Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Θέμα: Μπαταρια!!!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω να ρωτησω κατι?

Στο 5ρι και νομιζω σ ολα τα υστερα μοντελα ξερω οτι η αλλαγη μπαταριας απαιτει προγραμματισμο του αυτοκινητου για να τη "δει"

Αυτο για το αμαξι σημαινει οτι πρεπει να αγορασει ο ιδιοκτητης μεσα απο συγκεκριμενη γκαμα μπαταριων ή απλα αγοραζει μια που του καλυπτει (σηκωνει) τα ρευματα που χρειαζεται και μετα τη "δηλωνει" χωρις κανενα προβλημα?

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

alexm (14-02-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο που χρειαζεται στην αντικατασταση μπαταριας με μια ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ,ειναι να καταχωρηθει μεσω της OBD, για λογους ιστορικου & εγγυησης της.

.....αν ομως αλλαξεις αμπερ,πχ.απο τα 80 πας στα 90????

χωρις να γνωριζω 100%,πιστευω οτι τοτε θα χρειαστει να δηλωσεις αυτο το στοιχειο στην καταχωρηση της.....αν και νομιζω οτι εχει αναγνωριστικο που "βλεπει" οτι αλλαξε ο τυπος της...
    αλλα οπως και να 'χει,εννοητε οτι ο διαγνωστης-ηλεκτρολογος θα πρεπει να γνωριζει τι και πως,αφου μονος σου και χωρις εξοπλισμο δεν μπορεις να κανεις οτιδηποτε απο αυτα.

Το προβλημα που αντιμετωπισα εγω προσφατα,ειναι οτι στο εμποριο υπαρχουν και ενδιαμεσα αμπερ πχ.85,που δεν ειναι στον καταλογο των υποψηφιων μπαταριων προς αντικατασταση και τοτε θελει επαναπρογραμματισμο ολο το οχημα......

4. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (14-02-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο που χρειαζεται στην αντικατασταση μπαταριας με μια ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ,ειναι να καταχωρηθει μεσω της OBD, για λογους ιστορικου & εγγυησης της.

.....αν ομως αλλαξεις αμπερ,πχ.απο τα 80 πας στα 90????

χωρις να γνωριζω 100%,πιστευω οτι τοτε θα χρειαστει να δηλωσεις αυτο το στοιχειο στην καταχωρηση της.....αν και νομιζω οτι εχει αναγνωριστικο που "βλεπει" οτι αλλαξε ο τυπος της...
    αλλα οπως και να 'χει,εννοητε οτι ο διαγνωστης-ηλεκτρολογος θα πρεπει να γνωριζει τι και πως,αφου μονος σου και χωρις εξοπλισμο δεν μπορεις να κανεις οτιδηποτε απο αυτα.

Το προβλημα που αντιμετωπισα εγω προσφατα,ειναι οτι στο εμποριο υπαρχουν και ενδιαμεσα αμπερ πχ.85,που δεν ειναι στον καταλογο των υποψηφιων μπαταριων προς αντικατασταση και τοτε θελει επαναπρογραμματισμο ολο το οχημα......
    Ξεφτερι σε εχω κανει ρε...μπαγασα....

6. The Following 4 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (14-02-14), BILL007 (14-02-14), Konstantinos E60 (14-02-14), Leonidas_E39 (14-02-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεφτερι σε εχω κανει ρε...μπαγασα....
    να σε ξεκουρασω θελω!!!....που να καθεσαι τωρα να τα γραφεις>>>

8. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (14-02-14), BILL007 (14-02-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το θεμα μπαταρια στα συγχρονα αυτοκινητα, ειναι πονεμενη ιστορια!!!
    Το δικο μου φοραει agm 90Ah 900 εκκινηση, μπορω να βαλω την ιδια και να μην την δηλωσω στο αυτοκινητο, αφου το δηλωμα στα ιδια αμπερ εχει χρηση μονο για τις γνησιες σε περιπτωση εγγυησης.
    Δεν μπορω να βαλω 80-85-95-100-105-110 κ.τ.λ, γιατι δεν υπαρχει στην λιστα και δεν δηλωνεται.
    Μονο agm και μονο 90Α μπορω και την μονη διαφορα που δεχεται το TIS, ειναι μια μικρη διαφορα στα 900 της εκκινησης, 850 π.χ
    Στο εμποριο και εκτος bmw δεν υπαρχει 90Α, υπαρχουν 92 - 95 και να να φορτιζονται σωστα πρεπει να γινει επαναπρογραμματισμος.
    Ο εδω αντιπροσωπος της ...... (τετοια ειναι και της bmw), μου ειπε οτι μεχρι και πριν δυο χρονια ειχε προς πωληση 90αρα, επειδη ομως γκρινιαζε η bmw στο εργοστασιο, αλλαξαν την αυτοκολλητη ετικετα κα την βαφτισαν 92Α!!
    Ισχυριζεται οτι ειναι ακριβως η ιδια μπαταρια και στοιχιζει 168 ευρω.
    Μαλλον αυτη θα αγορασω και απλα θα την δηλωσω σαν 90αρα......

