Οχι δεν ειναι αυτο .
Οχι δεν ειναι αυτο .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (22-02-14)
καλησπερα! οποιος θελει να με ρωτησει για τα φρενα η το κομπρεσσορα ας με καλεσει στο 6973053436 να μιλησουμε..
Ενα ασημι station εχω
Τι πρόγραμμα ρε τσακαλια???αυτή δουλειά της ESS δεν είναι?
sympether with chiefτης
Πιθανο να εννοείς τον Βαγγέλη ο οποίος όμως αν θυμάσαι εχει προβεί σε αλλαγή μπεκ (3ου σταδίου αν δε κάνω λάθος )και τροχαλίας όπου εκει αν θυμάμαι καλά επενέβει και ο Σκανδαλης οπου έγιναν κάποιες διορθώσεις στο ήδη υπάρχον προγραμμα.
Εγω το εχω αφησει ως εχει και δεν εχω κανένα απολύτως παράπονο .
Αλλά γι αυτο μπορεί να μας τα πει καλύτερα,ακριβέστερα και ο Βαγγελης .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ναι αυτο εννοουσα.
deepBLUE (22-02-14)
Ο Βανβικ έχει εκκεντροφορους πιο άγριους απο το ts2 +.
Και ηταν με προγραμμα ts2+ με κάποιες μικροδιορθωσεις απο τον Νορβηγό.
Επίσης έχει φουλ εξατμιση , χταπόδια ,καταλυτες και το βασικότερο ,έβαλε μικρότερη τροχαλία να ανεβάσει πίεση. Άλλαξε και μπεκ ...
Τι σχέση έχει αυτο με fine tunning ;;; Αυτο ειναι tunning .
To να προτρεπεις έναν άνθρωπο να παει να αλλάξει το προγραμμα που έχει ακριβοπληρωσει λέγοντας του ότι ΌΛΟΙ εχουν κανει fine tunning και είδαν διάφορα ειναι τουλάχιστον ανακριβές .
Ποιοι ειναι οι όλοι; Τα τρία αυτοκίνητα που ξέρουμε , άντε τέσσερα μαζι με του franky άντε πέντε με ενα που είχε πάρει το αυτι μου στην Θεσσαλονίκη. Αυτα ειναι τα Μ54 της Ελλάδας που ξέρουμε με ess. Και απο ΌΛΑ αυτα ενα επενέβη στο προγραμμα, για λόγους που προανέφερα.
Σπυρο κακα τα ψεμματα, οταν βαζεις ess.... ε, δεν εχεις πανω μονο τον ess...
Στον ανθρωπο δε προτεινω τπτ. Απλα αν θες να βγαλεις οτι καλυτερο μπορεις απο το αμαξι δε θα το αφησεις με τη κονσερβα επανω. Στη περιπτωση του ess η κονσερβα του ειναι καλη οπως λεει και ο ντιπ χωρις να εχει αντιληφθει καποιο προβλημα.
Αυτο δε σημαινει οτι αν παρεμβουν (αρμοδιοι), του το "πειραξουν" δε θα γινει καλυτερο.
Ξερω 3 ακομα αμαξια που εχουν πανω ess (οχι B30, οχι και τα 3 μελη) και μετα απο προγραμματισμο ειδαν διαφορα ειδικα στα χαμηλα.