Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαίρω πολύ! Ο πατέρας για τα παιδιά και ο παππούς για τα εγγόνια που δεν φτάνει η τσέπη τους εορτιάτικα, θα τα πουν περιμένετε να μαζέψω χρήματα και θα σας πάρω δώρα επώνυμα.
btw, έχω βρεί με πρόχειρο ψάξιμο, στα Jumbo, για να σκοτώσω την ώρα μου μιας και είναι δίπλα ακριβώς σε γνωστή αντιπροσωπεία της bmw, χριστουγενιάτικα στολίδια αλλά και μινιατούρες burago σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από βιτρινάτα μαγαζιά. Φαντάζομαι και πόσα είδη ακόμη θα χει.
Αμα δεν περιμεναν τελευταια στιγμη (ή καθε μηνα δεν προυπολογιζαν σωστα ή ηταν ατυχοι και ΚΑΘΕ μηνα πεφταν εξω) θα τα παρουν. Θα τα χαρουν 3 μερες και θα τα πεταξουν. Τρομερη αγορα !

Τα τελευταια 2000 χρονια ειναι γνωστο ποτε πεφτει το Πασχα και τα Χριστουγεννα. Με σωστα κουμαντα βγαινει η εξυπνη αγορα που θα κρατησει.