Η εγγυηση στις original bmw μπαταριες, εκτος απο τον χρονο (2 ετη), εχει να κανει και με τα χλμ!!!
    To εργοστασιο βλεπει μεσω του αριθμου πλαισιου τα διανυθεντα χιλιομετρα και εαν ειναι κατω απο καποια στανταρ που εχει τον μηνα, δεν σε καλυπτει!!!

10. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (14-02-14), PANOS-E60 (14-02-14), steliosm46 (14-02-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το φορτιστή τον είχες στο κανονικό πρόγραμμα ή στο χειμερινό?

Το ρωτάω γιατί ο Σουηδός μου είχε πει ότι οι agm φορτίζονται στο χειμερινό.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jannisa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το φορτιστή τον είχες στο κανονικό πρόγραμμα ή στο χειμερινό?

Το ρωτάω γιατί ο Σουηδός μου είχε πει ότι οι agm φορτίζονται στο χειμερινό.
    Δεν εχει χειμερινο ο https://www.ctek.com/int/en/chargers/MXS%205.0, ειναι ο καινουργιος με την επιλογη AGM.....

13. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (14-02-14), jannisa (14-02-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Alex καλα ξεμπερδεματα ευχομαι.! να σε ρωτησω, αυτο το εξαρτημα (c-tek) ειναι φορτιστής? ή συνδέεται μετά τον φορτιστή για να κρατάει πάντα την μπαταρία φορτισμένη και σε μια στεθερή τιμη?

Επισης αυτο μηχανημα το αγόρασες ή το πήρες απλα απ την bmw για να μετρησεις?

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα μπαταρια στα συγχρονα αυτοκινητα, ειναι πονεμενη ιστορια!!!
    Το δικο μου φοραει agm 90Ah 900 εκκινηση, μπορω να βαλω την ιδια και να μην την δηλωσω στο αυτοκινητο, αφου το δηλωμα στα ιδια αμπερ εχει χρηση μονο για τις γνησιες σε περιπτωση εγγυησης.
    Δεν μπορω να βαλω 80-85-95-100-105-110 κ.τ.λ, γιατι δεν υπαρχει στην λιστα και δεν δηλωνεται.
    Μονο agm και μονο 90Α μπορω και την μονη διαφορα που δεχεται το TIS, ειναι μια μικρη διαφορα στα 900 της εκκινησης, 850 π.χ
    Στο εμποριο και εκτος bmw δεν υπαρχει 90Α, υπαρχουν 92 - 95 και να να φορτιζονται σωστα πρεπει να γινει επαναπρογραμματισμος.
    Ο εδω αντιπροσωπος της ...... (τετοια ειναι και της bmw), μου ειπε οτι μεχρι και πριν δυο χρονια ειχε προς πωληση 90αρα, επειδη ομως γκρινιαζε η bmw στο εργοστασιο, αλλαξαν την αυτοκολλητη ετικετα κα την βαφτισαν 92Α!!
    Ισχυριζεται οτι ειναι ακριβως η ιδια μπαταρια και στοιχιζει 168 ευρω.
    Μαλλον αυτη θα αγορασω και απλα θα την δηλωσω σαν 90αρα......

Η εγγυηση στις original bmw μπαταριες, εκτος απο τον χρονο (2 ετη), εχει να κανει και με τα χλμ!!!
    To εργοστασιο βλεπει μεσω του αριθμου πλαισιου τα διανυθεντα χιλιομετρα και εαν ειναι κατω απο καποια στανταρ που εχει τον μηνα, δεν σε καλυπτει!!!
    Υπαρχει στο εμποριο ειναι η banner agm 90ah 850,αν βαλεις την ιδια δε θελει δηλωση αν και ζηταει αν βαλεις μεγαλυτερη πρεπει να δηλωθει για φορτιζει σωστα το δυναμο και να μην αναβουν λαμπακια,banner βαζει και η bmw στα καινουργια μοντελα.

16. The Following 2 Users Say Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

BILL007 (14-02-14), Ptboul (17-02-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sakis4paok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει στο εμποριο ειναι η banner agm 90ah 850,αν βαλεις την ιδια δε θελει δηλωση αν και ζηταει αν βαλεις μεγαλυτερη πρεπει να δηλωθει για φορτιζει σωστα το δυναμο και να μην αναβουν λαμπακια,banner βαζει και η bmw στα καινουργια μοντελα.
    Δεν υπαρχει banner agm 90ah 850, 92Α ειναι.
    Απλα αυτοι που τις πουλανε, αλλοι την λενε 90 και αλλοι 92.
    Η ιδια η banner αναφερει 60-70-80-92-105......

https://www.bannerbatterien.com/bann...-Bull-AGM3.php

https://www.bannerbatterien.com/back...6592010101.pdf

18. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (14-02-14)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP