Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Εντυπωσεις απο Ess ts2 σε m54b30

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα!
    Ευχαριστω πολυ! Για το κοστος του project μπορειτε να ρωτησετε το Νικο sthn speed and Style. λιγο πολυ ειναι υπολογισιμο απο τον καθενα. Στο site της ess υπαρχει η τιμη. +ΦΠΑ + μεταφορικα+εκτελωνισμος. Υπαρχουν μερικες διαφορες αναλογα τι ξερεις και ποιον ξερεις οποτε μπορει να υπαρχει μια μικρη διαφορα στην τιμη αλλα ειναι μικρη. Τα εξοδα τοποθετησης ειναι λιγο πολυ υπολογισιμα κι αυτα αφου ηθελε κοντα 2μερες συνεργειο με 100% αφιερωση του χρονου του μηχανικου για μενα. Πολλες φορες συνεβαλλε και δευτερος. Εγω ετρεχα για αγορες αναλωσιμων και μηχανουργειο γιατι ηθελα να βαλω και κατι οργανα(oil pressure, boost/vac). Αν καποιος ξερει πολυ καλα απο m54 και εχει χωρο και χρονο και εργαλεια μπορει να το κανει και μονος του. Οι οδηγιες που στελνει μαζι με το κιτ η ess ειναι σαφεστατες και πληρεις. Απλα ενας εμπειρος μηχανικος bmw τις θελει για μπουσουλα και δεν κολλαει απο πανω τους να τις διαβαζει ξανα και ξανα οπως εγω διοτι ξερει απεξω το μοτερ και το μηχανοστασιο γενικοτερα και τι κανει το καθε εξαρτημα.
    Οι δαγκανες του 335 μπαινουν κουτι. ΑΠλα θελεις αλλη δισκοπλακα να ταιριαξει γιατι η μαμα 335 ειναι πολυ βαθια να το πω(αλλο offset στα φρενα να το πω). Παντως δεν ταιριαζει. Επειδη δεν γνωριζω τι εχει μπει επανω στο αμαξι πληροφοριες μπορει να παρει καποιος απο το φρενα που τις εβαλε. Στειλτε μου πμ για να μην θεωρηθει διαφημιση.

2. The Following 2 Users Say Thank You to lazaros For This Useful Post:

A8hnaios (22-02-14), Vassilis ///M (22-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP