Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν φταιει ο Lidl, ο ******ς ο Ελληνας φταιει που ψωνιζει σε αυτα τα κωλομαγαζα που ταιζουν σαβουρα. Το οτι πληρωνεις παιρνεις δεν βγηκε τυχαια.

Καντε και μια βολτα απο τα Jumbo. Φτηνα παιχνιδια, σε φτηνη ποιοτητα για φτηνους ανθρωπους. Στο 2ο παιξιμο εχουν χαλασει. Καμια σχεση με τη ποιοτητα του καποτε Μουστακα και Ζαχαρια. Πεταει τα χρηματα του ο κοσμος και κανει μαγκα τον Βακακη με τα 700τμ πισινα.

2. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), oldcarskickass (07-03-14), sheriff (08-03-14), Vassilis ///M (06-03-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν φταιει ο Lidl, ο ******ς ο Ελληνας φταιει που ψωνιζει σε αυτα τα κωλομαγαζα που ταιζουν σαβουρα. Το οτι πληρωνεις παιρνεις δεν βγηκε τυχαια.

Καντε και μια βολτα απο τα Jumbo. Φτηνα παιχνιδια, σε φτηνη ποιοτητα για φτηνους ανθρωπους. Στο 2ο παιξιμο εχουν χαλασει. Καμια σχεση με τη ποιοτητα του καποτε Μουστακα και Ζαχαρια. Πεταει τα χρηματα του ο κοσμος και κανει μαγκα τον Βακακη με τα 700τμ πισινα.
    Κι όμως Φάνη. πολλοί δεν είναι φτηνοί, απλά δεν έχουν τα χρήματα για κάτι ακριβότερο.
    Κανείς δεν είναι χαζός, όλοι ξέρουμε να διαλέγουμε τα καλά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following 4 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Bitz (07-03-14), nikos1400 (07-03-14), Nino (07-03-14), wheelman (06-03-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όμως Φάνη. πολλοί δεν είναι φτηνοί, απλά δεν έχουν τα χρήματα για κάτι ακριβότερο.
    Κανείς δεν είναι χαζός, όλοι ξέρουμε να διαλέγουμε τα καλά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες.
    Κυριε Γιωργο να κανουν υπομονη να ψωνισουν αν οχι το καλο, κατι καλυτερο. Το να αγορασω οποια φτηνοσαβουρα βρω δεν σημαινει οτι ελυσα το προβλημα μου. Θα βαζατε κινεζικο λαστιχο στο αμαξι της οικογενειας σας?

Αμα δεν εχω, κανω υπομονη να τα μαζεψω.

6. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

oldcarskickass (07-03-14)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Κυριε Γιωργο να κανουν υπομονη να ψωνισουν αν οχι το καλο, κατι καλυτερο. Το να αγορασω οποια φτηνοσαβουρα βρω δεν σημαινει οτι ελυσα το προβλημα μου. Θα βαζατε κινεζικο λαστιχο στο αμαξι της οικογενειας σας?

Αμα δέν έχεις τι ρε Φάνη??? Δεν συζητάμε για μπουζούκια
    Μιλάμε να έχεις λ7 για ένα πακέτο μακαρόνια,
    σοβαρά μιλάς.

Όταν ένα πακέτο μακαρόνια 0,5kg έχει 0.75¤
    και έχει το lidl 1,2Kg 0.77¤, εσύ τι λες αυτός
    που δεν έχει θα το σκεφτεί 2η φορά?

8. The Following 5 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

Bitz (07-03-14), gant (06-03-14), Leonidas_E39 (16-03-14), nikos1400 (07-03-14), Samaro (07-03-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα δέν έχεις τι ρε Φάνη??? Δεν συζητάμε για μπουζούκια
    Μιλάμε να έχεις λ7 για ένα πακέτο μακαρόνια,
    σοβαρά μιλάς.

Όταν ένα πακέτο μακαρόνια 0,5kg έχει 0.75¤
    και έχει το lidl 1,2Kg 0.77¤, εσύ τι λες αυτός
    που δεν έχει θα το σκεφτεί 2η φορά?
    Τα λεφτα το Lidl δεν τα εβγαλε απο αυτον που δεν εχει να φαει ουτε 1 πακετο μακαρονια (αν και λεγαμε για Jumbo που ειναι παιχνιδια. Αμα δεν εχεις δεν παιρνεις, παρε μακαρονια). Τα εβγαλε απο αυτους που εχουν καβατζα αλλα ψωνιζουν απο εκει γιατι ειναι "φτηνα". Σαβουροκρεας, σαβουρογαριδες, σαβουροσολωμοι, σαβουροπαγωτα. Αναθεμα και αν ξερουν τι τρωνε..

Δεν παω μπουζουκια

10. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό σημαίνει ότι έχεις να περάσεις και κάνεις υπομονή, αν δεν έχεις όμως και δεν μπορείς να μαζέψεις τι κάνεις?
    Αναγκαστικά προσπαθείς να ψωνίσεις φτηνά, αλλά φτηνός δεν είσαι σε καμμιά περίπτωση.

12. The Following 8 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Bitz (07-03-14), deepBLUE (06-03-14), isou (07-03-14), Nino (07-03-14), oldcarskickass (07-03-14), pilot (07-03-14), Samaro (07-03-14), wheelman (06-03-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτό σημαίνει ότι έχεις να περάσεις και κάνεις υπομονή, αν δεν έχεις όμως και δεν μπορείς να μαζέψεις τι κάνεις?
    Αναγκαστικά προσπαθείς να ψωνίσεις φτηνά, αλλά φτηνός δεν είσαι σε καμμιά περίπτωση.
    Το σχολιο μου ηταν για το Jumbo(παιχνιδια) οχι για το φαι. Στο παταρι μου πρεπει να εχω action man της εποχης. Να τους κατεβασω να τους συγκρινουμε με τους σημερινους του Jumbo? Αμα ειναι να δωσω 5¤ να παρω παιχνιδι στο παιδι μου που θα χαλασει τη 2η φορα, θα προτιμησω να περιμενω, να αγορασω αυτο με τα 15¤ που θα κρατησει 2 χρονια.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το σχολιο μου ηταν για το Jumbo(παιχνιδια) οχι για το φαι. Στο παταρι μου πρεπει να εχω action man της εποχης. Να τους κατεβασω να τους συγκρινουμε με τους σημερινους του Jumbo? Αμα ειναι να δωσω 5¤ να παρω παιχνιδι στο παιδι μου που θα χαλασει τη 2η φορα, θα προτιμησω να περιμενω, να αγορασω αυτο με τα 15¤ που θα κρατησει 2 χρονια.
    Χαίρω πολύ! Ο πατέρας για τα παιδιά και ο παππούς για τα εγγόνια που δεν φτάνει η τσέπη τους εορτιάτικα, θα τα πουν περιμένετε να μαζέψω χρήματα και θα σας πάρω δώρα επώνυμα.
    btw, έχω βρεί με πρόχειρο ψάξιμο, στα Jumbo, για να σκοτώσω την ώρα μου μιας και είναι δίπλα ακριβώς σε γνωστή αντιπροσωπεία της bmw, χριστουγενιάτικα στολίδια αλλά και μινιατούρες burago σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από βιτρινάτα μαγαζιά. Φαντάζομαι και πόσα είδη ακόμη θα χει.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χαίρω πολύ! Ο πατέρας για τα παιδιά και ο παππούς για τα εγγόνια που δεν φτάνει η τσέπη τους εορτιάτικα, θα τα πουν περιμένετε να μαζέψω χρήματα και θα σας πάρω δώρα επώνυμα.
    btw, έχω βρεί με πρόχειρο ψάξιμο, στα Jumbo, για να σκοτώσω την ώρα μου μιας και είναι δίπλα ακριβώς σε γνωστή αντιπροσωπεία της bmw, χριστουγενιάτικα στολίδια αλλά και μινιατούρες burago σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από βιτρινάτα μαγαζιά. Φαντάζομαι και πόσα είδη ακόμη θα χει.
    Αμα δεν περιμεναν τελευταια στιγμη (ή καθε μηνα δεν προυπολογιζαν σωστα ή ηταν ατυχοι και ΚΑΘΕ μηνα πεφταν εξω) θα τα παρουν. Θα τα χαρουν 3 μερες και θα τα πεταξουν. Τρομερη αγορα !

Τα τελευταια 2000 χρονια ειναι γνωστο ποτε πεφτει το Πασχα και τα Χριστουγεννα. Με σωστα κουμαντα βγαινει η εξυπνη αγορα που θα κρατησει.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καντε και μια βολτα απο τα Jumbo. Φτηνα παιχνιδια, σε φτηνη ποιοτητα για φτηνους ανθρωπους.
    Τι σημαινει φθηνούς ανθρώπους ρε Φάνη δε σε καταλαβαίνω ρε φιλε.
    Προφανώς και δε ξέρεις τι σημαίνει φτώχια ,3&60 που λενε και ετσι μιλάς εκ του ασφαλούς .
    Δεν είμαι υπέρ του lidl ούτε του jumbo όμως υπάρχουν πράγματα που αξίζουν τη τιμή τους.
    Κάνε μια βόλτα και δες σε καποια πράγματα τιμές σε σχέση με αλλα σουπερμάρκετ και θα το διαπιστώσεις .
    Και το κυριότερο εδω δε μιλάμε για λάστιχα αυτοκινήτου αλλά για αγώνα επιβίωσης οικογενειακό προϋπολογισμό που πολλές φορές πέφτει έξω.
    Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να βρεί χαρτικά πάνες Απορρυπαντικα μπισκότα σοκολάτες ,αλλαντικά ποτά σε πολύ καλύτερες τιμές ,για ποιό λόγο να μη προστατεύσει τη τσέπη του και να παει ;
    Οταν στο lidl οι πάνες για τα πιτσιρίκια κάνουν 9.90 και στα σούπερ μάρκετ 13-17... και πάει λέγοντας γιατί να μη ψωνίσει κάποιος ;
    Ακομα όμως και το lidl σε πολλά τρόφιμα εχει Ελληνικές εταιρίες ως προμηθευτές .
    Σάποιο κρέας και αλλαντικά εχω βρεί σε πληροφορώ και μάλιστα πάνω απο δυο φορές σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μάλιστα απο τις πιο ακριβές .
    Οταν μια φτωχή οικογένεια δεν εχει τη δυνατοτητα να πάρει λεγκο στα παιδιά του γιατί κοστίζουν θα περιμένει πότε θα εχει να τα πάρει η θα δώσει με οποίο τροπο χαρά στα παιδιά του ;
    Και το τζάμπο και ο μουστάκας έχουν πράγματα για ολα τα βαλάντια .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

17. The Following 12 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (07-03-14), Bitz (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), gant (06-03-14), isou (07-03-14), Leonidas_E39 (16-03-14), nikos bob (08-03-14), nikos1400 (07-03-14), Nino (07-03-14), pilot (07-03-14), Samaro (07-03-14), Vassilis ///M (07-03-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP