Νικο δεν ειπε και τιποτε ο ανθρωπος. ΟΚ ετσι ειμαστε ολοι δω για να βοηθαμε, δεν σημαινει οτι θα πρεπει με το που μιλαμε καποιοι εμπειροι να σταματαει η κουβεντα
Νικο δεν ειπε και τιποτε ο ανθρωπος. ΟΚ ετσι ειμαστε ολοι δω για να βοηθαμε, δεν σημαινει οτι θα πρεπει με το που μιλαμε καποιοι εμπειροι να σταματαει η κουβεντα
Και επανέρχομαι.Φίλε nikos bob,είχες απόλυτο δίκιο.Το αυτοκίνητο αφού μίζαρα για μισό λεπτό χωρίς την ασφάλεια της τρόμπας και μετά,αφού ξανά έβαλα την ασφάλεια πάλι,πήρε ρετάρωντας για λιγο και έστρωσε.Το άφησα κανά 10λεπτο να δουλέυει και μετά το έβγαλα μια κοντινή βόλτα για βενζίνη.Όλα οκ.Μου κάνει εντύπωση το πως μπούκωσε,αλλά μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ο,χωρίς συμπίεση,ήχος του κινητήρα καθώς γύρναγε για να πάρει μπροστά.Τέλος καλό,όλα καλά.Και πάλι χίλια ευχαριστώ φίλε nikos bob.![]()
H πειρα φιλε μου , και συγνωμη για τα άλλα, αλλά τρελαινομαι οταν ''πελαγοδρομει '' ο κοσμος και κυριωτερο οταν ξοδευει και ασκοπα.
Την αιτια στην αναλυσα του γιατι εγινε οτι εγινε, ελπιζω να καταλαβες και οταν βαζουμε μπροστα το αφηνουμε να πιασει θερμοκρασια λειτουργιας και μετα το σβηνουμε.
@για τα πμ ΔΕΝ εννοουσα εσενα βεβαια !
Κωδικός ανταλλακτικού για πολλαπλασιαστές για κινητήρα Μ54 Β22 2.200 κ.εκ????????Ειμαι εκτός και δεν μπορώ να βρώ τον κωδικό τώρα από το ΕΤΚ.
insane in the ///Midbrain
Από 2.2 έως 3.0 Μ54 πριν τον 9/2002 (βιδωτοί) : 12137599219 και από 9/2002 και μετά, (κουμπωτοί) : 12138647689
Οι κωδικοί είναι για ΟΕΜ bmw οι οποίοι ειναι της bremi αν δε κάνω λάθος...
Υπάρχουν και σε
Bosch...
Δες ποιον τύπο φοράει να το δούμε καλύτερα, ή δινεις πλαίσιο να το δω ή βγάζεις το καπάκι και φένεται, κάνει μπαμ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
BILL007 (15-12-15)