Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Εντυπωσεις απο Ess ts2 σε m54b30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

θες να μου πεις δλδ οτι ολες οι χωρες ειναι ιδιες?
    Οτι ενα προγραμμα που δινει ο ess αποδιδει τα ιδια στην Σαουδικη αραβια αλλα και στη Ρωσσια????
    Ή οτι ο κυριος εχει κατσει και εχει φτιαξει προγραμματα αναλογα με θερμοκρασιες/υγρασιες καθε χωρας???

Και εκτος ολων αυτων, απο τις λιγες (μπροστα στις δικες σου) γνωσεις που εχω στο αντικειμενο, απο συζητησεις που ειχαμε, εχω μαθει οτι το καλυτερο προγραμμα ειναι αυτο που βγαινει πανω στο αυτοκινητο ενω κινειται. Καθε τι αλλο μπορει να ειναι καλο αλλα οχι ιδανικο.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    θες να μου πεις δλδ οτι ολες οι χωρες ειναι ιδιες?
    Οτι ενα προγραμμα που δινει ο ess αποδιδει τα ιδια στην Σαουδικη αραβια αλλα και στη Ρωσσια????
    Ή οτι ο κυριος εχει κατσει και εχει φτιαξει προγραμματα αναλογα με θερμοκρασιες/υγρασιες καθε χωρας???

Και εκτος ολων αυτων, απο τις λιγες (μπροστα στις δικες σου) γνωσεις που εχω στο αντικειμενο, απο συζητησεις που ειχαμε, εχω μαθει οτι το καλυτερο προγραμμα ειναι αυτο που βγαινει πανω στο αυτοκινητο ενω κινειται. Καθε τι αλλο μπορει να ειναι καλο αλλα οχι ιδανικο.
    Μην με κολακευεις σκουλήκι γιατί δεν θα σε λυπηθώ.
    Όχι φυσικα και δεν έχει διαφορετικα προγράμματα . Δεν χρειάζεται κιόλας. Η BMW έχει διαφορετικό ;; Αφου η ecu διαβάζει iat (intake air temperature) και διορθώνει αναλόγως.
    Πληρώνεις έναν tuner παγκόσμιου φήμης για κάποιον λόγο. Αξιοπιστία.
    Άμα θες παραπάνω πας ts2 +
    Αυτα πιστεύω εγώ.

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Lambros46 (22-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP