GEORGE BMW 316ci (02-03-14), Moufas E46 (02-03-14), nikos valvetronic (02-03-14)
Φίλε george εγώ πάντως που φόρεσα 225 σε 8,5άρα δεν μου άρεσε για δυο λόγους.Ένας ο αισθητικός γιατί δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το stretched look κάτι στο οποίο παίζει ρόλο και η μάρκα του ελαστικού,π.χ. το PilotSport3 που είχα "έδειχνε" πιο στενό από 'ότι είναι ακόμα και σε 7,5άρα.
Ο άλλος λόγος είναι ότι στις ταρζανιές ο κώλος έχανε και έβρισκε πρόσφυση πολύ άτσαλα κάτι που μου έκοβε την όρεξη,όχι ότι ήταν επικίνδυνο το φαινόμενο αλλά σίγουρα ενοχλητικό.
Τώρα η γνώμη μου για το σετ που βρήκες είναι κάνε υπομονή και βρες ένα από τα πολύ ωραία OEM σχέδια για 46άρι για να έχεις και το σωστό οφσετ και να μην χαλάσεις ένα από τα δυνατά χαρτιά του 46 που είναι ο συνδυασμός κράτημα-άνεση.Εγώ τώρα έχω 225 και 245 και στο θέμα επιδόσεων-κατανάλωσης σίγουρα υπάρχει διαφορά.Το ίδιο μεγάλη όμως είναι και η διαφορά στην εμφάνιση
Αυτή η κωλάρα θέλει πέλμα,πως να το κάνουμε !!
![]()
BILL007 (02-03-14), dark knight (02-03-14), gant (02-03-14), GEORGE BMW 316ci (02-03-14), Lambros46 (02-03-14), PANOS-E60 (02-03-14), Vassilis ///M (02-03-14)
Νικόλα παίζει ρόλο στο stretched και το προφίλ του ελαστικού.
Γι αυτό σε 40άρι προφίλ οι κατασκευαστές για 225/40 δίνουν max φάρδος ζάντας τις 9 ίντσες.
Εδώ το δικό μου 225/40Χ18 στην 8,5άρα ΟΕΜ. Πιστεύω το stretch της είναι ανεκτό.
Αλλα και από ψάξιμο που είχα κάνει στο ιντερνέτι αρκετοί κατασκευατές ζαντών σε 18Χ8,5 προτείνουν λάστιχο 225/40Χ18.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
BILL007 (02-03-14), nikos valvetronic (02-03-14)
Παιδες μην με παρεξηγησεται αλλα το stretched look τι ειναι ακριβως γιατι το εχω χασει λιγο.
I will remember before I forget
GEORGE BMW 316ci (02-03-14)
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και της φωτο γιατι βοηθανε πολυ.Το αυτοκινητο γενικα το χρησιμοποιω συνετα στο μονο που μπορω να πω οτι κανω καταχρηση ειναι στην πρωτη ταχυτητα που μου αρεσει αυτη η μικρη σπιρταδα που εχει αν και δεν ειχα και προβλημα να την χασω αλλα απο την στιγμη που μου λετε οτι αλλειωνεται αρκετα εν μερη ο τροπος που συμπεριφερεται το αμαξι θα το σκεφτω πολυ .Μου αρεσουν πολυ αυτες ζαντες αχχαχαχαχα.Ποι πολυ με νοιαζει η ζαντα παρα αν θα γαινεται το λαστιχο πλατυ .
gant (03-03-14)
Εκτος απο την αλλοιωση της οδηγικης συμπεριφορας, πρακτικα στο αυτοκινητο που θα δημιουργησει μεγαλη φθορα και προβληματα.Γιατι αν ειναι να ανεχτω την οδηγικη συμπεριφορα αλλα να θελω καθε τρεις και λιγο ανταλλακτικα ακομα και φθηνα να ειναι που ειναι δυσκολο να μου λειπει.