Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Πρόβλημα εκκίνησης σε Ε39

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι πως εχθές το έβαλα για 2-3 δευτερόλεπτα μπροστά προκειμένου να δω πόση βενζίνη έχει και το έσβησα.Βεβαι το έχω ξαναβάλει μπροστά για λίγο κάμποσες φορές και δεν το είχε ξανακάνει.Θα το δοκιμάσω,μακάρι να είναι αυτό γιατί κοντεύω να σκάσω εδώ στην δουλειά....Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση.Καμία άλλη ιδέα κανείς;

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιαννης Ε39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι πως εχθές το έβαλα για 2-3 δευτερόλεπτα μπροστά προκειμένου να δω πόση βενζίνη έχει και το έσβησα.Βεβαι το έχω ξαναβάλει μπροστά για λίγο κάμποσες φορές και δεν το είχε ξανακάνει.Θα το δοκιμάσω,μακάρι να είναι αυτό γιατί κοντεύω να σκάσω εδώ στην δουλειά....Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση.Καμία άλλη ιδέα κανείς;
    Ρε φιλαρακι καθομαι και σου γραφω πενηντα αραδες για να σου δωσω λυση στο προβλημα σου και μαλιστα 7:00 το πρωϊ της Καθαρης Δευτερας, και συ ψαχνεις αλλη λυση και ιδεα ;

Δηλαδη θες να βασανισεις τον εαυτο σου και θεωρεις οτι δεν ΕΙΝΑΙ η λυση που σου δινω τοσο αναλυτικα η σωστη ;

Ωραια κατσε και ταλαιπωρησου φιλε μου με οτι αλλο προκυψει ...αλλαξε και αντλια βενζινης (350 ε) αλλαξε και μηχανη, αλλαξε και μοναδα εγκεφαλου (DME) τη λενε, αλλαξε και καθισματα γιατι φταιει το προσκεφαλο...

Τι να πω πια...βλεπετε εσεις που μου λετε σε πμ ''βοηθα'' ...γιατι καποια στιγμη αγανακτας ;;;;

3. The Following User Says Thank You to nikos bob For This Useful Post:

Diamantis jcw (22-12-16)

Περιοχή
    Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν σε αμφισβητησα φίλε μου,απλά ρώτησα μήπως είχε τύχει σε κάποιο άλλο το ίδιο.Μην πιάνεται από το τίποτα.Εκτιμώ την βοήθεια σου και σε ευχαριστω.Τώρα που σχόλαω θα πάω να το τσεκάρω και θα γράψω αν λυθεί το πρόβλημα.Τώρα αυτό για το πμ φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε εμένα γιατί εγώ δεν σου έστειλα πμ.Φιλικά Γιάννης.Και παλΙ όμως ευχαριστώ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP