήρθε η ώρα να πουλήσεις το Ζ και να πάρεις Chevrolet ,fiat η οτι αλλο .
    Το Lidl εχει τα ιδια κερδη με το Σκλαβενιτη, πληρωνει πολυ λιγοτερους φορους οπως βλεπουμε (αν ισχυει) και το χρημα παει εξω. Μας συμφερει? Οχι. Δεν κανω εμπαργκο μεσω του αυτοκινητου μου. Αυτο ηθελα να παρω, αυτο πηρα. Γιατι και 500.000 χλμ να κανει θα κρατησει. Με το 1/3 των χρηματων θα ειχα Uno Turbo. Ειναι καλη αγορα? Μαλλον θα ειχε σκορπισει σημερα..

Εμπαργκο σε αγορες "μιας φορας" δεν γινεται. Μια φορα παιρνεις αμαξι, μια φορα κουζινα, μια φορα ψυγειο. Θα ειναι γερμανικα γιατι ειναι ποιοτικα.

Εμπαργκο θα κανω σε "αγορες κατ'επαναληψη", στο Lidl, στη καφετερια που εχει τη σοκολατα 8¤, στα μπουζουκια, στο parking της γλυφαδας που το εβαλε 15¤ πρωτη ωρα και νομιζει οτι δεν θα βρουμε αλλου, στο videoclub 3¤ τη μερα, στη ταβερνα που το πιατακι με τη φετα το εχει 8¤. κ.α

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), Panmilios (07-03-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς δεν ξέρεις από φτώχεια μιλάς εκ του ασφαλούς και ισχυρίζεσαι τα γραφόμενα σου. Σε δικκαιολογώ.
    Τετοια σχολια κυριε Γιωργο απο ανθρωπους που εχουν BMW μου φαινονται ατοπα. Καλες και κακες μερες ειχαν ολοι εδω μεσα. Μερες που πηγαιναν καλα τα οικονομικα και μερες που εβγαινε εξω ο προυπολογισμος. Πως ξερετε για φτωχεια οταν το αμαξι σας ειχε οσο ενα μικρο διαμερισμα?

https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...3&postcount=22

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το "θεμα" ητανε Φανη το σχολιο σου οτι αυτοι που ψωνιζουνε απο τα Λιντλ ειναι "φτηνοι".
    Και δυστυχως πολλοι Ελληνες σημερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ δυνατοτητα να υποστηριξουν τον Ελληνα επιχειρηματια.
    Δε βγαινουνε τα ευρω, πως θα γινει?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το "θεμα" ητανε Φανη το σχολιο σου οτι αυτοι που ψωνιζουνε απο τα Λιντλ ειναι "φτηνοι".
    Και δυστυχως πολλοι Ελληνες σημερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ δυνατοτητα να υποστηριξουν τον Ελληνα επιχειρηματια.
    Δε βγαινουνε τα ευρω, πως θα γινει?
    Το σχολιο μου ηταν για το Jumbo, για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, οχι για φαγητο. Δεν βλεπει κανεις σας?

6. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), oldcarskickass (07-03-14)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το σχολιο μου ηταν για το Jumbo, για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, οχι για φαγητο. Δεν βλεπει κανεις σας?
    στο θεμα Παιχνιδια, εχεις δικιο Φανη.

το εχουμε ξεφτιλισει γενικως με τα παιχνιδια τα τελευταια χρονια.
    ΆΛΛΑ χρειαζονται τα παιδια, και οχι να γεμισουμε ενα δωματιο παιχνιδια...
    θα συμφωνησω οτι καλυτερα οικονομια τον πολυ καιρο χωρις να παιρνουμε οτι μλκια κινεζικη βρουμε, και δυο-τρεις φορες το χρονο καποιο ποιοτικο παιχνιδι που θα προσφερει και κατι. θα κρατησει και παραπανω, θα το εκτιμησει και το παιδι καλυτερα.
    τα εχουμε κακομαθει...

επιπλεον, τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει να ειμαστε απο τις λιγες χωρες που εχουμε ξεσκιστει να ψωνιζουμε ΟΤΙ ΜΛΚΙΑ υπαρχει,
    επειδη ειναι "ευκαιρια" στα 99 λεπτα...

η χαρα του κινεζου εξαγωγεα.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

8. The Following 6 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), fanisk (07-03-14), steliosm46 (07-03-14), Thomelef (07-03-14)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τετοια σχολια κυριε Γιωργο απο ανθρωπους που εχουν BMW μου φαινονται ατοπα. Καλες και κακες μερες ειχαν ολοι εδω μεσα. Μερες που πηγαιναν καλα τα οικονομικα και μερες που εβγαινε εξω ο προυπολογισμος. Πως ξερετε για φτωχεια οταν το αμαξι σας ειχε οσο ενα μικρο διαμερισμα?

https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...3&postcount=22
    Φανη,εντελως φιλικα, εισαι λαθος εδω! Ο κ.Γιωργος δεν ειναι 20 χρονων! Που ξερεις πως περασε την παιδικη του ηλικια? Εγω ειμαι 32 και εχω Μ3 αλλα εχω φαει παμπολες φορες βρεγμενο ψωμι με ζαχαρη για μεσημεριανο και απο τα 9 μου ξυπνουσα στις 4 τα χαραματα να παω στο χωραφι!

Μην κρινετε ετσι ''ελαφρα τι καρδια''...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

10. The Following 10 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Bitz (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), gant (07-03-14), Leonidas_E39 (16-03-14), mormon (10-03-14), nikos1400 (07-03-14), Nino (07-03-14), steliosm46 (07-03-14), vagmag (07-03-14)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

οταν θα ειναι ανεργος καποιος για 1 χρονο (και βαλε!)
    με υποχρεωσεις, χαρατσια κτλ
    και το μικρο του παιδι με δακρυα στα ματια θα του ζηταει παιχνιδι ,

αντε και πες του "κανε υπομονη" θα στο παρω τον αλλον μηνα
    απο τον μουστακα και οχι απο τα τζαμπο!

και πιστεψτε με υπαρχει πολυς κοσμος σε αυτην την κατασταση εκει εξω!!!
    ΠΑΡΑ πολυς!

ανθρωποι που δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα , που δεν εχουν
    να παρουν οχι 2 πακετα μακαρονια αλλα ουτε ενα!

υπαρχουν ανθρωποι εδω που μενω στο κερατσινι , που πανε εξω
    απο τα σουπερ μαρκετ και σου ζητανε οχι λεφτα! εαν μπορεις να τους παρεις ενα γαλα ή ενα πακετο μακαρονια

ποια lidl και μαρινοπουλος και εμπαργκο και πρασινα αλογα
    αντε να τα πεις στον κοσμο που ΔΕΝ εχει να φαει αυτα......

μην κρινετε καταστασεις που ΔΕΝ γνωριζεται εκ των εσω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bassakos : 07-03-14 στις 02:25

12. The Following 7 Users Say Thank You to Bassakos For This Useful Post:

chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), gant (07-03-14), Leonidas_E39 (16-03-14), nikos1400 (07-03-14), vagmag (07-03-14), Vassilis ///M (07-03-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το lidl ειναι μοναδική εταιρία που φορολογείται στο εξωτερικό ενω δεν ειναι ΑΕ.

Υπαρχουν πολλα διαφορετικά σκεπτικα .
    Αν θελεις άλλαξε το φορολογικό καθεστώς και φορολόγησε στην ελλαδα κ. Κρατος ολους.

Ομως ... Προσωπικά δε μου λέει κατι αν κάποιος ψωνίζει απο τ lidl, απο το Μασουτη , το Σκλαβενίτη κλπ. Και ποιο ειναι το σκεπτικό μου.

Ο κ. Μασούτης, ο κ. Σκλαβενίτης , ο κ. Βασιλοπουλος, ο κ. Lidl... Θα γίνουν πλουσιοι , απο όπου και να ψωνίσουμε. Αυτο δεν αλλάζει. Αν ξοδέψουν τα χρηματα τους στην ελλαδα, τι θα ειναι αυτο;;; Ενα σπίτι, άντε ενα δεύτερο, ενα εξοχικό, ενα δυο πέντε αυτοκινητα. Αυτα δε φτάνουν να κινήσουν την αγορα... Εκτός αν οι ιδιοκτήτες ειναι 2000000 χαχαχαχα
    Όλοι απασχολούν Έλληνες.
    Μην Ψώνισατε αν ακούσετε καπου οτι εκμεταλλεύονται το προσωπικό τους. Οτι το έχουν απλήρωτο κλπ. Διαφορετικά δεν αλλάζει κατι.

Απο όπου και να ψωνίσουμε , ας προσπαθήσουμε να ειναι ελληνικό προϊόν . Η για να τα κάνω πιο σωστό ... Να παράγεται στην ελλαδα.
    Τι θεωρείται οτι ειναι καλύτερο για την ελληνική οικονομία... Να αγοράζουμε ενα ξένο προϊόν απο το Μασουτη, ή ενα ελληνικό απο το lidl ?

Το σχόλιο για τα lidl και τη φορολόγηση τους στο εξωτερικό δεν ηταν για να μειώσω τα lidl, απλα ηταν μια πληροφορία. Άλλωστε τα supermarket τέλος της χρονιάς παίρνουν τις εκπτώσεις τους απο τους συνεργάτες τους βάσει συμφωνιών... Πολλα απο τα καλα ελληνικά supermarket, παίρνουν αυτές τις εκπτώσεις σε χρηματα στην Ελβετία πχ...

Δεν τους κατηγορώ. Απλα να εχουμε τα ματιά μας ανοιχτά. Ας έρθουν 1000 εταιρίες γερμανικές, αμερικανικές, σουηδικής , κινεζικές κλπ.... Αν έρθουν ποτέ, έλληνες θα απασχολήσουν κυρίως... Αλλα και αλλοδαπούς να απασχολούσαν ... Πάλι εδω θα ζουν αυτοί οι άνθρωποι και εδω θα ξοδεύουν. Μας ενδιαφέρει να υπαρχουν ελληνικά χέρια που έχουν μεροκάματο, αλλα και χέρια που έχουν μεροκάματο και μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς ( ασχέτως υπηκοότητας ) και να κινούν την εδω αγορα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 07-03-14 στις 06:03

14. The Following 8 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), ghost-rider (08-03-14), nikos1400 (07-03-14), pilot (07-03-14), Skyline_IS (07-03-14), steliosm46 (07-03-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσον αφορά για τα παιχνίδια ... Ναι υπαρχουν ποιοτικά αλλα ειναι αλλού τύπου. Κυρίως αν πάρεις action man, Barbie κλπ... Ολα ειναι ιδια σειρά απο όπου κ να ψωνίσεις. Προσωπικά αποφεύγω το jumbo λόγω κόσμου, ενω τα εχω δίπλα μου.

Τα υπόλοιπα σχόλια που γράφτηκαν .. Μάλλον οφείλονται στο παρεξιγισιμο του γραπτού λόγου.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επιτελους ας σηκωθουμε απο τους καναπεδες μας
    Και ας ενωσουμε τις φωνες μας , να ακουστουμε ως την Αθηνα ..... Οι πολίτες της Κρήτης ενάντια στα χημικά του πολεμου Παγκρήτια Πορεία και συγκέντρωση στο εμπορικό λιμάνι της Σούδας, στις 9 Μαρτίου, 12:00 πμ. ΠΡΕΠΕΙ να μαστε ΟΛΟΙ εκει !!!!!! Στην συγκέντρωση- διαμαρτυρία θα παραβρεθούν και αρκετοί καλλιτέχνες που θα ενώσουν τς φωνές τους μαζί μας ......με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν...
    Καλλιτέχνες όπως ο ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ο ΚΩΣΤΗΣ ΑΒΗΣΙΝΟΣ άλλα και άλλοι ......

RTFM

17. The Following 4 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), Leonidas_E39 (16-03-14), mitsos_chania (10-03-14), Ptboul (07-03-14)

Σελίδα 112 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 1262102110111112113114122162212 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP